Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XVI için yeni oynanış videosu yayınlandı

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy XVI için yeni bir fragman yayınlandı. PAX East 2023 etkinliği kapsamında yayınlanan bu fragman Valisthea dünyasını tanıtıyor. panelinin tüm arşivini yayınladı.
 
Ayrıca Naoki Yoshida ve Koji Fox sunuculuğunda Final Fantasy XVI için 18 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.
 
Final Fantasy XVI  PlayStation 5 için geliyor
 
 
 
Final Fantasy XVI, 22 Haziran'da PlayStation 5 için çıkış yapacak. Final Fantasy serisinin yeni ana oyunu olacak Final Fantasy XVI, tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyunun hikaye modu kolay değil standart bir zorluğa sahip olacak. 
 
Geçtiğimiz süreçte yönetmen Hiroshi Takai, oyunun ana hikayesinin 35-40 saat süreceğini söyledi. Yine kaynaklara göre oyunun en az altı boyunca PlayStation 5 konsollarına özel olacağı bildiriliyor. 6 aylık süreçten sonra hangi platformlara geleceği bilinmiyor.
 
Valisthea tanıtım fragmanı
 
 
 
Oynanış videosu
 
- 15:49 - 17:35 – Valisthea tanıtımı
- 24:44 - 25:52 – Eikonic yetenekler
- 30:19 - 39:40 – Canlı oynanış görüntüleri #1
- 47:51 - 58:53 – Canlı oynanış görüntüleri #2
- 1:00:27 - 1:02:17 – Eikon - Eikon savaşları
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy XVI Square Enix Creative Business Unit III PS5 PC
Sons Of The Forest için ikinci büyük güncelleme geldi! Counter-Strike için Source, Source 2 ve UE karşılaştırma videosu yayınlandı

BSC Misafiri

28.3.2023 09:53:48

0
Önceki yayınlanan gameplay trailer'larını izlediğimde oyun Strange of Paradise Final Fantasy gibi bölüm bölüm ilerleyip, mobil arayüzü gibi duran bir oyunla karşılaşacağımı sanmıştım ama saf gameplay videosunu görünce bayağı etkileyici gözüküyor. Oyun bildiğiniz Devil May Cry formülünü benimsemiş. Tek sıkıntı hâlâ mobil oyun gibi hissettiren arayüz tasarımları var mesela can barları abartı derece uzun ve bitirici vuruş gibi bir vuruş yaptığından her yerde damage oranı yazıyor ekranda. Bir de çok efek var ne yapıldığı anlaşılmıyor bunu en son Need for Speed Unbound'da da demiştim ama oyunu oynarken yola odaklı olduğum için hiç gözüme takılmamıştı belki yine aynısı olur. PC'ye gelirse gömerik :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız