Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GSC GameWorld ekibi, 23 Mart'ta Stalker 2 için bir etkinlik düzenleyecek

 
 
Uzun süredir geliştirilen, çeşitli nedenlerden dolayı ertelenen (Rusya - Ukrayna savaşı) ve GSC GameWorld tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya hayatta kalma nişancı oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için yeni bir etkinlik düzenlenecek. 
 
23 Mart'ta yapılacak olan bu etkinlikte STALKER 2'ye özel bir bakış atılacak. Bunun yanı sıra GCS GameWorld ve NVIDIA, yapay zeka özellikli bir teknoloji olan NVIDIA Omniverse Audio2Face hakkında çeşitli bilgiler verecek.
 
Stalker 2 için yeni etkinlikte bizleri neler bekliyor?
 
 
 
Uzun süredir bir haber alamadığımız Stalker 2 için yapılacak olan yeni etkinlikte herkes gibi biz de oyundan yeni görüntüler ve bilgiler bekliyoruz. Sunumun içerisinde NVDIA ortaklığında bir yapay zeka uygulaması üzerinde çalışmalar bizlere aktarılacak.
 
Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen Stalker 2 bizlere açık bir dünyayı ve kıyamet sonrası bir deneyimi sunacak. Bu yıl içerisinde çıkması planlanan oyunun tam çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
STALKER 2: Heart of Chornobyl, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming hayatta kalma macera korku aksiyon pc xbox
Hogwarts Legacy için birinci şahıs modu yayınlandı AMD, RX 7000 ve RX 6000 serisi ekran kartı alanlara The Last of Us Part I veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Microphone Not Found

10.3.2023 02:51:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: Settlers Bu oyunun neden PS'ye çıkmayacağına dair resmi bir açıklama var mı? Bildiğim kadarıyla Microsoft ile özel bir anlaşmaları yok ya da Microsoft satın almadı firmayı. Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Olayı nedir acaba?
Süreli özel oyun. Rise of The Tomb Raider gibi.

Settlers

9.3.2023 08:32:44

0
Bu oyunun neden PS'ye çıkmayacağına dair resmi bir açıklama var mı? Bildiğim kadarıyla Microsoft ile özel bir anlaşmaları yok ya da Microsoft satın almadı firmayı. Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Olayı nedir acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STALKER 2: Heart of Chernobyl
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız