Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forspoken için Büyü Sitemini Gösteren Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Dünyasıyla ve savaş sistemiyle dikkatleri üzerine çeken ve beklenen oyunlardan birisi olan açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu Forspoken için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediliyor. Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions tarafından oyunculara sunulacak olan bu oyunun yeni fragmanında savaş ve büyü sistemine bir bakış atılıyor. Fragmanda ana karakter olan Frey Holland'ın kullandığı beceriler ve kullanış şekilleri yer alıyor.
 
Ana karakter Frey ile çok sayıda beceriyi düşmanlara karşı kullanacağız 
 
 
 
Sihir ve büyünün savaş sisteminin temelini oluşturduğu Forspoken'da oyuncular çok sayıda yeteneğin kilidini açabilecek ve düşmanlara karşı uygulayabilecek. Forspoken'da kullanacağımız büyü enerjisi geometrik desenlerle tasvir edilecek. Bu da estetik açıdan daha iyi bir görsellik oluşturacak.
 
Oyundaki her büyü becerisinin üzerinde profesyonel görsel sanatçıların, oyun tasarımcılarının ve programcıların çalıştığı ve büyük emek harcadığı belirtiliyor. Bu çalışmaları hem fragman hem de görseller aracılığıyla görebiliyoruz.
 
 
 
Forspoken'da kullanacağınız çeşitli büyü becerileri olacak. Bunlar arasında yer alan Burst Shot ile seri atışlar yapabilecek ve alan hasarı veren patlayıcı kaya parçalarını düşmanların üzerine yığabileceksiniz. Cataract becerisi ile düşmanları içine çeken ve bu sırada onlara hasar veren sulu bir girdap oluşturacak ve onları alt edebileceksiniz. Diğer bir beceri olan Genesis ile de yere vurarak toprağın altından dikenli dalları çıkaracak ve düşmanları buraya hapsedeceksiniz.
 
Forspoken, 24 Ocak 2023'te PlayStation 5 ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Forspoken - Deep Dive: Magic Combat fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye square enix pc ps5
The Last of Us Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı: Ocak'ta Geliyor Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununun Yeni Booster Seti Magnificent Mavens Çıktı!

BSC Misafiri

3.11.2022 23:11:28

0
0 merak her şeyi gösterdiler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forspoken
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız