Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 1, Fallout New Vegas'ın İçinde Baştan Yaratılıyor

 
      Şu sıralar oyun dünyasının en çok konuşulan serilerinden Fallout'un ilk oyununu hatırlıyor musunuz? Bir grup mod yapımcısı, Fallout 1'i Fallout: New Vegas'ın içinde baştan yaratıyor.
 
      Fallout the Story adlı bu modla birlikte Fallout: New Vegas'a başladığınız yerde bir hikayeye göz atarak Fallout 1 evrenine adım atıyorsunuz. Fallout 1'deki karakterlerin, senaryonun ve mekanların aynısı bu modla Fallout: New Vegas'a dahil oluyor.
 
     Videoda görebileceğiniz gibi oyunda bazı değişik mekanikler bulunuyor. Bunlardan en önemlisi Bethesda öncesi Fallout oyunlarında yer alan dolaşma sistemi. Bu sistemin Fallout: New Vegas'ta tekrar yaratılma şeklinin oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. İlk Fallout oyunlarının Pıp-Boy tasarımı da bu modla geri dönüyor.
 
      Fallout the Story modunun halen geliştirilme aşamasında olduğunu belirtelim. İlk Fallout oyununun senaryosunu Fallout New Vegas dinamikleriyle birlikte deneyim etmek istiyorsanız bu modu takip etmenizde yarar var. Moda ait oynanış videosunu aşağıdan izleyebilir modun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360
ARK: Survival Evolved'da Hindi Avı Başlıyor Hitman Serisinin 15. Yılı Adına Hitman 2'ye Ücretsiz Sahip Olabilirsiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.11.2015 12:49:16

0
f4 GOTY kasmayın.

deadlight54

26.11.2015 21:20:24

0
Fallout 1'i her zaman oynamak istemişimdir ama bir türlü fırsat olmadı. Eğer bu mod gelirse kesinlikle deneyimlemek isterim.

Patren

26.11.2015 21:10:21

0
her şey tadında güzel ama böyle remake in bethesda yapsa daha yerinde olur

TheHobits67

26.11.2015 21:06:57

0
Bu oyunun eşi benzeri yok. Bu oyunun değerini iyi bilin.Fallout 4 önceki oyunlar kadar etki yaratmasa da çok iyi bir oyundu bence. GOTY Witcher 3 ve F4 kapışır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız