Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FUT Champions Cup Turnuvasının 1. Etabı Tamamlandı!

 
     FIFA 2020 Global Serisi, FUT Champions Cup'un 1. etabı tamamladı. Bükreş, Romanya'da gerçekleşen FUT Champions turnuvasının 1. etap şampiyonu Fnatic takım oyuncusu Tekkz oldu. 200.000 dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvaya 23 ülkeden toplam 64 PS4 ve Xbox oyuncusu katıldı. Turnuvaya Türkiye'den Futbolist takımdan İsopowerr, AgitPower ve Galatasaray Espor'dan Mert Al katıldı.
 
     İsopowerr XBOX grup aşamasında SK Sturm Graz takım oyuncusu Phill'e 6-4 yenilerek turnuvaya erken veda etti. PS4 etabında son 16 kalma başarısı gösteren AgitPower, QLASH takım oyuncusu CRAZY'e 3-2, Mert Al ise Future FC takım oyuncusu Üstün'e 4-2 yenilerek turnuvaya veda ettiler.
  
     PS4 etabının final karşılaşması; Wolves FC takım oyuncusu Fifilza ile West Ham United takım oyuncusu Yago arasında oynandı. 2 maçlık seri formatında toplam 6-2 skor elde eden Fifilza, PS4 etabının şampiyonu oldu. XBOX etabının final karşılaşması; Fnatic takım oyunucu Tekkz ile Team Futwiz takım oyuncusu Lyricz arasında oynandı. 2 maçlık seri formatında toplam 2-1 skor elde eden Tekkz, XBOX etabının şampiyonu oldu. 
 
PS4 vs. XBOX 
 
     Fifilza ve Tekkz, büyük finalde karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Tekkz ilk maç 1-0, ikinci maç ise 2-0 toplam 3-0 rakibi Fifilza'yı yenerek FUT Champions Cup 1. etap şampiyonu olmayı başardı.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
Worlds 2019 Şampiyonu FunPlus Phoenix Oldu! Switch eShop İndirimleri: Hotline Miami Collection, Katana Zero ve Daha Fazlası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız