Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA'nın Yerini Alacak EA Sports FC 24 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Electronic Arts, FIFA'nın yerini alacak EA Sports FC 24 için genişletilmiş bir oynanış fragmanı paylaştı. Bu oynanış videosuyla beraber oyunun mekanikleri, oyuncuların görünüşü ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
 
Gerçekçi bir futbol deneyimi sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
EA Sports FC 24, HyperMotionV teknolojisiyle beraber Opta tarafından optimize edilmiş PlayStyles ve PC'de canlı ve iyileştirilmiş içeriğin kilidini açan yeni grafik ayarlarını içeriyor. Ekibin belirttiğine göre HyperMotionV, oyun içi hareketlerin sahadaki aksiyonu doğru bir şekilde yansıtmasını sağlıyor. Bunun için de 180'den fazla profesyonel erkek ve kadın maçlarından alınan veriler kullanılıyor. Bu da oyunun gerçekçiliğini arttıran özelliklerden biri.
 
EA Sports FC 24, 29 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun Steam ve Epic Games mağazasındaki standart sürüm fiyatı 1.199,99 TL, Ultimate sürüm ise 1.699,99 TL'den satışta. Diğer taraftan Playstation mağazasında oyunun standart fiyatı 1.400,00 TL, Xbox mağazasında 1.399 TL, Ultimate sürüm ise PS ve Xbox mağazasında 2.000,00 TL. Son olarak Switch mağazasında 59.99 dolar.
 
İşte yeni oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Epic Games'ten Sevindirecek Hamle: Bir Oyun Daha Ücretsiz Oluyor! Beklenen Oyun Baldur's Gate 3'ün PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chosen_One

20.7.2023 23:16:53

0
Hiçbir takımını ya da oyuncusunu tanımamama rağmen Madden serisine çok fena sardım ben. Bence en zevkli spor oyunu Madden. Sonrasında da Nba 2k ve f1 oyunlarını söyleyebilirim. Fifa gerçekçilikten çok uzak şu an ve pes de Fifa ile olan yarışında “pes” dedi zaten.

BSC Misafiri

20.7.2023 21:30:01

0
Boktan

yaratıc1KLAVYE

19.7.2023 19:07:45

+1
Kopyanın kopyasının kopyası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız