Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Funcom Açık Dünya Çok Oyunculu Dune Oyunu Yapıyor

 
Conan Exiles'ın geliştiricisi Funcom dördüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, gelecek oyun projelerinden bahsetti.

Funcom ile Legendary Entertainment altı yıllık bir partnerlik anlaşması imzaladı ve bu anlaşmaya göre konsollar ve PC için minimum üç tane Dune oyunu geliştirilecek. İlk oyun açık dünya çok oyunculu türünde olacak ve bu yılın sonlarında üretim öncesi aşamaya girecek. Daha fazla bir bilgi açıklanmadı.

Funcom CEO'su Rui Casais: "Frank Herbert'in Dune romanlarını temel alacak bir dizi video oyunu geliştirmek için Legendary Entertainment ile özel bir oyun partnerliği yaptığımızı ilan etmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Dune, dünyanın en iyi bilinen bilim kurgu evrenlerinden biridir ve benim de kişisel olarak favorimdir. Dune oyunları üzerinde çalışacak olmak, Funcom'da bir hayalin gerçekleşmesi anlamına geliyor."

Funcom finansal sonuçlarını açıkladığı raporda ayrıca 2018'in şirket için en karlı yıl olduğunu da duyurdu. Sayısal verilere finansal rapor üzerinden göz atabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Dune Funcom Legendary Entertainment Açık Dünya Çok Oyunculu
Touhou Luna Nights Erken Erişimden Çıktı Dead or Alive 6 PC Sistem Gereksinimleri

BSC Misafiri

27.2.2019 10:12:04

0
Güzel haber.Zaten ellerinde hazır yapılmış çöl var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dune
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız