Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

genDESIGN Yeni Oyununun Sinyalini mi Veriyor?

 
 
   The Last Guardian, ICO ve Shadow of the Colossus yönetmeni Fumito Ueda'nın 2014'te kurduğu stüdyo genDESIGN yeni oyununun sinyalini veriyor olabilir.
 
   genDESIGN'ın resmi websitesi giriş sayfasında oyuncuların yeni yılını kutluyor ve stüdyonun yeni oyununa ait olduğu düşünülen bir görsel bulunmakta. Görselde güvercinler, bir kız ve devasa bir yaratık yer alıyor. Görselin tam haline aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
   Bu görsel stüdyonun yeni oyununa ait olmasa bile genDESIGN'ın şu anda yeni bir oyun üzerinde çalıştığını biliyoruz. Geçtiğimiz yılın ortalarında Eurogamer ile konuşan Fumito Ueda bir sonraki "Oyunu en kısa sürede bitirmek istiyorum." demişti ve şu şekilde devam etmişti:

   "Daha önce yarattığımız üç oyununun birbirine çok benzeyeceğini tasarlamamıştık. Bir oyun yaratmaya başladığım zaman, her zaman farklı bir şey yaratacağımızı düşünüyorum. Fakat sonuca baktığımızda üç oyunda da benzerlikler var. Bir oyunun başka bir oyun ile bağlantı kurduğu bir an vardır, ancak başta koymazsınız, geliştirme sürecinde oluşur. Şimdi, sanırım çok farklı bir şey yaratıyorum, ancak sonuçta ne olur? O konuda bir şey söyleyemem."
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action adventure scee ps4
Amazon 2017'de En Çok Satan 10 Oyunu Açıkladı Mercenaries Saga Chronicles Switch için Duyuruldu

Lord Melkor

2.1.2018 13:18:58

0
Üç oyunda oynadığım en değerli oyunlardan. 3 ünde de kamera açısı sıkıntılı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız