Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XVI Yapımcısı Geliştirme Süreci Hakkında Yeni Bilgiler Paylaştı

 
 
Final Fantasy XVI yapımcısı Naoki Yoshida, oyunun gelişimi hakkında yeni bilgiler paylaştı. Devam eden COVID-19 salgınından dolayı oyunun gelişiminin neredeyse yarım yıl ertelendiğini açıkladı. Bunun yanı sıra oyun hakkında yeni bilgilerin 2022 baharında duyurulacağını aktardı.
 
Naoki Yoshida oyunun gelişimi hakkında şunları söyledi: 
 
Final Fantasy serisinin yeni oyunu XVI için dünyanın dört bir yanından yetenekli kişilerden oluşan ekip oluşturduk. Ancak, COVID-19 salgını nedeniyle evden çalışmak zorunda kaldık. Bu durum ofislerimiz ile iletişimi geciktirdi ve çeşitli sorunları beraberinde getirdi.
 
2021 yılı içerisinde oyunun gelişiminin son aşamalarında geldik. Son rötuşları yapmak adına büyük efor sarf ettik. Bu süreçte grafiklerin kalitesini arttırmaya ve genel optimizasyon üzerinde çalıştık.
 
Oyun hakkındaki mevcut planlarımızı bu yıl içerisinde aktarmak istiyorduk ancak biraz daha ertelemek zorunda kaldık. Bu yüzden 2022 baharında mevcut planımızı açıklayacağız. Bunun için heyecanlıyım. Final Fantasy XVI hakkında daha fazla bilgi edinmek için bekleyen ve sabırsızlanan herkesten özür dilerim. 
 
Final Fantasy XVI, PlayStation 5 için geliştiriliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy XVI Square Enix Creative Business Unit III PS5 PC
Steam Haftalık En Çok Satan Oyunlar Listesinde Ready or Not ilk Sırada Myth of Empires'ın Steam'den Kaldırılmasının Ardından Dava Açıldı

mementopolis

29.12.2021 00:04:08

0
roma sayilarindan bir vazgecmediler arkadas ya :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız