Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 11'in GamesCom Videosu Yayınlandı


 
     Futbol severlerin merakla beklediği FIFA 11'in GamesCom videosu yayınlandı. Video oyunun yepyeni özelliklerini karşımıza çıkarıyor.
 
     Videoda ilk dikkat çeken "We're 11" ifadesi oluyor. Serinin yeni halkası ile birlikte 10 vs 10'luk oyun modu yerini 11 vs 11'e bırakıyor. Yani artık kaleci kontrolü de dahil bu oyun modunda tüm oyuncuların kontrolünü elimize alabileceğiz. Tam olarak takım halindeki mücadelelerde çok önemli bir özellik olan bu mod, kaleci kontrolü ile de komik sahnelerin ortaya çıkmasına neden olabilir :)
 
     Oyundaki personality, yani her oyuncunun kendine has davranışı olacağı özelliğine de fazlasıyla dikkat çekilmiş. Ayrıca Pro Pass adı verilen yeni bir sistem sayesinde pas sisteminin de geliştirildiği söyleniyor. Topu kapma mücadelelerinde ise "360 Degress Fighting" adlı bir sistem geliştirilmiş. Yani artık top kapma mücadeleleri çok daha önem teşkil edecek.
 
     Oyuncu yaratma özelliklerinin de geliştirildiği oyundaki en büyük yenilikler ise şüphesiz yaptığımız maçları kaydedecek olan Replay Theatre ve kendi takımımızı yaratabileceğimiz özellikler oluyor. takımın logosu forması dahil tüm özelliklerini seçebileceğiz.
 
     Menejerlik modu ile de simülasyon özelliklerini geliştiren  FIFA 11'in demosu ise 16 Eylül'de karşımıza çıkacak. Oyunun GamesCom tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FIFA FIFA 11 Spor Futbol EA EA sports PS3 Wii Xbox 360 DS PSP PC
Dragon Age II Çıkış Tarihi Duyuruldu Need for Speed: Hot Pursuit'ten Yeni Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lotrozan

17.8.2010 18:35:26

0
sağolun bilgi için ayrıca canlı yayınlar olunca bize bildirin lütfen bugün ea nın konferansı gibi

Lincourt

17.8.2010 18:31:45

0
Evet, demo haberde de belirttiğim gibi 16 Eylül'de çıkacak. Demonun hangi platformlar için çıkacağına dair ise bir açıklama malesef yapılmadı.

lotrozan

17.8.2010 18:30:48

0
demo çıkacakmış 16 eylülde pc ye geliormu acaba demo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
71 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız