Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GOG Platformunda Yeni Bir Oyun Daha Ücretsiz Oldu

 
 
GOG platformu oyunculara ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Epic Games platformunda olduğu gibi GOG mağazası da benzer şekilde bu tarz bedava oyunlarla ön plana çıkmayı sürdürüyor. Şimdi ise yeni bir oyunu daha kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyebiliyorsunuz.
 
Oyunu eklemek için 2 gününüz bulunuyor 
 
 
 
Şu anda oyunu GOG kütüphanenize eklemeniz için 2 günlük bir süreniz bulunuyor. Rol yapma unsurlarını içeren ve aynı zamanda cücelerden oluşan bir klanı yönetebileceğiniz Hammerting, ilgi çekici bir yapıyı kullanıcılara sunuyor. Oyunda kılıçlar üretebilir, kendi bölgenizi geliştirebilir ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz.
 
Warpzone Studios tarafından geliştirilen oyun, 2021 yılında Team17 Digital tarafından yayınlandı ve inceleme sitesi Metacritic'te 64 puana sahip. Daha önce bildiğiniz üzere hack and slash macera oyunu Book of Demons, GOG platformunda ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmuştu.
 
Öte yandan Epic Games platformunda şu anda aksiyon macera platform oyunu Islets tamamen ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
GOG dijital platform gog haberleri gog.com
CD Projekt, Cyberpunk ve The Witcher'ın Mobil Sürümlerine Sıcak Bakıyor Silent Hill 3'ün Lakeside Eğlence Parkı Unreal Engine 5'e Aktarıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.4.2024 13:16:01

0
Nasıl bedava bende 2 dolar diyo %90 indirimle

BSC Misafiri

31.3.2024 02:21:34

0
Teşekkürler

BSC Misafiri

30.3.2024 20:34:35

0
Sürekli oyun veriyor ama verdiği oyunlar hep tıraş. Daha bir tanesini girip almadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GOG
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız