Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Firefighting Simulator - The Squad 17 Kasım'da PC için Çıkacak

 
Yayıncı astragon Entertainment ve geliştirici Chronos Unterhaltungssoftware, co-op itfaiye simülatörü Firefighting Simulator - The Squad için çıkış tarihi verdi.

17 Kasım'da PC (Steam) için çıkacak ve Türkçe dil desteğine sahip olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı ve PC sistem gereksinimleri:
 

Firefighting Simulator ABD'deki büyük bir şehrin itfaiye ekibinde aktif görev alan bir üye olarak yangınla doğrudan mücadelenin ne demek olduğunu anlamanı sağlayacak. Kuzey Amerika'nın Batı Sahil Şeridi'nden ilham alınarak tasarlanmış 60 kilometre karelik büyük bir şehirde 30'dan fazla farklı olay yerini keşfet ve heyecan verici görevleri tamamla. Çok oyunculu iş birliği modunda en fazla üç arkadaşınla birlikte veya tek kişilik oyunda ise yapay zekânın kontrol ettiği takım arkadaşlarınla orijinaline sadık kalınarak tasarlanmış Rosenbauer America itfaiye araçlarını kullan, yangınları söndür ve yardıma muhtaç sivilleri kurtar.

Bununla birlikte kask, itfaiyeci çizmeleri gibi orijinal itfaiyeci ekipmanlarının yanı sıra sektörde nam salmış Kuzey Amerika itfaiye ekipman üreticilerine ait solunum cihazı modellerinden yararlanabileceksin.

Yangın alarmı! Daha ne bekliyorsun? Her dakika önemli! Çizmelerini giy, itfaiye aracının motorunu çalıştır, farları ve sireni aç, olay yerine en kısa yoldan git ve yangını söndür, hayatları kurtar.

Sanayi bölgesi, banliyö veya şehir merkezi fark etmez: Şehrinin sana ihtiyacı var! 
 
- Çok oyunculu iş birliği modu ile üç arkadaşınla birlikte hayat kurtaracak ve elbette yangınları söndüreceksin. Ekibinde sana en uygun görevi üstlenebilirsin.
- Tek kişilik modda ise deneyimli bir itfaiye ekibinin başı olarak önemli bir ABD şehrinde yangınla mücadelenin ne anlama geldiğini ilk elden göreceksin. Komutları sezgisel olarak verebilen arayüz sayesinde yapay zekâ ile yönetilen meslektaşlarına görevler ata ve aksiyonun ortasına dal.
- Su, duman, ısı, geri tepme, ani parlama ve yağ yangınlarının yanı sıra elektronik ekipman, kimyasal madde ve patlama gibi yangına neden olan birbirinden farklı unsurları içeren gerçekçi yangın simülasyonu.
- Dinamik olarak yayılan yangının yol açtığı yıkımı gerçekçi bir şekilde yansıtan karmaşık bir fizik sistemi.
- ABD'deki büyük bir şehirde TP3 Pumper veya T-Rex hidrolik platform gibi beş lisanslı Rosenbauer America itfaiye aracını dilersen şoför mahalli görünümünde kullan.
- ABD'de tanınmış Cairns, MSA G1 SCBA, ve HAIX gibi yangınla mücadele sanayi markalarının orijinal ekipmanlarını kullan.
- Hem gece hem gündüz oynayabileceğin, her biri yangınla mücadele için farklı seçenekler sunan 30 farklı olay yeri sayesinde yeniden oynamaya can atacaksın.
- Kapsamlı eğitim, radyo iletişimi ve karakterler için İngilizce konuşmalar, farklı dillerde altyazı seçenekleri ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için orijinaline sadık kalınarak hazırlanmış motor sesleri.
- Sanayi bölgesi, banliyö ve şehir merkezi gibi farklı bölgelerden oluşan ayrıntılı, 60 kilometre karelik bir ABD şehri.
- Standart direksiyonları ve oyun kollarını destekler
- Kapsamlı eğitim bölümünde yangınla mücadelenin temellerini öğreneceksin.
 
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit
İşlemci: Intel Core i5-4440 3,1 GHz / AMD FX-8150 3,6 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 750 Ti (2 GB VRAM) / AMD Radeon RX 460 (2 GB VRAM)
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan 
 
ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit
İşlemci: Intel Core i7-3820 3,6 GHz / AMD FX-8350 4,0 GHz
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 (8 GB VRAM) / AMD Radeon RX 5600 XT (8 GB VRAM)
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan 

 
Teaser fragman:

Bu haberin bağlantısı
URL
Firefighting Simulator - The Squad astragon Entertainment Chronos Unterhaltungssoftware itfaiye simülatörü
PlayStation 5 Amazon Türkiye'de Ön Siparişe Açıldı [Güncelleme] Real Madrid'li Futbolcu Casemiro Elektronik Spor Takımı Kurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Firefighting Simulator - The Squad
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız