Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Real Madrid'li Futbolcu Casemiro Elektronik Spor Takımı Kurdu

 
     Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Casemiro, Case Esports adında bir espor takımı kurdu. CS:GO mücadelelerinde sahne alacak Casemiro'nun takımı Case Esports'un oyuncuları da Casemiro tarafından resmen açıklandı.
 
     Elektronik spor takımı kurmak son zamanların ilgi çeken adımlarından biri oldu. Hatta öyle ki bu furyaya son olarak futbolcular da katıldı. Geçtiğimiz aylarda efsane futbolcu David Beckham'ın da espor'a yatırım yaptığını görmüştük. Şimdi ise Real Madrid'te futbol kariyerini sürdüren orta saha oyuncusu Casemiro, elektronik spor alanına girmiş bulunmakta.
 
     Casemiro, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Case Esports'un kurulduğunu açıkladı. Counter Strike: Global Offensive'de mücadele edecek olan takımın üyeleri ise Casemiro tarafından duyurulmuş durumda. Buna göre Casemiro'nun takımı Case Esports'ta yer alacak oyuncular şöyle:
 
Felipe “delboNi” Delboni
Denis “dzt” Fischer
Paulo “land1n” Felipe
Yan “yepz” Pedretti
Vinicius “n1ssim” Pereira
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Firefighting Simulator - The Squad 17 Kasım'da PC için Çıkacak PUBG PCS3 Avrupa Büyük Finalleri Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız