Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Focus Home Interactive ile Sumo Digital Çok Oyunculu Deneyim Yaratmak için Ortaklıklarını Duyurdu

 
Yayıncı Focus Home Interactive ile geliştirici Sumo Digital "şiddet içeren karanlık bir dünyada geçecek çok oyunculu bir deneyim" yaratmak için ortaklıklarını duyurdu.

Proje Sumo Newcastle tarafından geliştirilecek. Newcastle stüdyosu Sumo Digital tarafından satın alınmadan önce CCP Newcastle'dı ve EVE: Valkyrie oyununu geliştirmesi ile tanınıyor.
 
Focus Home Interactive tarafından yapılan resmi açıklama: "Focus Home Interactive, Birleşik Krallık'ın en büyük bağımsız geliştirici stüdyolarından biri olan Sumo Digital'i partner stüdyolarımız arasında olduğunu görmekten büyük mutluluk duyuyor. Sumo Digital uzun deneyime sahip bir stüdyo ve Sony, Microsoft ve Sega gibi sektördeki en büyük isimlerle birlikte çalıştı. Bu işbirliğinin ilk meyvesi şiddet içeren karanlık bir dünyada geçecek çok oyunculu bir deneyim sunacak ve EVE: Valkyrie ile bilinen Sumo Newcastle tarafından geliştirilecek."

Daha fazla bilgi açıklanmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Very Little Nightmares iOS için Duyuruldu Vampyr ve Call of Cthulhu 2019'da Switch'e Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız