Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trion Hack Kurbanı Mı Oldu?


     Rift oyuncuları e-mail adreslerini ve Trion hesaplarının genelindeki her şeyi değiştirmek, güncellemek isteyebilirler çünkü dedikodular aldı başını gidiyor.
 
     Söylenilenlere göre Trion hack kurbanı oldu ve herkesin bilgilerine, kredi kartlarına ulaşıldı. Trion'dan ise şu açıklama geldi;
     " Kuşku altında olan veritabanımız, kullanıcı adları, şifreler, doğum tarihleri, e-mail hesapları, fatura adresleri ve kredi kartlarının son 4 numaralarının çalındığı yönündedir.
     Ancak tekrar belirtmek istiyoruz ki, bunu hakkında hiç bir ipucu yoktur ve kredi kartlarının bütün numaralarının ele geçirildiğine inanacak bir kanıt yoktur elimizde. Sistemlerimizi güçlendirmek için çoktan harekete geçtik ve güvenliği arttırıyoruz."
 
      Oyunculardan şifrelerini değiştirmeleri ve Authenticator kullanıyorlarsa da bunu hesaplarına yeniden bağlamaları istenecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg mmo rift planes of telara trion worlds ubisoft
2011'in En Popüler 10 Facebook Oyunu Gamestop, Last Guardian Karmaşası için Üzgün

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rift
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız