Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends All-Star 2017 Oylaması Başladı

 
     Riot Games, League of Legends Şampiyonluk Ligi'nde en iyilerin seçileceği "All-Star" oylamasını başlattı. Oyuncuların oylarıyla en iyisi olduklarını düşündükleri rüya takım oluşturulacak. Ve oluşturulan takım, All Star 2017 etkinliğinde Türkiye'yi temsil edecek.
 
     All Star 2017 etkinliği, 7-10 Aralık tarihinde Kuzey Amerika’da NA LCS stüdyolarında başlayacak. Türkiye dahil 8 bölgenin katılacağı bu turnuvada; takımlar iki grup halinde mücadele edecek. Grup aşaması, tek maçlık seri formatında oynanacak. Grup aşamasında ilk ikiye giren takım yarı final etabına yükselecek. Yarı final 3 maçlık, final 5 maçlık seri üzerinden oynanacak.

     League of Legends oyuncuları takımları oluştururken her takımdan en fazla iki oyuncuyu seçebilecek. Takımın koçu ise profesyonel oyuncular tarafından seçilecek ve oyuncular kendi koçlarına oy veremeyecek.
 
        Oy vermek için TIKLAYINIZ

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Final Fantasy XII: The Zodiac Age Bir Milyon Barajını Geçti Survarium'a Sonunda PVE Modu Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız