Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA eClub World Cup 2019, BeIN SPORTS Kanalında Yayınlanacak

 
     9-10 Şubat tarihleri arasında başlayacak olan FIFA eClub World Cup 2019 turnuvası beIN SPORTS kanalından canlı olarak yayınlanacak. 
 
 
 
     FIFA eClub World Cup 2019, 9-10 Şubat tarihleri arasında İngiltere'nin başkenti Londra'da başlıyor! BeIN SPORTS turnuvanın Türkiye'de canlı olarak ekranlarda yayınlanacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Karşılaşmalar bugün saat 13.00'den itibaren canlı olarak yayınlanacak.
 
     100 bin dolar ödül havuzu bulunan FIFA eClub World Cup 2019 turnuvasında 16 takım dünyanın en iyi FIFA takımı olmak için mücadele edecek. Türkiye'den Futbolist takımı bizleri temsil ediyor. Futbolist, C grubunda yer alıyor. Futbolist'in C grubunda mücadele edeceği takımlar; Vfl Bochum 1848, Team Vitality ve Dijon FCO takımları olacak. 2 gün sürecek olan turnuva; grup aşamasıyla başlayacak ardından Playoff ve yarı final  karşılaşmaları oynanacak. Futbolist'e başarılar dileriz!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 19 FIFA EA Sports FIFA Şampiyonlar Ligi
2018 Steam Ödülleri'nin Kazananları Açıklandı VFŞL 2019 Kış Mevsimi 4. Haftası Birinci Gün Karşılaşmaları Oynandı!

Watton1

9.2.2019 21:01:24

0
Şu nargile kafeden çıkmayan közcü tayfa değilmi sevinin hade
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 19 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız