Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas'a İkinci Yama Geldi

 
     Geçtiğimiz gün yayınlanan PC yamasının ardından New Vegas'ın PC versiyonu için ikinci bir yama yayınlandı. Oyunun konsol versiyonları için çıkacak yama ise hâlâ hazırlanıyor.
 
     Hatırlarsanız önceki yama kısa bir şekilde "Görev ve diyalog sorunlarını düzeltiyor" şeklinde lanse edilmişti. Bethesda, bu yamanın tüm değişikleri açıklanmasa da 200'den fazla sorunu çözdüğünü ve küçük bir güncelleme olmadığını belirtmeyi unutmadı.
 
     Yayınlanan ikinci yama ise PC kullanıcılarının karşılaştığı Autosave ve Quicksave sorunlarını çözüyor. Fakat bu yama ile birlikte Steam'in Cloud özelliği iptal oluyor. Yapımcı ekip bu özellik nedeniyle bazı sorunlarla karşılaşmış ve daha fazla soruna neden olmayacağına emin oluncaya kadar tekrar aktif etmeyeceklermiş. Güncellemeyi yükledikten sonra Steam'in tekrar başlatmanız öneriliyor. Diğer yandan, video kartlarla ilgili performans sorunları için üretici firmalarla birlikte çalıştıkları belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360 Hata Update Yama Güncelleme
Square Enix'in Deus Ex Planları Çok Büyük Majin and the Forsaken Kingdom'dan Yeni Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Repercussion

23.10.2010 14:08:36

0
Mevcut oyun motorunda çevre detayları harika bana göre. Ama karakterlerde aynı performansı vermiyor. Bence motoru değiştirmek yerine modifiye etmeleri daha iyi olur. Bu arada neden 1 hafta adaha bekleyip çıkarmamışlar ki. Fallout adına hiç yakışmıyor.

BSC Misafiri

23.10.2010 11:35:57

0
Fallout 3 tede aynı performans sorunları vardı ama yıllar geçmesine ramen hala aynı performans sorunlarını düzeltmemişler. Bu oyunun yeniden hayata dönmesi için daha kaliteli bir oyun motoruna gerekiyor. Daha iyi grafik daha iyi performans için yeni oyun motoru şart...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız