Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Emre "Riv9" Kayır, FIFA Dünya Kupası Elemelerine Katılacak

 
     Space Soldiers FIFA oyuncusu Emre "Riv9" Kayır, oynadığı 160 maçın 156'sını kazanarak, FIFA Dünya Kupası elemelerine katılma hakkı kazandı. 14 senedir gerçekleşen FIFA Dünya Kupası'na bu yıl ilk defa bir Türk oyuncu katılacak.
 
     Emre "Riv9" Kayır, konuyla ilgili Facebook üzerinden açıklamada bulundu. 
 
 
     FIFA eWorld Cup 2018, 3 Kasım'da başladı ve Temmuz 2018'de son bulacak. Üç aşamadan oluşan FIFA eWorld Cup 2018, iki ayrı eleme mücadelesine 128 takımın katılması planlandı. Global eleme etabına geçildiğinde; 128 takım 64, PS4 64, Xbox One takımı şeklinde daraltılarak, üst tur karşılaşmalarına geçilecek. Üst tur; Global playoff aşaması, iki konsol oyuncularından yer alan 32 takımın finallere yükselmesiyle son bulacak. Final karşılaşmaları EA Sports tarafından canlı yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA FIFA 17 EA EA Sports PS4 XBOX ONE PC
Black Desert Online Xbox One'a Geliyor Call of Duty WWII'nin Yeni Silahları ve Modları Sızdı

BSC Misafiri

28.11.2017 10:48:38

0
Alsın gazını devam etsin böyle! Sonuna kadar koşmaya devam et Emre, hem harika oynuyor hem de kamera karşısında gördüğüm kişiliği çok iyi. Mütevazı, eğlenceli ve kameradan kaçan biri gibi duruyor. Birinciliğe kadar yolun var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 17 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız