Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered 23 Ocak 2020'de Çıkacak

 
Square Enix, Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered'ın 23 Ocak 2020'de PlayStation 4, Switch, iOS ve Android için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Japonya'da PlayStation 4 ve Switch versiyonu 4,800 yen (44,90 USD); iOS ve Android versiyonu ise 2,800 yen (26,19 USD) fiyattan satışa sunulacak. iOS ve Android versiyonu ücretsiz olarak indirilebilir ve belirli bir noktaya kadar ücretsiz oynanabilecek.  
 
İlk olarak 2003'te GameCube için çıkan Final Fantasy Crystal Chronicles'ın remastered versiyonu dört kişilik online multiplayer, cross-play sayesinde farklı platformlar arasında birlikte oynama, yeni zindanlar ve boss'lar, yeni eşyalar ve skin'ler Yae tarafından hazırlanan “Kaze no Ne” ve “Hoshizukiyo” tema müzikleri, yeni anlatım, yeni karakter seslendirmeleri özelliklerini içerecek.
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Square Enix PlayStation 4 Switch iOS ve Android
Doom'un Yaratıcıları "Bone Vodka" İsimli Votka Üretmeye Başlıyor Deadly Premonition Origins Ses Sorununu Çözecek Güncelleme Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.9.2019 16:20:59

0
Boş geçeceğim bir oyun daha

Settlers

9.9.2019 11:12:25

+1
Bu oyuna kaç tane remake-remastered duyurusu geldi? Takip edemedim valalhi. Zibilyon tane Final Fantasy var adamlarda. Bilmem kaçıncı numaralı oyunun remake ve remastered haberleri gelip duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız