Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dune: Awakening belirtilmeyen bir platforma daha çıkabilir

 
 
Funcom tarafından biz oyun severlere sunulacak olan çok oyunculu hayatta kalma oyunu Dune Awakening için yeni bir gelişme yaşandı. Proje üzerinde çalışan bir VFX sanatçısının LinkedIn sayfasına göre Dune Awakening duyurulmamış bir platform için geliştiriliyor olabilir.
 
Uzun süredir geliştirilen oyun farklı bir platforma daha gelebilir
 
 
 
Son üç yıldır Dune Awakening'in Görsel Efektler bölümünde çalışan Taku Wanifcu, oyunun çıkış yapacağı platformları "PC, PS5, Xbox S1, TBA (duyurulacak)" olarak sıralıyor. Belirtilmeyen platform, zidro adlı bir kullanıcı tarafından tespit edildi ve reddit üzerinde "r/gamingleaksandrumours" alt dizininde paylaşıldı.
 
Birçok kişi bu bilgilere dayanarak Dune Awakening'in Nintendo'nun bir sonraki konsolunda veya PS5 Pro'da sunulacağını belirtiyor. 

Öte yandan daha önce PS5 Pro'nun aktif olarak geliştirildiği ve 2024'ün sonlarında piyasaya sürüleceğini bildiriliyor. Dune Awakening de bu yılın sonlarında veya 2024'ün başlarında çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bu da PS5 Pro'nun piyasaya sürülmesinden aylar önce oyunun yayınlanacağı anlamına geliyor. Ancak tabi ki bunlar sadece varsayım.
 
Bahsi geçen görsel
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Dune Funcom Legendary Entertainment Açık Dünya Çok Oyunculu
Valorant Puanları 25 Nisan'dan itibaren zamlanıyor: Zam oranı üzecek cinsten Super Bomberman R 2 Dünya çapında 14 Eylül'de çıkış yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dune
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız