Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 5'te Sigara ve Diğer Tütün Ürünlerine Yer Verilmeyecek

 
Gears of War, bildiğiniz üzere şimdiye dek yetişkinlere hitap eden bir seriydi. Bununla birlikte seride radikal bir kararla sigara karşıtlığı kampanyası başlatıldı. 
 
Çoğu oyun, dizi ve filmde siz farkında olun ya da olmayın devamlı olarak bir sigara reklamlarının yapıldığı zaten bilinen bir gerçek ama The Coalition artık bunlardan birisi olmamaya karar vermiş ve bence çok da iyi yapmış. 
 
Variety'nin haberine göre Gears of War'ın beşinci oyununda hiçbir tütün ürünü bulunmayacak.
 
Geçtiğimiz haftalarda yapılan araştırmalar video oyunlarındaki şiddet sahnelerinin gençleri şiddete yönlendirmediğini ortaya koymuştu. Buna karşın medyadaki sigara ögelerinin gençleri sigaraya yönlendirdiği bir gerçek.
 
Epic Games'in eski yayın yönetmeni şu anda ise stüdyonun başı olan Rod Fergusson ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:
 
"Sigara içmenin yıkıcı etkisini ilk elden gözlemleyebildim. Sigarayı herhangi bir şekilde hikayelerde bulundurmamak benim için çok önemli, bu yüzden Gears 5'te ve ilerideki projelerimizde olabildiğince sigara içmeyi vurgulamaktan ve yüceltmekten kaçınmak için oldukça bilinçli bir hamle yaptık." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Gears of War 5 The Coalition Microsoft Windows Xbox One PC
Everreach: Project Eden Eylül'de Xbox One ve PC için, 2019'da Sonraki Bir Tarihte PS4 için Çıkacak Fire Emblem: Three Houses'da Eşcinsel İlişkiler Bulunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.7.2019 11:36:23

+1
Sigara tütün yok.. Ama Launcher mı ne o silahla canavarları ortadaan ikiye 7 ünite kan akıtarak kesebilirsiniz :D Ne garip ne saçma bi dünyada yaşıyoruz ya..

BSC Misafiri

16.7.2019 06:23:11

0
Yalnız oyunlar gerçekten beyin yıkıyor benimde hafızımın derinliklerinde yer etmiş çok şeyler var. O yüzden ne veriliyor dikkat etmek lazım.

BSC Misafiri

16.7.2019 06:22:34

+2
9 sene günde bir-birden fazla paket sigara içtim 11 aydır içmiyorum; sigarayı kısıtlayan her türlü önlemin manevi olarak yanındayım. sigara içenlere de tavsiyem, sigara içen erkeğin sert ve havalı görünmesi tamamen bir ilüzyon, yediğim meyvenin tadı değişti, sigara pişmanlıktır.

Frantic22

16.7.2019 01:18:38

0
çocuk oyunu olduğu için yerinde bir karar.

Queen Hentai

16.7.2019 01:08:16

0
Mortal Kombat serisinde kan olmayacakmış. Şimdi haber geldi Ed Boon'dan tel açıp söyledi. Suratına kapadım teli. :D

semachann

16.7.2019 00:44:12

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Yediler5 Silahlarda olmasın lütfen çok etkileniyorum böyle şeylerden inanılmaz vahşi çocukları silahlandırmaya özendiren şeyler bunlar testereyle adamları ikiye bölmek felan çok vahşi şeyler.Çiçek verelim biz onlara çiçek
Bunların hepsi birer fikir tabi ki. Ancak şunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor, filmler yahut diziler çok fena bir reklam aracı. Örneğin son 4 - 5 yıldır acayip bir biçimde esrar propagandası yapılmaya başlandı "neden?" çünkü bazı eyaletlerde esrar tüketimi yasallaşmaya başlamıştı. Bunun şu an Türkiye'de bile yankılarını görebiliyoruz. Bir anda herkes esrar savunucusu oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız