Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XII: The Zodiac Age Bir Milyon Barajını Geçti

 
 
   2006'da PlayStation 2 için çıkan Final Fantasy XII'nin remaster versiyonu Final Fantasy XII: The Zodiac Age bir milyon barajını geçti.

   Square Enix, Final Fantasy XII: The Zodiac Age dağıtım miktarı ve dijital satışları toplamının bir milyonu aştığını duyurdu ve "Bu kilometre taşına ulaşmamıza yardımcı olduğunuz için tüm takipçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz." diyerek oyunculara teşekkür etti.
 
   11 Temmuz'da çıkan Final Fantasy XII'nin remaster versiyonu Final Fantasy XII: The Zodiac Age yüksek çözünürlükte grafikler, HD seslendirme ve tamamen yeniden düzenlenmiş müzik ile gerçek 7.1 Surround ses sistemi, gelişmiş çarpışma mekaniklerine sahip yeni Zodiac Job sistemi, yeni eklenen kupalar ve ortak fonksiyonlar sunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
jrpg final fantasy final fantasy xii remastered playstation 4
Kingdom Come: Deliverance Savaş Sistemi Geliştirici Günlüğü League of Legends All-Star 2017 Oylaması Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.10.2017 20:07:05

+1
Sen neden bir ps4 oyunu için bu kadar heyecan yapıyorsun, 50 sene önce final fantasy nintendo’ya çıkmışsa ne olmuş daha sonra playstation çıkınca adamlar doğru yolu bulmuşlar ne var bunda. Pa4’e daha ff7 remake gelecek ilerde onun içinde sızlanırsın sen:d hadi onu geçtim kimgdom hearts bile gelmiyor switch’e.

BSC Misafiri

27.10.2017 16:17:08

0
Final Fantasy ve bir çok seri ilk önce Nintendo ile tanınmıştır, kimse inkar edemez, ff xii de rahatlıkla Switch üzerinde çalışır ve gelmelidir de, yazık onlarda herhalde Sony’ye acıdıklarından ff xii gibi oyunları diğer konsollara da çıkartırlarsa Sony ‘nin elle tutulan 4-5 oyunu da gider diye üzülüyorlar vah vahhh :)))) Sony sen git walkman üret psvita’yı çektiğin gibi acilen PS4 konsolunu da çekme hazırlıklarına başla hahaaa

BSC Misafiri

27.10.2017 12:28:08

0
Her oyun nintendoya gelmek zorunda mı, seninde zelda marion var onları oyna. Ff12 ps2 oyunuydu eskiden, ayrıca oyun 2 milyonu geçmiş haberde sadece 1 milyon diyor.

aykut291

27.10.2017 12:15:24

0
Valla nekedar garip dimi Crash Bandicoot de öyle 1 milyondan fazla sattı eski oyunlara bukadar ilgi büyükken yapımcıların ısrarla yeni oyunların içine etmesine anlam veremiyorum ben Oyuncular kaliteli yapımlara oturupta bütün enerjimizi kaliteli br oyun çıkarmaya odaklıyalım demiyorlar. Şu oyunların bukadar ilgi ve alaka görmesi onlar için çok güzel veri.

BSC Misafiri

27.10.2017 11:33:58

0
Şu oyunu Switch için getirin buraya yazıyorum ki kesinlikle diğer konsollardan daha fazla satış yapacak, bunu niye anlamıyorlar?? ya da göremiyorlar?? bu Square Enix’in Final Fantasy yapımcılarından acil olarak ricam şu oyunu getirsin Nintendo’ya, oyunlarını zirve yaptıran Final Fantasy oyununu tüm dünyaya tanıtan Nintendo’ya ihanet etme artık Square!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız