Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost Recon Breakpoint: Teammate Experience Güncellemesi 25 Mayıs'ta Yayınlanacak

 
Ubisoft, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint için Teammate Experience güncellemesinin 25 Mayıs'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme, yapay zeka takım arkadaşlarına odaklanıyor. İlerleme ve beceriler, ekip büyüklüğü, silah ve donanım ve özelleştirme seçenekleri ile yapay zeka takım arkadaşları deneyimini iyileştiriyor.
 
Görevleri ve hedefleri tamamlayarak takım arkadaşlarınızı geliştirecek ve yeni ödüller ile becerilerin kilidini açacaksınız. Timinizdeki takım arkadaş sayısını artık 0 ile 3 arasında belirleyebilecek ve ikincil silahlarının görünür olup olmamasını ayarlayabileceksiniz. Rainbow 6 takım arkadaşları da artık tümüyle özelleştirilebilecek. Ana karakteriniz ve takım arkadaşları için yeni özelleştirme seçenekleri de geliyor.
 
Güncellemenin fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ubisoft Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Ubisoft
Civilization ve XCOM Geliştiricisi Firaxis Games Bu Yıl Birkaç Tane Heyecan Verici Proje Duyuracak Days of Play 2021 İndirimleri 26 Mayıs'ta Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız