Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forspoken 11 Ekim'e Ertelendi

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions, açık dünya aksiyon RPG oyunu Forspoken'ı önceden planlanan 24 Mayıs çıkış tarihinden 11 Ekim'e erteledi. Oyun, PlayStation 5 ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Ekip erteleme hakkında şunları belirtti: "Forspoken'ın çıkış tarihini 11 Ekim 2022'ye taşımaya karar verdik. Bu heyecan verici yeni IP için hedefimiz, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların gelecek yıllarda da deneyimlemek isteyeceği bir oyun dünyası sunmak. Oyunu doğru şekilde sizlere sunmak son derece önemli. Bu amaçla, önümüzdeki birkaç ay boyunca tüm çalışmalarımızı son rötuşlara odaklayacağız. 11 Ekim'de Frey'in yolculuğunu deneyimlemenizi sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
Forspoken, güzel ve zalim Athia topraklarına götürülen New York'lu genç Frey'in yolculuğunu anlatıyor. Evine dönmenin yollarını arayan Frey, yeni edindiği sihirli güçleriyle geniş toprakları aşmak ve devasa canavarlarla savaşmak zorunda. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye square enix pc ps5
Klasik 3D Patform Oyunu Glover, 20 Nisan'da Steam'e Geliyor Frontier Developments, Konsollar ve PC için F1 Manager 2022'yi Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vendrick

9.3.2022 20:49:28

0
Karakteri tasarlarken çok düşündünüz mü ya çok merak ediyorum..

BSC Misafiri

8.3.2022 21:40:49

0
Öbür oyun gibi buda patlicak 700 TL fiyat nedirbe

DrUckmann

8.3.2022 19:40:51

0
Trailer hepsini izledim bir acayiplik olmamislik vardı hepsinde ... Yaptigi ise deger veren adam ertelerki daha iyisi olsun gelissin, bence oyuna yarayacak bu erteleme ... 7 ayda cok sey gelisir, iyi ki siparis basmamisim ...

Angel of the Lord

8.3.2022 19:21:54

0
Square enix bunda da antin kuntin şeylere bulaşmaz umarım. Oyunun görsel havası bi tuhaf duruyor zaten. Özgün bir yapım olarak gelir diye umuyorum.

Hudson51

8.3.2022 15:59:36

+6
Square Enix'in patlayacağı başka bir oyunu daha ertelenmiş diye yorumladım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forspoken
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız