Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 17'yi Bu Hafta Sonu PS4 ve Xbox One'da Ücretsiz Oynayın

 
   EA Sports resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte bu hafta sonu PlayStation 4 ve Xbox One sahiplerinin FIFA 17'yi ücretsiz olarak deneyebileceğini duyurdu.
 
   Ücretsiz deneme sürümü 24.11.2016 saat 21.00'de başlayıp 28.11.2016 saat 10.59'da sona erecek. Ücretsiz deneme sürümünde tüm oyun içi özelliklere, Ultimate Team'e ve Yolculuk oyun modunun bir bölümüne erişilebilecek.
 
   Daha önce oyun çıkmadan EA Access sistemi ile oyunu Xbox One'da 10 saat kadar oynayan kullanıcılar ücretsiz hafta sonuna etkinliğine uygun olmayacak. 
 
   Yolculuk modunda kaydettiğiniz ilerlemeye FIFA 17'nin tam sürümünü satın aldıktan sonra devam edebilirsiniz. Deneme tamamlandıktan sonra aktarılan veya satın alınan FIFA Points bakiyesi iade edilmeyecek. FIFA Points'inizi yalnızca oyunun tam sürümünü satın aldıktan sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. Ek olarak iki platformda da internet bağlantısı gerekli olacak.
 
   FIFA 17 tüm dünyada 29 Eylül tarihinde Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC sürümleriyle çıkış yapmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA FIFA 17 EA EA Sports PS4 XBOX ONE PC
US PlayStation Store’da Black Friday İndirimleri Başladı Assassin's Creed Syndicate için PS4 Pro Desteği Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

racyrocq

23.11.2016 17:41:45

0
hikayenin bir bolumune erisim var

erenyildiz0

23.11.2016 17:31:49

0
Oyuna sahip olmayıp da Yolculuk modunu merak eden arkadaşlar kesinlikle indirsin. 3 günde sadece Yolculuk modunu oynayarak hikayeyi rahatça tamamlayabilirsiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 17 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız