Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamescom 2016 Biletleri Tükeniyor

 
     Dünyanın en büyük interaktif eğlence etkinliklerinden biri olan Gamescom bu sene 18 - 21 Ağustos tarihleri arasında yine her zaman olduğu gibi Köln - Almanya'da yapılacak. Her sene kendi rekorunu kırarak daha büyük bir kitle tarafından ziyaret edilen fuar için online biletler neredeyse tükendi.
 
     Halka Perşembe - Pazar günleri arasında açılan fuar için zaten geçtiğimiz Mayıs ayının ortalarında Cuma ve Cumartesi günleri için biletler tükenmişti. Yeni gelen bilgilere göre Perşembe gününün biletleri de tükenmiş ve sadece Pazar günü için dijital satış yapılıyor. Bilet fiyatları 18 Euro civarında iken şu an için alınabilecek en iyi yer Saturn mağazaları (Almanya'da elbette) ve orada da stoklar sınırlı miktarda bulunuyor. 
 
     Biletleri kaçıran kullanıcılar diğer bir yöntem olarak fuar alanında bilet alabilecekler fakat orada sadece Öğleden Sonra biletleri satılıyor olacak ve saat 2'den sonra giriş yapabileceksiniz. O da fuar alanı daha fazla yeni kullanıcının girmesine izin verecek şekilde boşalırsa. Bu nedenle Öğleden Sonra biletleri duruma göre satışa sunulacak.
 
     Bakalım bu Gamescom'da bizleri neler bekliyor olacak!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamescom BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Overwatch'un Dereceli Maçlardan Oluşan Sezonu PC'de Başlıyor Battlefield 1'den Şık Bir Montaj
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

A.F.Y.D

30.6.2016 13:36:52

0
amma meraklılarmış

mavizaman

30.6.2016 00:48:37

0
almanlara su yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız