Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamestop, Last Guardian Karmaşası için Üzgün


     Dün akşam saatlerinde Gamestop firması the Last Guardian oyununu listelerden çıkarmış ve firmanın bazı çalışanları oyunun iptal edildiğini rapor etmişti. Bu açıklama sonrası Sony'den hızlı bir yanıt gelmiş ve oyunun iptal edilmediği açıklanmıştı. Peki işin aslı nedir?
 
     Her ne kadar Fumito Ueda, Sony çatısı altından ayrılsa da oyun yapımının devam ettiği açıklanmış ve bu açıklama umudumuzu yeşertmişti. Fakat dünkü karmaşadan sonra açıkçası umutlar azaldı diyebiliriz. Fakat görünüşe bakılırsa ortada büyük bir yanlışlık olmuş.
 
     Dünkü karmaşa sebebiyle Gamestop bir mesaj yayınladı ve Kotaku sitesi üzerinden durumu izah etti. "The Last Guardian, Sony tarafından iptal edilmedi. Oyunu sipariş eden müşterilerimize otomatik sistem sayesinde yanlış bir mesaj gönderildi. Çünkü oyunun hala kesinleşmiş bir çıkış tarihi yok. Gamestop olarak oyunu sistemden silmek üzere bir karar verdik. Oyunun çıkış tarihi belli olduğunda The Last Guardian tekrar ön sipariş listelerine eklenecektir."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action adventure scee ps3
Trion Hack Kurbanı Mı Oldu? PlayStation Vita'nın Pil Ömrü Ne Kadar? (Test)

F355 Challenge

23.12.2011 18:10:13

0
Yüreğime iniyordu, tazminat davası açsam yeridir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız