Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas'ın PC Yaması Yayınlandı


 
    Obsidian Entertainment'in oyunlarındaki bug'lara alıştık. Firmanın daha önceki oyunlarında da bu tür sorunlarla karşılaşabiliyorduk. Neyse ki Fallout: New Vegas'ın ilk PC yaması yayınlandı. Yavaş yavaş oyundaki sorunlardan kurtulmaya başladık.
 
    1up'ın haberine göre oyunun PC yaması görevler ve diyaloglar ile ilgili bazı sorunları çözüyormuş. Yama oyunu açınca otomatik olarak yükleniyor. Umarız karakterlerin dönen kafaları ile ilgili sorunlarda düzeltilmiştir.
 
    Konsol sürümleri için bu yama henüz yayınlanmadı, fakat Bethesda'nın açıklamasına göre mümkün olarak en kısa sürede Xbox 360 ve Playstation 3 için de benzer türde bir yama yayınlanacak.
 
     Umarız Obsidian ve Bethesda bu tür sorunları en kısa sürede çözer ve biz de bu başarılı rpg oyununun tadını sorunsuzca çıkarırız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC xbox 360
New Vegas Korkutmaya Devam Ediyor - Yama Yolda Layton vs Ace Attorney'i Batı'ya İsteyenler?

tatbkath

21.10.2010 11:34:01

0
Üst düzey nvidia ekran kartlı pc'lerdeki sebepsiz kasmaları düzeltsinler önce. Oyun oynanmayacak seviyeye geliyor. Gerçi çözümü var ama firma bunun için yama çıkarmalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız