Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Farming Simulator 22'deki En İyi 7 Traktör

 
 
Simülasyon oyunları çoğu oyuncu için ilgili çekici bir tür. Bunun yanına bir de çiftlik hayatı eklenince oyuncular gerçek çiftlik hayatında yapmak istediklerini sanalda yapmaya başlıyor. Farming Simulator 22 simülasyon oyunu ise bunu yapmak isteyenlere birçok fırsat sunuyor.
 
Farming Simulator 22 oyunundaki temel hedefimiz, işimizi sürekli olarak daha da büyütmekten geçiyor. İşleri yavaş yavaş büyütürken yüklü miktarda da para kazamaya çalışıyoruz. Çiftlik yönetimi konusunda başarılı olan oyuncular ise büyük bir mekana sahip olabiliyor.  
 
Oyun yeni haritaların, araçların, eklentilerin ve çok daha fazlasının sunulduğu devasa bir mod oluşturma topluluğuna sahip.
 
Farming Simulator 22'de çiftliğinizi büyütmek için altınızda birçok araç bulunuyor. Aldığınız bu traktörler sizin ekmek tekneniz. Bu araçlarla çiftliğinizde birden fazla görevi yerine getirebilirsiniz.
 
Traktörler oyundaki temel dinamiklerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Traktörün hızı ve yapabildikleri oldukça önem arz ediyor. Biz de sizlere listemizde temel oyunun sunduğu en iyi traktörlerden bazılarını derledik. İşte Farming Simulator 22'deki En İyi 7 Traktör:
 
1- John Deere 4755
 
 
 
John Deere, çiftçiler arasında popüler olan ve dünyanın öne gelen traktör markalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda gerçek hayatta yer alan traktör markalarının çoğunu görebiliyoruz.

John Deere 4755, oyuna yeni başlayanlar için mükemmel bir seçim olacak. Orta düzeyde çok yönlü bir traktör olarak karşımıza çıkan bu aracın fiyatı da oldukça ucuz. 35 km/s'lik azami hıza sahip olan 4755, orta ölçekli bir çiftlik için yeterli düzeyde. Büyük bir çiftlikte çalışmadığınız ve uzun mesafeler kat etmeniz gerektiği sürece, başlangıçta bu taktör muhtemelen fazlasıyla işinizi görecek.
 
2- JCB Fastrac 4220
 
 
 
JCB traktörleri dünya genelinde öne çıkan markalar içerisinde olmasa da deneyimli çiftçiler genellikle bu markayı bilir. JCB Fastrac 4220, oyundaki en hızlı traktörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
60 km/sa azami hıza sahip bu traktör, sizi hedefinize oyunun sunduğu bazı araçlardan bile daha hızlı ulaştırabiliyor. JCB , 235 beygir gücündeki bir motora ve CVT şanzımana da sahip bir traktör olarak karşımıza çıkıyor. Çiftliğinizi genişletmeye ve işinizi profesyonel olarak büyütmeye çalışırken JCB traktörleri daima yanınızda olması gereken araçlardan biri.
 
Bu kaliteli traktörün tabi bir de maliyet tarafı bulunuyor. Satın almadan önce gerçekten ihtiyacınız olduğundan emin olun. Çünkü bu traktörün maliyeti 216.500 dolar.
 
3- Deutz Fahr Series 8280 TTV 
 
 
 
Pek çok kişinin aşina olmadığı bir başka marka olan Deutz Fahr, kaliteli traktörler üreten bir Alman şirketinin eseri. Oyundaki en iyi orta boy ve işleve sahip traktörlerden biri. 
 
10.3 ton ağırlığındaki Deutz Fahr, 287 beygir gücündeki bir motora ve 60 km/s azami hıza sahip. Yüksek beygir gücü ile öne çıkan traktör, orta ölçekli bir çiftlik için ideal bir araç.
 
Deutz Fahr, oldukça iyi bir azami hıza sahip olduğundan, aracı farklı işlevlerde de kullanabilirsiniz. Örneğin: Yük çekme işlevi.
 
4- Claas Axion 960-920 TT 
 
 
 
Çiftlik hayatının en popüler markalarından biri olan Claas traktörleri, son derece güvenilir ve sağlam makineler olarak karşımıza çıkıyor. Bu büyük traktör birden fazla işlevi yerine getirebiliyor. Çok işleve sahip bu traktör aynı zamanda oyundaki en ucuz büyük traktörlerden biri. Bu da oyunun başlarında bu traktörü mükemmel bir seçim haline getiriyor.

Axion 960-920, 325 ila 445 beygir gücü aralığında ve 50 km/s azami hıza sahip. 14 ton ağırlığında olan bu traktör 640 litrelik bir yakıt deposuna sahip. Yakıt deposunun büyüklüğü sayesinde büyük tarlaları rahatlıkla işleyebilirsiniz.
 
5- New Holland T8 Genesis Series
 
 
 
Bir başka tanınmış traktör üreticisi olan New Holland, oyundaki en sağlam traktörlerden bazılarını bizlere sunuyor. Sadece finansal açıdan başarılı bir çiftliği değil aynı zamanda hoş bir estetiğe sahip bir yer inşa etmek istiyorsanız bu traktör tam size göre.

T8'in düşük 50 km/sa'lik azami hızı, 351 ila 435 beygir gücündeki motor ile telafi ediliyor. Bu traktör 12,6 ton ağırlığında olup 647 litrelik büyük bir yakıt deposuna sahip. Çiftliğinizin şık bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız bu mükemmel bir seçim.
 
6- Claas Arion 660-610
 
 
 
Claas Arion, bu listedeki tek küçük traktör olarak karşınıza çıkıyor. Küçük olmasına karşın listenin en iyileri arasında yer alan Arion 660-610, küçük bir çiftlik için harika bir başlangıç ??sunuyor. Çeşitli görevler için kullanılabilen bu traktör büyük çiftliklerde de fayda sağlayabiliyor.

Claas Arion 660-610, 7,9 ton ağırlığında olup 50 km/s azami hıza  ve 145-205 arası beygir gücüne sahip. Arion 660-610, oyundaki en hızlı ve küçük traktörlerden biri. Daha küçük traktörleri tercih ediyorsanız veya küçük bir haritada oynuyorsanız, bu kesinlikle garajınıza ekleyebileceğiniz en iyi traktör.
 
7- JCB Fastrac 8330 
 
 
 
Listemizin sonunda yer alan JCB Fastrac 8330, oldukça pahalı bir seçim olarak karşımıza çıkıyor. 8330'un fiyatı yüksek ama işlevi ve kendisi oldukça büyük. Bu araç, oyunun sonlarına doğru yani çiftliğinizi ve işlerinizi bir hayli büyüttükten sonra alabileceğiniz bir traktör olarak karşımıza çıkıyor. Devasa bir çiftlik oluşturmak ve büyük bir harita üzerinde çalışmak istiyorsanız bu traktör kesinlikle size gerekli olacak.

JCB Fastrac 8330, 348 beygir gücüne sahip bir motor ile 70 km/s maksimum hıza sahip olarak karşımıza çıkıyor. Bu da onu oyundaki en hızlı ve büyük traktörler arasında ön plana çıkartıyor. Hemen hemen görevleri yapmak için yeterli beygir gücüne sahip olan Fastrac 8330, işlenmesi gereken geniş tarlalar üzerinde oldukça kullanışlı.
 
Farming Simulator 22'de yer alan en iyi 7 traktör listemizin burada sonuna geliyoruz. Oyunda daha birçok araç ve traktör yer alıyor. Sizde çiftliğinize uygun en iyi traktörü seçebilir ve çiftlik hayatınızı bir sonraki düzeye taşıyabilirsiniz.
 
Sizin de eklemek istediğiniz traktör çeşitleri var ise yorumlar kısmında belirtmeyi ihmal etmeyin. Bu yorumlar oyuna başlamak isteyen oyunculara yardımcı olabilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun listeleri en çok oynanan oyunlar
Temmuz'un İlk Günü Çıkış Yapacak Switch Oyunları Yeni Başlayanlar İçin En İyi 6 Aksiyon Rol Yapma Oyunu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Listeleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız