Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eylül 2022'de Çıkış Yapacak PC Oyunları

 
 
Her dönem olduğu birçok platform ve konsola yeni oyunlar çıkmaya devam ediyor. Geldiğimiz bu Eylül ayında da çıkış yapacak birçok yapım bizleri bekliyor. Eylül 2022'de çıkış yapacak PC oyunları arasında Moonray, Disney Dreamlight Valley, Gloomwood, Nine Noir Lives ve daha fazlası yer alıyor.
 
İşte Eylül 2022'de çıkış yapacak PC oyunları:
 
- Chenso Club (1 Eylül)
 
 
 
Pixadome tarafından geliştirilen ve Aurora Punks, Curve Games tarafından yayınlanacak olan co-op 2D platform oyunu Chenso Club, Eylül'ün ilk günü geliyor. Uzaylılar saldırıyor... Bizi bu durumdan kim kurtaracak? Chenso Club mı? Elektrikli testereler, çekiçler ve uzaylıların kendi yaşam güçlerini onlara karşı kullanan bu korkusuz savaşçılar, zafere giden yolda düşmanları ezip geçecek. Oyunu ister yalnız oyna istersen co-op deneyimi yaşa.
 
Uzaylı istilacılar her yerdeler, her şeye ve herkese saldırıyorlar. Öldüklerinde arkalarında bıraktıkları yaşam gücü, inanılmaz derecede büyük bir enerjini kaynağına! Hiç umut var mı?
Chenso Club ile tanışın. Chenso Club, Dünyayı kurtarmak için burada bulunan ve büyüyen bir savaşçı grubu. Güçlerini artırmak ve kazanmak için uzaylıların yaşam gücünü kullanıyorlar.
 
Sevimli doğalarının sizi aldatmasına izin vermeyin. Yollarına çıkan her türlü tehdidi vahşice yok edecekler.
 
Kahramanlarımız yeni keşfettikleri güçlerini kullanmak için her türlü yola başvurur. Hareketlerinde ustalaşmak, güçlerini artırmak ve dünyaya Chenso Club'ın gücünü göstermek sana kalmış.
 
Kızların hareketlerinde ustalaşın, reflekslerinizi geliştirin ve uzaylıları yok etmek için rastgele bölümlerde mücadele edin. Tek başına oynayın veya Chenso kızlarının rekabetçi doğasını kanepede co-op şekilde deneyimleyin. Mağazalarda ve etkinliklerde sağlığınızdan ödün vererek kahramanınızı güçlendirin. Çeşitli hızlı ve eğlenceli bonus seviyeleri ve etkinlikleri tamamlayın.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows10 64 bit
- İşlemci: Intel Celeron E1500 veya AMD Athlon 64 x2 6000+
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: GeForce GT 430 veya Radeon HD 3850 veya Radeon HD 7560D veya Intel HD 4000
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama:1 GB kullanılabilir alan
 
- Golazo! 2 (1 Eylül)
 
 
 
Purple Tree S R L tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan Amerikan futbolu Golazo! 2, 1 Eylül'de çıkış yapıyor. Orta büyüklükte sahalara sahip ve faul olmayan dinamik arcade futbol oyunu. Sadece eğlence ve aksiyon için bu karışıma sokak oynanışı da ekleniyor.
 
Golazo 2, atari futbol oyunlarının görkemli günlerini cesurca hatırlıyor ve hepimizin bildiği kült klasiklerin anılarını geri getiriyor. Bu oyuna daha fazla derinlik getirmek için bu devam oyununa sokak mekanikleri ve alanlar ekleniyor. Futbol menajerlerine veya karmaşık güçlü çekirdekli yapay zekalara karşı oynamayı sevenler için. Sadece kolu al, kanepeye otur ve oyna.
 
- 58 milli takım
- 10 uluslararası stadyum
- 6 Sokak alanı
- Dünya turu
- 12 sokak takımı
- Uluslararası Kupa
- Dünya Ligi
- Avrupa Kupası
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Intel Core i3 M380
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Intel HD4000
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
 
- The Hideaway (1 Eylül)
 
 
 
Rec0re Studios tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan birinci şahıs simülasyon macera oyunu The Hideaway, 1 Eylül'de geliyor. Hideaway, zorlu hayatta kalma mekaniğine sahip bir keşif oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yiyecek, su ve silah olmadan vahşi doğada kaybolup dolaşırken, amacınız çevrenize hiçbir şekilde zarar vermeden en uzun süre hayatta kalmak ve bir yardım merkezine başvurmak olacak.
 
Vahşi doğada yiyecek, su ve silah olmadan dolaşan bir kişisin. Amacınız ya hayatta kalmak ve transponderinizi ve anteninizi onararak bir yardım merkezine başvurmak ya da çevreyi keşfetmek ve onların faunasını ve florasını keşfetmek olacak. Çevrenize hiçbir şekilde zarar vermeden hayatta kalmanız gerekecek.
 
Hideaway Keşif modunda, gerçekçi meteorolojik olaylar, sesler ve çok daha fazlası ile faunadan floraya kadar birçok farklı biyomu, mikro ortamı sakin ve rahatlatıcı bir deneyimde keşfedeceksiniz. Tek amacınız bir yardım merkeziyle iletişime geçmek.
 
Survival modunda oynarsanız, doğa sizin üzerinizde haklarını kullanacak ve ya eviniz ya da en büyük düşmanınız olacak. The Hideaway'in hayatta kalma modunda hastalıklar, küresel enerji, açlık, susuzluk, vücut ısısı, dış sıcaklık, kan basıncı, zehirli bitkiler ve çok daha fazlası vahşi doğayı daha da zorlu bir yer haline getirecek.
 
- Keşfet : Küçük orman biyomlarından büyük adalara ve çöllere kadar tamamen etkileşimli güzel ve canlı ortamlar
- Dikkat : İneklerden geyiklere olan yolculuğunuz sırasında birçok hayvan sizi çevreleyecek
- Deneyim : Kasırgalardan kar fırtınalarına, tutulmalardan, dolunaylar, kuzey ışıkları, yıldızlı geceler ve daha pek çok olaya kadar doğa ana bazen gerçekten etkileyici ve güzel olabiliyor. Saf doğayı deneyimleyin
- Hayatta Kalmak : Hayatta kalmak için yiyecek ve su bulmak, zehirli bitki ve hayvanlardan kaçınmak için vahşi doğayı keşfetmeniz gerekecek.
- Elementlerle yüzleşin : Vücut istatistikleri The Hideaway'de gerçekçi bir şekilde simüle edilir. Hayatta kalma modunda, hayatta kalmak için kan hacminden vücut sıcaklığına, enerjiye kadar hayati belirtilerinizi düzenli olarak kontrol etmeniz gerekecek.
- İnşa Et : Bulunduğunuz ortamda bulmanız gereken kütükler/ahşap parçalar ile birçok türde ahşap yapı inşa edebileceksiniz.
- Özelleştir : Binalarınızı tamamen özelleştirmek ve kişiselleştirmek için çok çeşitli mobilya seçeneklerine de erişebileceksiniz.
- Doğayı dinleyin : Sadece farklı atmosferleri, müziği, su damlalarını, nehirleri, rüzgarı, denizleri, hava olaylarını ve farklı hayvan seslerini dinlemek, çevreyi daha önce hiç olmadığı gibi hissetmenizi sağlayacak.
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5 2.6GHz veya benzeri
- Bellek:8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 700 serisi veya benzeri
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
 
- Wits of Gods (1 Eylül)
 
 
 
Cultivation Studio tarafından geliştirilen ve Playbest tarafından yayınlanacak olan sıra tabanlı kart savaşı oyunu Wits of Gods, Eylül'ün ilk günü geliyor. Wits of Gods, çok oyunculu bir sıra tabanlı strateji kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun ortak bir deste kullanır ve bir deste oluşturmanıza gerek yok. Kurallar basit. Tanrınızı ve en fazla 3 evcil hayvanınızı sıra sizdeyken elinizi oynayın. 2V2 moduyla başlanması önerilir.
 
Kartlar
Deity Cards: Farklı mitolojilerden tanrılar ve kahramanlar olarak oynayacaksınız. Her İlahi Kart 2 beceri ve 3 nitelik içerir (Saldırı, Zırh ve Sağlık).
 
Evcil Hayvan Kartları: Evcil hayvan kartları, efsanevi yaratıklardan ilham alıyor ve onlara sevimli bir görünüm kazandırılıyor. Her Pet Kartı size 1 beceri kazandırır.
 
Bir oyunda 1 Deity Card ve en fazla 3 Pet Card'ınız olacak. İlah karakteriniz öldüğünde mağlup oluyorsunuz. Evcil Hayvan Kartları, bir strateji oluşturmanıza ve farklı strateji sinerjileri oluşturmanıza yardımcı olabilir.
 
Deste. Deity Card'ınızın hareketlerini tetiklemek için Deck Cards oynamanız gerekir. Tüm Deste Kartları, her oyunun başında oluşturulan ve Paylaşılan Desteden çekilir. Bir deste inşa etmek için zaman harcamanıza gerek yok ve bu, oyunu tüm oyuncular için adil hale getiriyor.
3 tip Deste vardır:
 
- 1. Saldırmak için bir “Strike” kartı oynayın. Saldırıya uğradığınızda karşı koymak için bir “Savunma” kartı oynayabilirsiniz (sıra sizde olmasa bile).
- 2. Büyüyü tetiklemek için Büyü Kartları. Örneğin, bir ateş topu çağırmak için bir "Blaze" kartı oynayabilirsiniz. Büyü Kartları, “Mühür” adı verilen bir kartla karşılanabilir. Çoğu Büyü Kartı oldukça basittir ancak ünlü mitlerden esinlenen daha karmaşık büyüler de vardır. Bu kartların daha güçlü etkileri vardır ancak onları yanlış oynarsanız size zarar verebilirler.
- 3. Bir Tanrıyı kuşanmak için Artifact Kartları. Artifact Kartları, onları oynadıktan sonra Artifact Zone'da kalır ancak Artifact Zone'da sadece 2 kart tutabilirsiniz. Artifact Kartları güçlüdür bu yüzden düşman Artifact'lerini ele geçirdikten sonra onları kaldırmaya çalışmalısınız.
- Bu kart tabanlı strateji oyununda dayalı çeşitli oyun modları oluşturulabilir. Modlanabilir yapısıyla ön plana çıkan bu oyuna ileride daha fazla mod gelecek.
- Erken oyun modlarının çoğunda bir kural olacak - Her oyuncu bir turda yalnızca bir saldırı başlatabilecek.
- Mevcut sürümde 2V2 moduyla başlamanızı öneririz. Bu mod, adil, hızlı tempolu bir mod ve Antik Yunanistan'daki Pythian Oyunları'ndan alınmıştı. Kazanmak için iki düşmanınızı da yenmeniz gerekiyor.
- İşleri daha ilginç hale getirmek için başka bir kural ekledik - Takım arkadaşınız yenildiğinde, evcil hayvanlarını devralabilir, daha fazla kart çekebilir ve her turda daha fazla saldırı başlatabilirsiniz.
- Bu sürüm için çok fazla oyuncu olmayabileceğinden, oyun başlatmak için arkadaşlarınızı davet etmekten çekinmeyin!
 
Öte yandan Rebellious Gods adlı 6 oyunculu bir mod eklemek için başka bir mod üzerinde çalışıyoruz. Bu modda düşmanlar ve takım arkadaşları arasında net bir çizgi olmayacak ve her oyuncunun bir Rolü olacak. Her oyunun başında oyunculara rastgele atanan rollerin farklı özellikleri ve farklı görevleri bulunacak.
 
- 1 Kral: Başlangıçta ortaya çıkan tek Rol. Kral, HP'yi ikiye katlar, tüm Asileri ve Yenilmişleri öldürerek zafer kazanır.
- 2 Takipçi: Takipçiler, Kralı Asilerden ve Yenilmişlerden korumalı. Öldürülmek yenilmek anlamına gelmez. Kral nihai zaferi kazandığı sürece, Takipçiler için de bir kazanç olacak.
- 3 Rebels: Rebels'ın oyunu kazanmak için King ve Fallen'ı öldürmesi gerekiyor. Bu, en az 1 Asi ayaktayken başarıldığı sürece 3 Asi için de bir kazanç olacak.
 
Bu oyunda yenilen daha sonra gelebilir. Sahada 3'ten fazla oyuncu kaldığında, herhangi bir Takipçi veya Asi, Rolünü Yenilmiş olarak değiştirmeyi seçebilir ve bu geri alınamaz. Fallen'ın tüm ödülleri kazanmak ve talep etmek için diğer tüm oyuncuları yok etmesi gerekiyor. Bu bir fırsat ama aynı zamanda bir risk. Fallen olmak için kazananlara ödül olarak verilecek belirli miktarda eşyadan vazgeçmeniz gerekir.
 
- İşletim Sistemi: Windows 7+
- İşlemci: Intel i5 veya AMD FX 6300
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Gerek yok
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama:300 MB kullanılabilir alan
 
- GALAHAD 3093 (1 Eylül)
 
 
 
Simutronics Corp tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan nişancı aksiyon fps oyunu GALAHAD 3093, 1 Eylül'de geliyor. GALAHAD 3093, Arthur efsanesi Şövalyelerinin dev mekanik robotlarla çarpıştığı bir taktik kahraman nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hızlı ilerleyin veya güçlü olun.12'ye 12 bilim kurgu arenalarında hız kazanırken, iyi gözlem yapın ve savaşın sıcaklığını hissedin.
 
GALAHAD 3093'te oyuncular, “Lances” olarak bilinen mech'leri kontrol ediyor. Büyük yıkım yeteneğine sahip Lances, son derece özelleştirilebilir. Türler, hareketliliği, hasarı ve savunmayı geliştirmek için Hafif'ten Süper Ağır'a kadar değişir. Bu mekanikler çeşitli taktik durumlara hazırlanmak için çeşitli silahlar, konuşlandırılabilir sistemler ve yükseltme modülleri ile silahlandırılabilir.
 
- Minigunlar ve pompalı tüfeklerle vurun ve parçalayın.
- Işın topları ve plazma silahlarıyla düşmanları uzaktan patlatın.
- Roketler, güdümlü füzeler ve el bombaları ile temel savunmaları kırın.
- Yüksek hızlara ulaşmak için hızlanarak arazide gezinin veya üzerinde yükselmek için jetinizi kullanın.
 
GALAHAD 3093'ün pilotları, efsanevi Arthur'dan ilham alan “Şövalyeler”dir. Her Şövalye, savaşın gidişatını önemli ölçüde değiştirebilecek benzersiz bir aktif ve pasif yeteneğe sahip.
 
- X-Calibur'u kullanan Arthur, düşmanlarına yörüngesel bir saldırı başlatabilir.
- Gwen'in Kraliyet Kubbesi, kendinizi ve müttefiklerinizi hasardan korur.
- Kay'in jetleri, yanan bir napalm izi bırakan yanık etkisi bırakır.
 
- Mordred'in Işınlanma yeteneği, oyuncuların harita üzerinde hızla ışınlanmasına olanak tanır
Oyuncular, savaş alanına hükmetmek için Şövalyeleri, Lancesları ve donatılabilir öğeleri stratejik olarak birleştirmeli. Oyun stilinizi oluşturmak için ideal teçhizatı oluşturmak adına birincil ve ikincil silahları, donatılabilir sistemleri ve yükseltme modüllerini karıştırın ve birleştirin.
 
- Maksimum ateş gücü için silah türlerini veya ikiye katlanan silahları kullanın.
- Savaş alanını dronlar, mayınlar ve daha fazlası ile şekillendirin.
- Lance'inize en uygun olanı bulmak için yüzlerce yükseltme modülünü test edin.
- Savaş sırasında aralarından seçim yapabileceğiniz dört adede kadar farklı teçhizat ayarlayın ve kaydedin.
 
GALAHAD 3093'teki mekanik savaşlar, güç ve kuvvetten daha fazlasını gerektirir. Oyuncular, 32 kişilik PvP arenalarında puan kazanmak, düşman mechleri yok etmek ve savunmaları kırmak için takım arkadaşlarıyla koordineli bir şekilde ilerleyebilir. En uzun süre boyunca en çok üssü koruyan ve en çok düşmanı ortadan kaldıran takım zafere ulaşır.
 
- Karmaşık savaş alanlarında büyük ölçekli çatışmalara hazırlanın.
- Yükseklere çıkın ve düşmanları alt edin.
- Taktik bir avantaj elde etmek için her harita ortamını keşfedin ve açıkları kullanın.
- Planları uygulamak ve kazanmayı garantilemek için takım arkadaşlarınızla iletişim kurun.
 
Sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: 64 bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
 
- Gerda: A Flame in Winter (1 Eylül)
 
 
 
PortaPlay Gaming Aps tarafından geliştirilen ve DON'T NOD tarafından yayınlanacak olan hikaye odaklı macera oyunu Gerda: A Flame in Winter, 1 Eylül'de geliyor. Küçük bir Danimarka köyünde 2. Dünya Savaşı'nın izleri.. İşgal sırasında sakin hayatı alt üst olan Gerda'nın macerası... Gerçek hayattaki olaylarından ilham alan bu hikaye odaklı macera oyununda nereye gideceğinizi, nasıl davranacağınızı ve kime güveneceğinizi siz seçeceksiniz.
Kar yağışı dindiğinde, Danimarka'nın küçük Tinglev köyü artık eskisi gibi kalmayacak.
 
Oyunda, 2. Dünya Savaşı'nın işgali sırasında sakin köy hayatının alt üst olduğu Gerda'nın yolundan yürüyeceksin. Gerçek hayattaki olaylarından esinlenen bu yapım sizlere derin dramatik bir hikayeyi anlatacak. Sevdiklerinizi korumak için neler yapabilirsin?
 
Bu dokunaklı hikaye odaklı oyunda, bir gecede hayatı alt üst olan hemşire Gerda olarak oynayacaksınız. Ön cepheyi değil küçük bir Danimarka köyünün samimi ortamını anlatan bir hikaye sizlere sunulacak. Kendini iyi yetiştirmiş olan Gerda, bu zorlu mücadeleye atılacak ve sevdiklerini kurtarmaya çalışacak.
 
Savaş gibi kaos zamanlarında en ufak bir tedirginlik zor anlar yaşatır ve her karar büyük önem arz eder. Keşif, konuşma, kaynak ve ilişki yönetimi gibi unsurların yer aldığı bu yapımda seçimleri siz yapacaksınız. Kişiliğiniz, karakteriniz, benzersiz bir hikaye ile özdeşleşir ve başkalarıyla olan bağlantınız da hikayenin nasıl gelişeceğini belirler.
 
Gerda: A Flame in Winter, gerçek yaşam deneyimlerinden ve olaylarından ilham alıyor. İçerisinde tedirginlik, dram, cesaret ve kararlılık gibi duygular barındırıyor. Tarihin gizli yüzünü ortaya çıkarın ve kendi hikayenizi anlatın.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Birden fazla hikayeyi ve bitişi keşfedin
- Günlüğünüzü kullanarak kişiliğinizi geliştirin
- Seçimlerinizi etkileyecek öğeleri ve ilişki noktalarını elde edin
- İskandinav Empresyonist (İzlenimcilik) resimlerinden etkilenen farklı bir sanat stilinin tadını çıkarın
- İkinci Dünya Savaşı sırasında Danimarka Direnişinin gerçek bir üyesinden esinlenen bir hikayeye dalın
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Intel Core2 Quad Q9400 (4 * 2660) veya eş değeri
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 750 (2048 VRAM) veya eş değeri
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
 
- Moonray (1 Eylül)
 
 
 
Element 115 tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon macera rol yapma oyunu Moonray, 1 Eylül'de bekleyenleriyle buluşuyor. Moonray, fantastik bir bilim kurgu dünyasında geçen gerçek dışı bir üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hızlı tempolu dövüş sistemi, çarpıcı görseller ve birinci sınıf bir film müziği içeren bu yapımda kutsal öğeyi kurtarmak ve gezegenin kontrolünü yeniden elde etmek için güzel ve ölümcül bir dünyada maceraya çıkacaksınız.
 
Ünlü yapımcı Ten Walls tarafından sunulan birinci sınıf bir film müziği ile çizgi roman sanatçısı Grim Wilkins'in yazdığı hikayeye sahip Moonray, hızlı tempolu dövüşleri, unutulmaz bir sanat stilini ve nefes kesici bir yolculuğu sunmayı hedefliyor.
 
Tüm gizemlerin kilidini açmak için gerçek dışı bir bilim kurgu manzarasını keşfedin. Moonray çarpıcı, gerçek dışı ortamlarla dolu. Kutsal tapınağın kalbinde bir dini tarikata karşı savaşın. Her bölge, tarikatın mimarisini yansıtır ve benzersiz özellikler taşır.
 
Moonray dünyasında Miyum adlı element inanılmaz bir güç içerir. Tarikat, birçok sırrı açığa çıkararak çeşitli kutsal tapınaklar ve türbeler oluşturdu. Gelişmek için gerekli kaynakları bulmak adına çeşitli bölgeleri ve manzaraları baştan sona keşfedin. Düşmanlar zamanla çok hızlı ve çok tehlikeli olacak. Bu kapsamda yeni güçlerin ve yeteneklerin kilidini açmak hayatta kalmak için çok önemli olacak.
 
Hikaye
 
Binlerce yıl önce…
Iltar, miyum elementinin sırlarını açığa çıkardı. Elementin ustalığı ona tanrısal güçler veriyordu ama bu asla yeterli olmadı. Yüzyıllar boyunca galaksiyi tamamen fethetti ve bulabileceği her türlü miyum kaynağını aradı.
 
Elementin müthiş yaratıcı gücünü kullanmak, gezegenleri şekillendirmeye, güneş sistemlerini yaratmaya ve yeni yaşam biçimleri oluşturmaya olanak sağlıyor. Element sayesinde yıldızlara hükmedildi ve bin yıl boyunca bu güçle hükmünü genişletti.
 
Gel zaman git zaman uzun zamandır unutulan bir gezegenin birinde… bir uygarlık ortaya çıktı. Bu uygarlık elementin inanılmaz güçlerini keşfederek ona tapıyor ve kaynağın gerçek potansiyelini ortaya çıkarmaya çalışıyordu. Bir nevi bu elemente göz dikmişlerdi.
 
Bu uygarlık içerisinde Iltar'ın kendisi kadar miyum elementine susamış bir tarikat ortaya çıktı. Bu tarikat kendilerini tanrıların suretinde şekillendirmek için kutsal gücü kullanmak istiyordu. Sonunda İltar ilahi uykusundan uyandı. Miyum üzerindeki kontrolünün kaydığını hissetti. Biri onu arıyordu.
 
İltar, tarikatın anavatanına seyahat ederken kısa süre sonra kendini kapana kısılmış buldu. Tarikat güçlenmişti ve hızla ilerliyordu. Yakında kimseye ihtiyaçları kalmayacaktı...
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi Windows 7
- İşlemci: Intel i5
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTX970
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
 
- The Dragoness: Command of the Flame (1 Eylül)
 
 
 
Crazy Goat Games tarafından geliştirilen ve PQube tarafından yayınlanacak olan sıra tabanlı taktik strateji oyunu The Dragoness: Command of the Flame, 1 Eylül'de çıkış yapıyor.
 
Dragoness, HOMM (Heroes of Might and Magic) benzeri keşfi, şehir kurmayı ve sıra tabanlı stratejik savaşları birbirine harmanlıyor. Savaşın harap ettiği bir dünyayı keşfederken mücadele şeklinizi, yolunuzu ve becerilerinizi seçin. Canavar ordunuzu toplayın ve yönetin, kaynakları toplayın ve şehrinizi genişletin.
 
Drairthir Yarımadası'nda ejderhalar ve gruplar tarafından harap edilmiş bir toprakta epik bir maceraya atılırken, dünyayı fethetmek ve dünyaya barış getirmek için The Dragoness tarafından işe alınan bir Komutan rolünü üstleniyorsunuz.
 
Bu oyunda kendinizi yıkık başkent Níwenborh'da buluyorsunuz. Bir zamanlar harika olan bu şehri yeniden inşa etmek size kalmış. Yalnızca güçlü bir canavar ordusunu işe alarak ve kaynaklarınızı yöneterek kendinizi önünüzdeki tehlikelere karşı hazırlayabilirsiniz. Bu oyunda stratejik düşünme ve taktik becerilerinizi geliştirme oldukça önem arz ediyor.
 
Klasik bir sıra tabanlı savaş sisteminde, sağlam taktikler olmadan büyük gücün hiçbir önemi yok. Zorlu ve sıra tabanlı, HOMM'den ilham alan savaşlara girin. Gruptaki yaratıklarınız ile zafere daha doğru giderken, kayıplarınızı en aza indirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.
Bu yüzden düşmanlarınızın saldırıları hakkında öğrendiklerinizi kullanın. Canavar ordunuzun sayısı arttıkça, stratejik düşüncenize uygun bir oyun tarzı oluşturmak için türler ve beceriler arasında denemeler yapın. Başarıya giden en iyi yolu kendiniz şekillendirin.
 
Yenilgileriniz yalnızca kararlılığınızı artırmaya hizmet eder. Hayati kaynakları, ordunuza ekleyeceğiniz güçlü yaratıkları, gücünüzü artıracak antik eserleri ve alt etmeniz gereken düşmanları bulmak için sürekli değişen Drairthir Yarımadası'nı keşfedin ve roguelite bir maceraya atılın. Her yolculuk yeni canavarların, becerilerin ve temel yükseltmelerin kilidini açacak. Elde edeceğiniz yenilgiler için umutsuzluğa kapılmayın çünkü her seferinde daha güçlü bir şekilde yükselecek ve dimdik ayağa kalkacaksınız.
 
Tek başınıza kahramanlığa soyunmak dünyayı karanlığa yenik düşmekten kurtarmaya yetmeyebilir. Níwenborh'u restore ederek ve ordusunu güçlendirerek Ejderhanın Komutanı olarak kendinizi kanıtlayın. Kaynakları toplayın, canavarlarınıza özen gösterin, başkenti yönetin ve yolunuza kendiniz karar verin. Bu dünyada, seçimleriniz çok önemli: Keşfedeceğiniz yolları ve hangi canavarları toplayacağınızı seçin; Hangi savaşların mücadeleye değer olduğunu ve hangilerinden kaçınılması gerektiğini siz belirleyin.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Kendinizi HOMM benzeri keşif sistemine ve savaşa bırakın
- Her yenilgiyle daha da güçlenerek roguelite tarzı maceralara atılın
- Komutan rolünü üstlenin, onun güçlerini ve becerilerini geliştirin
- Savaş alanında hayatta kalmak için güçlü bir canavar ordusu kurun
- Stratejik hamleler yapın ve savaşlardan galip ayrılmaya çalışın
- Çok çeşitli yetenekler ve eserler arasından seçim yapın - güçlü beceri sinerjilerini deneyin
- Başkent Níwenborh'u yönetmek ve geliştirmek için çeşitli kaynaklar toplayın
- Dragoness'in emriyle bir isyanı bastırın ve şeytani bir ejderha düşmana karşı krallığın kontrolünü yeniden ele geçirin
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 64-bit veya üstü
- İşlemci: Intel i3 6. nesil
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 650 Ti
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
- Ses kartı: DirectX uyumlu
 
- RESTLESS SOUL (1 Eylül)
 
 
 
Fuz Games tarafından geliştirilen ve Graffiti Games tarafından yayınlanacak olan tek oyunculu piksel grafikli macera oyunu RESTLESS SOUL, 1 Eylül'de geliyor. Yaşayanlar diyarına geri dönmeye çalışan inatçı bir ruhu konu alan bu akıldan çıkmayan komedi macerasında ölümün yüzüne gülün. Bu "renkli" dünyada gezinirken bullet-hell lite savaşlarına katılın, bulmacaları çözün ve ölülerle iletişim kurun. Ölüm sadece başlangıçtır.
 
Bir hayatın macerası yani sonraki yaşam sizi bekliyor! Hayata, ölüme, video oyunlarına, pop kültürüne ve aradaki her şeye eğlence katan bu komedi macerasında inatçı bir ruhun yaşayanlar diyarına dönmesine yardım edin.
 
Yeniden hayata dönüş yapmak için bir Portal bulunuyor. Portalın sekiz anahtara ihtiyacı var. Onları aramak için bu gri dünyada dolaşın ve mücadeleye atılın. Ama bu anahtarları isteyen tek kişi sen değilsin...kötü Dr. Krull ve ordusu, onları önce almak için ne gerekiyorsa yapacaklar.
Düşmanlarla savaşın, bulmacaları çözün ve ölene kadar (yine mi?) mücadele edin. Tüm bunları yaparken meydan okumalara ve atari tarzı mini oyunlara da katılın. Woof adında kayıtsız bir hayalet köpeğin “yardımını” alın (evet, onu sevebilirsiniz).
 
Elinden gelenin en iyisini yap, çünkü sonuçta bu bir ölüm kalım meselesi...
 
Öne çıkan özellikler
 
- 4. duvarı paramparça eden mizahi diyaloglarla desteklenen ölümün yüzü.
- Bulmacalar, hareketli platformlar, farklı mermi türlerine ve saldırı düzenlerine sahip düşmanlar ve daha fazlasıyla dolu ürkütücü kulelerde büyük bir mücadeleye katılın.
- Ateş edemediğiniz durumlarda kurşun saldırısından kaçının.
- Tüm Gizemli Binaları bulmak ve ele geçirilen tüm Küçük Kardeşleri kurtarmak için yan görevleri tamamlayın.
- Tapper'dan ilham alan oyunun ve atari tarzı mini oyunların keyfini çıkarın.
- Her kasabada AFTERLIFE'ın 9 harfinin hepsini toplamak da dahil olmak üzere tüm oyun içi başarıların kilidini açmaya çalışın.
- Bu pikselli tek renkli dünyada 8 şehri keşfedin ve 100'den fazla "renkli" karakterle tanışın.
- En sevdiğiniz karakterlerle selfie çekmek için After-Phone'unuzu kullanarak Afterlife'da geçirdiğiniz zamanı hatırlayın.
- Oyunun zorluğunu kendinize göre ayarlamak için God Mode'u veya Player-Strength Multiplie'ı etkinleştirin.
 
Sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 10
- İşlemci: 1.2GHz işlemci (Intel Core i5 veya üstü)
- Bellek: 1 GB RAM
- Ekran Kartı: DirectX 10, 11, veya 12 uyumlu kart
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 300 MB kullanılabilir alan
 
- İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 10
- İşlemci: Çift Çekirdekli Intel i5 ve üstü
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce 700 serisi veya üstü
- Depolama: 300 MB kullanılabilir alan
 
- Medieval Apocalypse (1 Eylül)
 
 
 
Joma Rage tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan zombi temalı açık dünya hayatta kalma aksiyon macera oyunu Medieval Apocalypse, 1 Eylül'de geliyor. Medieval Apocalypse'deki temel amaç, önceki hayatta kalma oyunlarında olduğu gibi sadece açlığı, susuzluğu ve yorgunluğu kontrol altında tutmakta değil. Aynı zamanda zombilerden biri olmamak için direnmek ve enfeksiyonlara dikkat etmek.
 
Medieval Apocalypse'de ortaçağ kıyametinde hayatta kalmak için zombilere ve hatta oyunculara karşı mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Oyunda bir olmak için ortak bir ittifak kurabilir ve zombi sürülerine karşı yan yana savaşabilir ve inlerini ortadan kaldırabilirsiniz.
 
Bu zor koşullarda hayatta kalmak için vahşi hayvanları avlayabilir, çeşitli sebzeler yetişrirebilir, bitki toplayabilir ve hatta un üretiminden ekmeğin pişirilmesine kadar tahılın kendisinden yararlanabilirsin. Susuzluğunuzu kontrol edin, yorgunluk durumunuzu izleyin ve ayrıca zombilerin her bir hamlesine dikkat edin: Isırılmaktan ve darbe almaktan kaçının.
 
Karla beraber kendini gösterecek çetin bir kış mevsiminden önce başınızı bir yere sokmak için bir çatı inşa etmeniz ve çeşitli tehlikelerden korumanız gerekir. Kendi bölgenizin dışında hayatta kalmak için zırh ve silahlar yapabilecek ve bu araçları dövmek zorunda kalacaksınız.
 
Bu zorlu ve tehlikeli ortaçağ dünyasında zombilerden sıyrılıp hayatta kalmayı başaracağını düşünüyor musunuz? Ayrıca zombilerin yuva yaptığı kalelerin kalıntılarını fethedebileceğini sanıyor musun? Bu soruların cevabını kendiniz bulmanız gerekecek.
 
Sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı.
 
- JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R (2 Eylül)
 
 
 
CyberConnect2 tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanacak olan anime temalı 2D dövüş aksiyon oyunu JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R, 2 Eylül'de hayranlarıyla buluşuyor. Hirohiko Araki'nin baş yapıtı, bir dövüş oyunu olarak oyunculara sunuluyor. JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R ile 50 renkli karakterle mücadeleye girişeceksin. Oyunda Standlar, Hamon ve daha fazlasıyla savaşacaksın. Daha öncesinde hikayede bir araya gelemeyen karakterler bu oyunda yüz yüze gelecek. Bu karakterlerin birlikte nasıl etkileşime girdiğini kendi gözlerinizle göreceksin.
 
Deluxe Edition
 
Deluxe Sürüm şunları içerir:
 
• JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R (tam oyun)
• Season Pass
• Season Pass Bonusları
• 5 Özel Etkinlik Kıyafeti
 
Season Pass DLC'si ayrı olarak satın alınabilir. Season Pass'e dahil olan 1-4 DLC karakterleri 31 Aralık 2023'e kadar satışa sunulacak. Ayrıntılar daha sonraki bir tarihte açıklanacak.
 
Karizmatik kahramanları, çarpıcı sanat tarzı ve unutulmaz söylemleri (“Yare yare daze…”) ile tanınan JoJo's Bizarre Adventure'ın başka bir bölümü geliyor. JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R'ye özgü çarpıcı görseller, eski JoJo'nun en üst düzey sanat stilini yakalayarak JoJo evrenini Hirohiko Araki'nin mangasına uyarlıyor. Güçlü görüntülerle ön plana çıkmayı hedefleyen yapım da artık siz de Hirohiko Araki'nin yarattığı karakterleri kendi ellerinizle özgürce hareket ettirebilirsiniz. Bu oyun ile grafik ve diyalogların birleştiği bir manganın içinde gibi hissederek havalı karakterleri çağrıştırabilirsiniz.
 
Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh ve JoJo's Bizarre Adventure'daki diğer karakterler birden fazla nesilde bir araya geliyor. Tüm dönemlerden 50 oynanabilir karakterle, her hikayeden popüler savaşları deneyimleyebilir ve farklı evrenlerden karakterlerin ilk kez etkileşime girdiğini görebilirsiniz.
 
JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R, All Star Battle Mode, Arcade Mode, Online Mode, Versus Mode, Practice Mode ve Gallery Mode'larını içeriyor. Ana mod olan All Star Battle Mode, yalnızca orijinal oyundaki karakterler arasındaki çarpışmaları değil aynı zamanda All-Star Battle R'a özgü yepyeni savaşları da içeriyor. Çeşitli ayarlar ve koşullarla 100'den fazla savaşta oynayabilirsiniz. All Star Battle Mode ayrıca galeri modunda keyfini çıkarabileceğiniz karakterler ve benzersiz çizimler için özel kozmetik görünümler sunuyor.
 
JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R, 2014'te piyasaya sürülen All Star Battle sistemini temel alan oyun tasarımını yeniden düzenliyor. Dövüş hızında yapılan ayarlamalar, yeni vuruşlar ve daha fazlasının da eklenmesiyle deneyim yeniden canlanıyor. Anime seslendirme sanatçılarının yeni ses kayıtları ile animasyon serisinin tam atmosferi oyunculara sunuluyor. Orijinal All Star Battle'ı oynamış olan oyuncular ve yeni gelenler bu deneyimin tadını çıkarabilecek.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows10 64 bit
- İşlemci: AMD FX-4350 veya Intel Core i3-6300
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: Nvidia GeForce GTX 770 veya AMD Radeon HD 7950
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
- Ses kartı: DirectSound Desteklenir
 
- MicroWorks (2 Eylül)
 
 
 
Agiriko tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan bağımsız aksiyon oyunu MicroWorks, 2 Eylül'de çıkış yapıyor. MicroWorks, çeşitli hızlı tempolu mikro oyunları birbiri ardına, ara vermeden, rakiplerinizden daha hızlı ve daha iyi bir şekilde başarıyla tamamlamanız gereken çevrimiçi bir parti oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
MicroWorks oyuncuları, tepki sürelerinize meydan okumak için tasarlanmış bir dizi hızlı mikro oyunda birbirleriyle rekabet eden ve küçük oyun kulelerinden oluşan bir yapıyı sunuyor.
 
Rakiplerinizden daha hızlı ve daha iyi mikro oyunları başarıyla tamamlayarak puanlar kazanın ve puan tablosunda yukarılara tırmanın. Nesneleri parçalayın, lazer ışınlarının üzerinden atlayın, engelli parkurlardan geçin, önemsiz soruları çözün, bir yengeç yakalayın. Kaos, bu oyunda bol miktarda bulunur.
 
Her oyun bir patron mücadelesi ile sona erer. Benzersiz ve özel olarak tasarlanmış aşamalarda hayatta kalmaya çalışın ve puanlar kazanın. Savaşın gelgitlerini değiştirmek ve sonunda zirveye çıkmak için son bir çaba gösterin.
 
Hayalet avcılığı, kart yarışları ve hatta vahşi batı oyunları, çeşitli mini oyunlar arasından yalnızca birkaç örnek.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Nexus'ta test edilecek yaklaşık 150 farklı mikro oyun
- 15 patron seviyesi
- Oyuncuların en yüksek puanı almak için yarıştığı Scorematch veya başarısızlığın ölüm anlamına geldiği ve ayakta kalan son oyuncunun kazandığı Survival gibi çoklu oyun modları (takımla birlikte)
- Değiştiriciler, işleri gülünç şekillere getirmek için oyun başında rastgele seçilir
- Bir sunucuda 16 oyuncuya kadar destek. Ayrıca tek başına oynama seçeneği
- Karakterinizi kendi renklerinizle ve atölye kozmetikleriyle özelleştirin
- Kozmetiklere Oyun İçi Düzenleyiciden ulaşılabilir
- Mutators, oyununuzun hemen hemen her ayarını değiştirmenize izin verir. Herhangi bir mikro oyundan nefret mi ediyorsunuz? Bu sayede onu devre dışı bırakabilirsin.
- Steam Entegrasyonu: İstatistikler, Lider Tabloları ve Başarılar.
 
- Lunistice (2 Eylül)
 
 
 
A Grumpy Fox tarafından geliştirilen ve Deck13 tarafından yayınlanacak olan 3D platform macera oyunu Lunistice, 2 Eylül'de geliyor. Basit ama eğlenceli bu oyunda PS1/SEGA Satürn'den ilham alan sanat tarzı düşünülerek oluşturulmuş bir 3D platform macerası yatıyor. Lunistice ile Tanuki Hana'nın rolünü üstlenin ve onu hayallerine ulaştırmak için macera boyunca zıplayın ve savaşın.
 
Lunistice, 90'ların başlarındaki 3D grafiklerden büyük ölçüde ilham alan, zıplayan düşmanları ve kadın kahramanı içerisinde barındırıyor. Bunun yanı sıra retro bir görünümü oyunculara sunuyor.
 
Öne çıkan özellikleri
 
- Gerçekten uygun fiyatlı
- 7 farklı rüyayı deneyimleyin
- Dahil edilen Speedrun Modunda yeteneklerinizi test edin ve diğer oyunlardan karakterlerle oynayın
- Retro estetiğin tadını çıkarın
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 çalıştırabilir
- İşlemci: Lazım
- Hafıza: 8999 GB RAM
- Grafik: 3D
- Ses kartı: Tercihen bağlı ses sistemi
 
- LEGO Brawls (2 Eylül)
 
 
 
Red Games Co. tarafından geliştirilen ve LEGO Games tarafından yayınlanacak olan 2D platform aksiyon macera oyunu LEGO Brawls, Lego severler için 2 Eylül'de geliyor. Şöyle bir Lego dövüşçülerini hayal edin ve LEGO evreninde geçen ilk takım aksiyonlu dövüş oyununu düşünün. En sevdiğiniz LEGO temalarının tümüne bu oyunda göz atın. Evde veya dünyanın dört bir yanından arkadaşlarınızla oynayın. Böylece rekabete karşı nasıl hayatta kalacağınızı öğrenin.
 
LEGO Brawls'da benzersiz stil, strateji ve kişiliğe sahip LEGO kahramanınızı tasarlayabilirsin. Tuhaf bir karaktere sahip olan bir kaktüsü, dövüşen tavukları olan huysuz bir ninjayı, balyoz sallayan bir palyaçoyu ve daha fazlasını deneyimleyebilirsin. Size göre en iyi dövüşçüyü oluşturun ve kilidi açılabilir içeriklerle seviyenizi yükseltin. Böylece bölgenin kontrolünü ele geçirin.
 
Barracuda Körfezi'nin dalgalı kıyılarından Ninjago Seabound'un su dolu mağaralarına, ortalığı toz götüren vahşi batı salonundan, efsanevi Monkie Kid ormanına kadar, en sevdiğiniz LEGO temaları bu oyunda yer alıyor. Macera boyunca kilidi açılabilir minifigürler, güçlendirmeler ve ifadeler toplayabileceksin.
 
Bu oyunda arkadaşlarınıza beraber de oynayabilirsiniz. Takım kurun ve 4'e4 dövüşün, arkadaşlarınızla parti kurun veya "her oyuncunun kendi başına" olduğu battle royale tarzı oyun modunu oynayın. Çoklu oyun modlarında seviyelerin benzersiz zorlukları ve kazanma şartları yer alıyor.
 
Ne kadar güçlüsün? Zirveye tırman ve dünyadaki diğer herkese karşı sıralamanı yükselt. En iyisi olmak için gerekenlere sahip misin. Test etmeye değer..
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant internet bağlantısı
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
 
- Midair: Community Edition (3 Eylül)
 
img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/caaeccd8-4c12-4ffb-8299-0f032a079be3.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
Vector Z Studios tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu Midair: Community Edition, 3 Eylül'de hayranlarıyla buluşuyor. Midair: Community Edition, nefes kesen yeni bir bilim kurgu evreninde geçen hızlı tempolu bir nişancı oyunu. Bu oyunda hareketleri ve fiziği avantajınıza kullanın, düşmanınızı her açıdan alt edin ve daha fazlasını yapın.
 
Midair'de her hareket bir sanat. Jetpack'inizi ve botlarınızı kullanarak yüksek hızlı hava saldırıları başlatabilir, düşman ateşinden ustalıkla kaçınabilir ve tepeden tepeye uçabilirsin.
 
Kendinizi yerden yukarıya çıkarın veya rakibiniz için yem olun. Jetpack, zırhınızın enerji havuzundan yararlanır. Savaşta avantajlı hale gelmek için jetpack ve silah kullanımınızı stratejik olarak planlayın. Duruma bağlı olarak, jetpack'inizi sizi yukarı doğru itecek şekilde ayarlayın ve daha fazla manevra gücü elde edin. Deneyimli oyuncular zaten jetpacklerini ve enerjilerini nasıl yöneteceklerini bilirler.
 
Beraber uyum içinde hareket etmeyen bir takım, jetpack'leri olmayan bir nişancı gibidir. Midair'de maksimum etki için saldırılarınızı planlı bir şekilde yapmanız çok önemlidir. Hızlı bir şekilde ilerlemek için rakip savunmaları birer birer indirmeniz gerekir. Bayrak savaşlarında rakibin bayrağını ele geçirirken takımınızın bayrağına da sahip çıkmanız gerekir. Bölgeyi incelemek, hareketlerinizi daha iyi ve daha hızlı hale getirmek için saatlerinizi harcayın.
 
Böylece rakiplere karşı daha çok avantaj elde edebilirsiniz ve oyunun inceliklerini öğrenebilirsiniz. Unutmayın rakibiniz bayrağınızı almaya ve hızlı bir şekilde kendi bölgesine götürmeye çalışacak. Güvenebileceğiniz doğru ekip ve arkadaşlarla bunu başarmak oldukça kolay olacak.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi 64 bit: Windows 7, Windows 8, Windows 10
- İşlemci: Intel Core i3-4340
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafikl: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
- Ağ: Geniş bant internet bağlantısı
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
 
- Disney Dreamlight Valley (6 Eylül)
 
 
 
Gameloft tarafından geliştirilen ve yine Gameloft tarafından yayınlanacak olan rahatlatıcı gerçek yaşam simülasyon macera oyunu Disney Dreamlight Valley, 6 Eylül'de sevenleriyle buluşuyor. Disney Dreamlight Valley, hem eski hem de yeni Disney ve Pixar arkadaşlarının yer aldığı görevler, keşifler ve ilgi çekici etkinlikler içeren zengin bir yaşam simülasyonu ile macera arası türde bir oyun olarak karşımıza çıkacak.
 
Bu yeni yaşam simülasyonu macera oyununda zengin hikayeleri keşfederken, Disney ve Pixar kahramanları ve kötü adamlarıyla beraber mükemmel bir yerleşim yeri kurun. Disney'in büyüsüyle dolu bu dünyayı keşfedin. Disney Dreamlight Valley'e hoş geldiniz. Disney Dreamlight Valley'de hem eski hem de yeni Disney ve Pixar arkadaşları yer alıyor. Bu kapsamda yeni görevler, keşif unsurları ve ilgi çekici etkinlikler sunuluyor.
 
Bir zamanlar cennet gibi bir diyar olan Dreamlight Valley, Disney ve Pixar karakterlerinin uyum içinde yaşadığı bir yerdi. Night Thorns'lar büyüdü ve bu büyülü yere bağlı harika anıları kopardı. Gidecek başka yerleri olmayan Dreamlight Valley'in umutsuz sakinleri, Dream Castle'da kilitli kapılar ardına çekildi.
 
Şimdi bu dünyanın hikayelerini keşfetmek ve büyüyü Dreamlight Valley'e geri getirmek size kalmış.
 
Dream Castle'ı sinsi kötülüğün pençesinden kurtarın ve çok sevilen Disney ve Pixar karakterlerinin benzersiz dünyasına adım atın. Her Diyarın çözülmesi gereken bulmacaları ve Dreamlight Valley'e geri getirilmesi gereken karakterleri ve kendi zorlukları bulunuyor. Dream Castle'i kötülüğün elinden kurtarın, Anna ve Simba gibi büyük kraliçelerin ve kralların kilidini açın. Her Diyarda çözülecek bulmacalar yer alıyor ve bunun yanı sıra benzersiz zorluklar bulunuyor.
 
Maceranıza Vadi'de başlayacaksınız ancak yolculuğunuz sizi sonsuzluğa ve ötesine götürecek. Cesaret Ormanı'nda neler olduğunu keşfedin, ikonik Disney ve Pixar kahramanları ve kötü adamlarının meydan okumalarına göğüs gererken en derin mağaralara doğru yola koyulun. Kim bilir artık neleri keşfedersiniz bilinmez...
 
WALL•E ile bahçe işleriyle uğraş, Remy ile yemek pişir veya Goofy ile balık tut. Vadiyi toparlamak, işlemek ve yeniden inşa etmek için bir arkadaştan daha iyi ne olabilir ki. Güzel prenseslerden hain kötü adamlara kadar her Dreamlight Valley sakini kendi hikayesini oyunculara sunuyor. Bunun yanı sıra çeşitli görevleri ve ödülleri de sizlere getiriyor. Günlük görevlerde buluşun, en sevdiğiniz Disney ve Pixar karakterlerinden bazılarıyla arkadaş olun..
 
Vadiyi unutulmuşluğun pençesinden kurtarın ve Dreamlight Valley'i kendinize ait hale getirerek eski büyüklüğüne kavuşturun. Dreamlight Valley'de tamamen özelleştirilebilir bir düzen, yaratıcı içerikler ve binlerce dekoratif öğe yer alıyor. Bu öğeler sayesinde kendinize göre mükemmel bölgeyi inşa edebilirsiniz. Moana'nın yanındaki Sahile mi yerleşeceksiniz yoksa Plaza'daki kapı komşunuz Buzz Lightyear mı olacak.. Size kalmış.
 
İçinizdeki prensesi, kötü adamı veya Disney sevgisini ortaya çıkarın. Eşsiz kıyafetleri bir araya getirin ve evinizi binlerce harika eşyayla süsleyin. Touch of Magic aracını kullanarak Disney ve Pixar çıkartmalarını kullanın. Bu sayede kendi tasarımlarınızı bile oluşturabilirsiniz. Oyun içi Kamerası sayesinde Rapunzel ile bir gün batımı öz çekimi, Remy ile bir mutfak kreasyonu çekimi veya dilediğiniz bir anın tadını çıkarırken çekim yapabilirsiniz.
 
Yeni içerikler her zaman keşfedilecek yeni bir şey olduğu anlamına gelir. Vadi'de yeni karakterlerle tanışın, Scrooge's Store'daki en yeni giyim ve mobilya koleksiyonlarına göz atın ve zorlu oyun içi etkinliklerini tamamlayın. Yeni maceralar keşfetmek için düzenli olarak Dreamlight Valley'e geri dönmeyi unutmayın.
 
Oyun 2023 yılına kadar erken erişimde kalacak. Tam sürüme ulaştığında ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Erken Erişim sürümü sadece "Founder's Pack" satın alındığında oynanabilecek. Ayrıca Xbox Game Pass üyeleri de oyunu oynayabilecek.
 
Disney Dreamlight Valley, 6 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store, Microsoft Store PC ve Mac için ücretli ve Erken Erişim olarak çıkış yapacak. Oyun, Xbox Game Pass'de de mevcut olacak. Oynaması ücretsiz tam oyun 2023'te yayınlanacak.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i3-540 veya AMD Phenom II X4 940
- Bellek: 6 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce 9600 GT, 512 GB veya AMD Radeon HD 6570, 1 GB
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
 
- Train Sim World 3 (6 Eylül)
 
 
 
Dovetail Games tarafından geliştirilen ve Dovetail Games - TSW tarafından yayınlanacak olan tren simülasyonu Train Sim World 3, 6 Eylül'de hayranlarıyla buluşuyor. İnanılmaz tonajları taşırken Amerikan dağlarını fethedin, İngiliz başkentinin taşıtlarını rekor sürede çalıştırın ve yüksek hızlı trenler ile eyaletten eyalete yarışın. Train Sim World 3 ile makinelerde ustalaşın.
 
BNSF görünümüne bürünmüş 4400 beygir gücünde bir canavar olan ES44C4 ile yüzlerce konteyneri Kaliforniya çölleri ve dağları boyunca taşıyın. Almanya'nın ilk gerçek yüksek hızlı treni olan ICE 1 ile Hessen ve Bavyera kırsalını geçerken 280 km/s'lik bir heyecanı yaşayın. Londra'ya gidiş-dönüş yolunda 140mph ile en hızlı tren olan Class 395 'Javelin' ile hız dolu bir deneyim yaşayın.
 
Yeni gökyüzü sistemi her rotada farklı bir atmosfer getiriyor. Bulutlar yukarıda özgürce dolaşıyor, yere gölgeler düşürüyor. Şimşek şiddetli fırtınalar arasında dans ediyor, gök gürültüsünün kükremesi, makinelerin güçlü sesiyle yarışıyor. Rüzgar fiziğinin treninizi sarsıyor. Sürüş sanatını öğrenin ve kontrolü elinizde tutun.
 
Rota başına birden fazla trenle sunulan deneyimlerin sonu yoktur. Senaryo Planlayıcı ve Düzenleyici ile kendi yolculuğunuzu oluşturarak bunu daha da genişletebilirsiniz. Trenleri dilediğiniz gibi boyayın ve Off the Rails modu ile herhangi bir rotada ilerleyin. Ardından kreasyonlarınızı Creators Club ile paylaşın.  
 
Koleksiyonunuz da sizinle birlikte geliyor. Tüm Train Sim World 2 içeriği Train Sim World 3'te oynanabilir ve henüz keşfetmediğiniz Eklentiler ile de istediğiniz zaman eklenebilir.
 
Öne çıkan özellikler 
 
- ES44C4'ü çalıştırın, 85 millik Cajon Geçidi'ni aşın
- 186 km'lik yüksek hızlı rota: Kassel - Würzburg
- Class 395'i 89 millik Güneydoğu Yüksek Hızı boyunca sürün
- Kontrol etmek için 9'dan fazla trenle daha fazlasını deneyimleyin
- Son derece ayrıntılı ve zengin özelliklere sahip kabinler
- Gerçekçi performans ve kullanım
- Trenler hakkında bilinmesi gereken her şeyi Eğitim Merkezinde öğrenin
- Senaryolar ve Zaman Çizelgesi Servisleri ile zorlukların üstesinden gelin
- Yeni gökyüzü sistemi altında güneşlenin
- Aydınlatma ve rüzgar fiziği gibi gerçekçi hava koşullarıyla mücadele edin
- Düzenleyici ve Senaryo Planlayıcı ile özelleştirin ve Creators Club'da paylaşın
- Dovetail Games'in tescilli SimuGraph araç dinamiği motoru, Unreal Engine 4 teknolojisi ile birleşiyor
 
Sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: 64 bit Windows 8.1, Windows 10 veya Windows 11
- İşlemci: Intel Core i5-4690 @ 3.5 GHz veya AMD Ryzen 5 1500X @ 3.7 GHz
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: 2 GB VRAM veya daha fazlasına sahip NVIDIA GeForce GTX 750 Ti veya AMD Radeon RX 460
- DirectX: Sürüm 10
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX Uyumlu
- İlave Notlar: Fare, klavye veya Xbox Denetleyicisi gerektirir
 
- İşletim Sistemi: 64-bit Windows 8.1, Windows 10 veya Windows 11
- İşlemci: Intel Core i5-11600K @ 3.9 GHz veya AMD Ryzen 5 5600X @ 3.7 GHz
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 veya 8 GB VRAM veya daha fazlasına sahip AMD Radeon RX 6800
- DirectX: Sürüm 10
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX Uyumlu
- Ek Notlar: Fare, klavye veya Xbox Denetleyicisi gerektirir
 
- Yolka (6 Eylül)
 
 
 
Pedro Marrufo Fernández tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan 3D dövüş aksiyon oyunu Yolka, 6 Eylül'de geliyor. Yolka, keşfedilecek açık bir dünyayı ve avlanacak bazı hayvanları sunan bir yapım.
 
Vahşi bir dünyada ilerlemeye, yolunuza çıkanlarla mücadele etmeye, göğüs göğüse çarpışmaya ve kendi yemeğinizi avlamaya hazır olun. Bunları yaparkende bu harika dünyayı keşfetmeye çalışan bir mahkum olarak oynayın.
 
- Oyuncunun zamanında tepki vermesine büyük önem veren dinamik dövüş.
- Gücünüzü, dayanıklılığınızı, zırhınızı ve çevikliğinizi artırmak için zırh, silah ve farklı mücevherleri toplayın. Ama dikkatli olun. Çok fazla kendine güvenme, öldüğünde tüm mücevherleri kaybedersin. 
- Yemek için avlan ve bu vahşi dünyada ilerlemeyi başar.
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel i5 7th nesil
- Bellek: 6 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon R7 360 2gb
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
 
- The Elder Scrolls Online - Update: Güncelleme 35 (6 Eylül)
 
 
 
Bir sonraki güncellemenin yayın tarihi neredeyse geldi ve bu yaklaşmakta olan güncelleme kapsamlı değişiklikler içeriyor. Çok sayıda denge düzenlemesi bulunan güncellemede küçük bazı değişiklikler ile de oyunun mücadelesi büyük ölçüde değişiyor. 35. güncellemedeki ana odak noktası şöyle: Yetenek etkilerinin (zaman sınırlı  hasar, güçlendirmeler ve zayıflatmalar gibi) süresini arttırmak.
 
Yeni yayınlanacak olan bu güncelleme, Lost Depths DLC'sini de oyunculara sunuyor. Bu güncelleme, denge değişikliklerini, düzeltmeleri, yeni özellikleri, savaş sisteminde yapılan değişiklikleri ve Savaş Alanlarındaki bonus iyileştirmesini ve PvP XP kazanımlarındaki iyileştirmeleri bünyesinde barındırıyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri (The Elder Scrolls Online)
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows7 64 bit
- İşlemci: Intel Core i3 540 veya AMD A6-3620 veya üstü
- Bellek: 3 GB RAM
- Grafik: 1 GB RAM'li Direct X 11.0 uyumlu ekran kartı (NVidia GeForce 460 veya AMD Radeon 6850)
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant internet bağlantısı
- Depolama: 85 GB kullanılabilir alan
- Ses kartı: DirectX uyumlu ses kartı
 
- Circus Electrique (6 Eylül)
 
 
 
Zen Studios tarafından geliştirilen ve Saber Interactive tarafından yayınlanacak olan taktik tabanlı rol yapma oyunu Circus Electrique, 6 Eylül'de çıkış yapıyor. Circus Electrique, kısmen hikayeyi kısmen de taktik rol yapma ve yönetim öğelerini bünyesinde barındıran bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda sıradan Londra vatandaşları gizemli bir şekilde azılı katillere dönüşüyor. Azılı katiller herkesi katletmeye başlıyor. Bu katliamdan yalnızca gösterinin yetenekli oyuncuları kurtulabiliyor.
 
Victoria döneminin Londra'sından esas alan Circus Electrique, büyük şovları içeriyor. Buradaki Londralılar gizemli bir şekilde azılı katillere dönüşüyor. Nedeni bilinmiyor ancak yalnızca sirkteki Strongmen, Ateş Üfleyiciler, Palyaçolar ve diğer sanatçılar şehri kurtarmak için benzersiz yeteneklere sahip. Taktiksel sıra tabanlı savaşları içerisinde barındıran bu yapımda beklenmedik kahramanlardan biri olan Bobbies, sinirli Posh Girls, Mime, Robobear ve diğer Victoria dönemi karakterleri yer alıyor. Oyunun yenilikçi moral sistemi, karakterlerin performansını yalnızca savaşlarda değil aynı zamanda altı geniş bölgedeki mücadelelerde arttırıyor.
 
Circus Electrique ile Strongmen, Ateş Üfleyiciler, Palyaçolar ve diğer klasik sirk sanatçılarının becerilerini test edin. Oyunda derin taktiksel seçeneklere sahip toplam 15 oynanabilir karakter yer alıyor. Tehlikeli düşmanlara karşı savaşmak için akrobatik yeteneklere sahip sanatçıları kullanın.
 
Londra'daki en büyük şovu yönetin. Ortaya çıkan kaosa rağmen şov devam etmeli. Dünyanın her yerinden gelen yetenekli sanatçıları işe alıp eğitin. Sirki eski büyüklüğüne ve ötesine yeniden taşıyın. Oyuncuların becerileri, birbirleriyle olan kimyası ve moral sistemi, tek bir gösterinin parasal başarısını arttırabilir.
 
Kendinizi eski sirk posterlerine, Victoria dönemi gösterilerine ve daha fazlasına sahip çarpıcı bir dünyaya bırakın.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows7 (64bit)
- İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-2500 veya AMD eş değeri
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: AMD Radeon HD 5770 veya NVIDIA GeForce GT 740
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
 
- Gunner, HEAT, PC! (6 Eylül)
 
 
 
Radian Simulations LLC tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan tank temalı simülasyon nişancı oyunu Gunner, HEAT, PC!, 6 Eylül'de oyun severlerle buluşuyor. Gunner, HEAT, PC!, özellikle özgünlük ve eğlenceye önem veren yapısıyla ön plana çıkıyor. Bunun yanı sıra modern tank savaşlarını da oyunculara sunuyor.
 
Modern tank savaş oyunlarının hayranları için iyi bir zaman. Gunner, HEAT, PC, tank meraklılarına iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunda modern tanklar, gerçekçi sistemler, hasar sistemi ve her şeyden önce eğlenceye odaklanan bir yapı yer alıyor.
 
GHPC, simülasyon öğelerini doğru bir şekilde harmanlayarak ve basit kontrolleri sunarak üstün bir nişancı tank oyunu olmayı hedefliyor. Bu temel özellik seti, zengin bir tek oyunculu harekât modunu, çarpışma görevlerini ve co-op çok oyunculu modları bir araya getiriyor. Böylece her zevke uygun tatmin edici seçenekleri bünyesinde barındırıyor.
 
Piyade ve destek birimlerini de unutmayalım. Tanklar tek başına savaşmak için yapılmadı. Yapay zeka kontrollü silahlı kuvvetler, savaş ortamını alevlendirecek ve zırhlı birimlere olması gerektiği gibi destek çıkacak.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya üstü
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Özel GPU
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
 
- Nin Online ( 6 Eylül)
 
 
 
Hitspark tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan devasa çok oyunculu pvp oyunu Nin Online, 6 Eylül'de geliyor. Ninjaverse'e bugün katılın! Feodal bir Japon fantezi dünyasında olağanüstü güçlere sahip bir ninja olun. Rol yapma öğelerini bünyesinde barındıran oyun ve hızlı tempolu gerçek zamanlı aksiyon PvP savaşı ile her zaman arkadaşlarınız ve düşmanlarınız tarafından kuşatılacaksınız.
 
3 grup arasından seçim yapın veya bir Rogue Ninja olun
 
Üç gruptan biri ile istediğiniz gibi başlayın. Her grubun kendine has özellikleri bulunur. Oyunda bir kez yeterince güçlü olursan evini terk edip bir keşiş olmayı seçebilirsin... hatta haydut bile olabilirsin.
 
Açık Dünya PvP & Hardcore Oyun Tasarımı
 
Nin Online çok acımasız bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, bunu bir uyarı olarak kabul etmenizi istiyor... Konu PvP olduğunda mutlak özgürlük aynı zamanda kısıtlanıyor. Bu durum kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Bu kısıtlama diğerleri için Ninjaevresinde daha da güçlenmek için başka bir neden oluyor.
 
Derin Karakter Özelleştirme
 
Bir klanın parçası olmayı, bir organizasyona katılmayı veya tanıdık birileriyle sözleşme imzalamayı seçin. Binlerce donatılabilir öğeyle birleştiğinde, hiçbir iki ninja asla görünmeyecek veya aynı olmayacak. Nin Online, kendinizi istediğiniz gibi ifade edebileceğiniz bir yapım. İyi görünmenin mücadeleleri kaybedip kazanmakla ilgisi yok.
 
Dost canlısı aktif topluluk ve geliştiriciler
 
Nin Online'ın en büyük özelliği, sıkı sıkıya bağlı bir topluluğa bağlı olması. Geliştiriciler sohbet kanallarımızda aktifler ve yayınlandığından beri sürekli olarak geri bildirimlere özen gösteriyor. Oyun, haftalık ve bazen de günlük olarak yapılan güncellemelerle hala aktif olarak geliştiriliyor.
 
- İşletim Sistemi: Windows XP
- İşlemci: 2 GHz çift çekirdekli
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Ayrı belleğe sahip grafik kartı, 1GB bellek önerilir
- Depolama: 800 MB kullanılabilir alan
 
- İşletim Sistemi: Windows 7/8/10
- İşlemci: 2 GHz çift çekirdekli
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Ayrı belleğe sahip grafik kartı, 2GB bellek önerilir
- Depolama: 800 MB kullanılabilir alan
 
- Gloomwood (6 Eylül)
 
 
 
Dillon Rogers ile David Szymanski tarafından geliştirilen ve New Blood Interactive tarafından yayınlanacak olan gizlilik ve keşif odaklı birinci şahıs nişancı oyunu Gloomwood, 6 Eylül'de geliyor. Gloomwood, korkunç bir tuhaflığın ortasında unutulmuş, yıkılmış bir Viktorya metropolüne gizemli bir yolculuk. Gizlilik, keşif ve birinci şahıs unsurların bulunduğu bu yapımda sis içinde gizlenmiş lanetli olayı  ortaya çıkarırken kılıcınızı kullanın ve gölgelere doğru ilerleyin.
 
90'ların sonu ve 2000'lerin başı. Antik bir lanet tarafından tüketilen karanlık, Viktorya dönemine ait bir şehirde kapana kısıldı. Hayatta kalmak ve kaçmak için gizlenmeli, bulacağınız silahları ve zekanızı kullanmanız gerekir.
 
Gloomwood, korkunç bir dönüşümün ortasında unutulmuş Viktorya metropolüne gizemli bir şekilde gitmenizi konu alan birinci şahıs gizlilik oyunu. Sis içinde gizlenmiş lanetli gizemi ortaya çıkarırken kılıcınızı ve gölgeleri kullanın.
 
DUSK, AMID EVIL, ULTRAKILL ve FAITH'in yapımcılarından biz oyunculara sunulacak bu oyunda perili sokaklar, karanlık tüneller ve çökmüş konaklarla karşılaşacak ve bunların içerisinde korkutucu varlıklar yer alacak.
 
Keşif unsurlarının yer aldığı Gloomwood'da el yapımı bir şehir bulunuyor. Bunun yanı sıra yükselen çatılardan gizli geçitlere, gittiğiniz rotalar ve ilerlediğiniz patikalara kadar sizin seçimleriniz önem arz ediyor.
 
Işık, sizi takip eden ve gürültüyü dünyaya doğru bir şekilde yayan gizli bir ses sistemi. Bu sebeple ilerlerken çok ses çıkarma. Eğer yüksek ses çıkarırsan işler çığırından çıkabilir. Her duruma uygun benzersiz cephane yer alıyor. Altı atışlı tabanca, katlanır pompalı tüfek, elle yapımı tuzaklar, zıpkın tüfeği ve daha fazlası bu yapımda bulunuyor.
 
Gloomwood, eğilme mekaniklerinden kulak misafiri olmaya, kapı aralıklarını gözetlemeden, ateşli silahlarınızdaki mermileri kontrol etmeye ve çıkıntılara tutunmaya kadar derinlemesine oyuncu etkileşimini sunuyor.
 
Bu yapımda keskin pençelere sahip Karga Adamlar ve korkunç tipli ceset sever Corpse Duster gibi tehlikeli sakinler ve keskin duyuları olan canavarlar yer alıyor. Gloomwood'da almak, atmak, tırmanmak, parçalamak ve lehinize kullanmak için bir dolu nesne var. Bu şehirde hayal edebileceğinizden çok daha fazlası var...
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya Sonrası
- İşlemci: 2.4GHZ Çift Çekirdekli İşlemci veya Üzeri
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce 9800GT Veya Eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 9.0
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan 
- Ses Kartı: En iyisinden
 
- Adventure Academia: The Fractured Continent (7 Eylül)
 
 
 
ACQUIRE Corp. tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan japon rol yapma oyunu Adventure Academia: The Fractured Continent, 7 Eylül'de çıkış yapıyor.
 
Adventure Academia: The Fractured Continent, Class of Heroes dünyasında geçen tam bir strateji rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir fantezi aleminde kendi öğrenci partinizi yaratın. Arkadaşlarını topla ve canavar ordularına karşı zafer kazanmaları için rehberlik et!
 
- Onları sıkıştırarak topla, sahaya yerleştir ve savaşı başlat. Öğrenci askerlerinizi gerçek zamanlı olarak taktiksel olarak yönlendirmek için işaretçileri kullan.
- Ölümcül bir saldırıyla köşeye mi sıkıştınız? Öğrencilerinizi zarar görmemesi için stratejinizi kullanın. Her aşamada, çeşitli yeteneklere ve saldırılara sahip devasa patron canavarlar bulunur. Bu yüzden partinizi doğru şekilde yönlendirmeniz gerekir... yoksa işler daha da kötüye gidebilir.
- Öğrencilerinizi seçin. Karıştırmak ve eşleştirmek için on ırk ve seksenden fazla farklı kişilik arasından seçim yapın. Her zaman benzersiz bir kadroya sahip olacaksınız.
 
Gruplar
 
Irk: İnsan
 
İnsanlar çok yönlü ve açgözlüdür
Saldırı: Yakın Dövüş Saldırısı
Özellik: Öncü, Müttefik Desteği
 
Irk: Elf
 
Elf'ler akıllı ve güzeldir.
Okçuluk ata sporu
Saldırı: Menzilli Saldırı
Özellik: Arka tarafı Koruma
Menzilli Ateş Gücü
 
Irk: Cüce
 
Güçlü, vahşi ve içten.
Saldırı: Yakın Dövüş Alanı Saldırısı
Özellik: Vanguard, Grup Savaşı
 
Irk: Khulaz
 
Hızlı, hünerli, meraklı ve yetişkinken bile enerjik.
Saldırı: Yakın Dövüş Saldırısı
Özellik: Muhafız, izcilik
 
Irk: Felpurr
 
Saldırı: Yakın Dövüş Saldırısı
Özellik: Öncü, Girişken
 
Irk: Cüce
 
Özel bedenlerde yaşayan ruhlar.
Cüceler robotik davranışlarıyla bilinir.
Saldırı: Menzilli Saldırı
Özellik: Arka Koruma, Etki Alanı Saldırı Büyüsü
 
Irk: Peri
 
Bilgelik ve sihir.
Şifa büyüleri
Saldırı: İyileştirme
Özellik: Arka Koruma ve Zayıflıkları kaldırır
 
Irk: Bahama
 
Acımasız insanlar
 
Saldırı: Yakın Dövüş Saldırısı
Özellik: Öncü, Güçlü Savunma
 
Dört ulusa ev sahipliği yapan Pedra Kıtası ciddi bir krizin ortasında. Tüm ada yavaş yavaş labirent gibi bir zindana dönüşüyor ve canavarlar topraklarda dolaşıyor...
 
Kayıp babasını aramak için bir yolculuğa çıkan büyüleyici kahramanımız Alex'e dikkat edin.
Alex, ailesinin nesiller boyu aktarılan eser olan Cetvel Küresi'ni kullanarak, savaş alanında diğerlerine komuta etme yeteneğine sahip.
 
Yanında çocukluk arkadaşı Citrin ve salak danışmanı Lazuli ile birlikte, tüm Pedra halkını tehdit eden anormalliklerin ardındaki gerçeği bulmaya çalışır.
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
 
- Nine Noir Lives (7 Eylül)
 
 
 
Silvernode Games tarafından geliştirilen ve yine aynı ekip tarafından yayınlanacak olan point and click 2D komedi temalı Nine Noir Lives, 7 Eylül'de oyuncularla buluşuyor. Bacaklarınızı uzatın, bıyıklarınızı temizleyin ve Nine Noir Lives dünyasında dalın. Mizah, çılgın karakterler ve ilgi çekici mekanlarla dolu bir komedi macerasının tadını çıkarın. Zorlu bulmacaları çözün ve şu çılgın soruyu yanıtlayın: Bu kasabada bir cinayeti çözmek için kaç şeyi yalamak gerekiyor?
 
"Bir dakika - Knitty Kitty Kulübü mü dediniz? Bütün suçluların takıldığı yer yani?"
" Bütün suçluların değil, Tabby. Eminim bazıları... karanlık ara sokaklarda ve rıhtımdaki büyük boş depolarda falan takılıyordur."
 
Kedilerin başkenti, dünyanın en büyük iplik yumağı bölgesi ve suç yuvası olan Meow Meow Furrington'a hoş geldiniz. Sen, kedi özel dedektifi Cuddles Nutterbutter'sın ve tamamen normal boyutta iki pençenin sahibisin.
 
Polis Şefi için son dakika davasını üstlenmeyi kabul ettikten sonra sen ve cesur asistanın, şehrin en güçlü iki suç ailesi olan Montameeuw'lar ve Catulet'ler arasındaki bir cinayeti araştırmaya koyulursun.
 
Bazı çok tehlikeli kediler karar vermeden önce temkinli davranması gerekir. Meseleleri kendi pençelerine al. Pençelerin olayları açıklığa kavuşturmak için kesinlikle normal boyutta.
 
Öne çıkan özellikleri
 
- Tahmin edebileceğinizden daha az kedi kelime oyunuyla, şimdiye kadarki her kediden ilham alan büyüleyici bir komedi-noir hikayesini oynayın.
- Elle çizilmiş seksenden fazla ekranda benzersiz ve ilgi çekici Meow Meow Furrington şehrini keşfedin.
- Yirmi beşten fazla komik karakterle etkileşim kurun.
- Akıl dilinizi kullanarak oyundaki her şeye yepyeni bir boyut kazandırın. Önce yala, sonra soru sor. "Tadının nasıl olmasını bekliyordun ki?" gibi sorular.
- Cuddles ve yetenekli asistanı Tabby Marshmallow arasında geçiş yaparken şehri iki farklı perspektiften deneyimleyin.
- Yüz binin üzerinde tam sesli diyalog ile gülün ve Furth dünyasını öğrenin.
- Hem eğlenceli hem de şeytani bulmacaları çözün.
 
Silvernode Studios, iki kişilik bir ekip ile Nine Noir Lives'ı geliştiriyor. Bu tarz oyunları yıllardır oynadığını belirten ekip bu yapım için çok uğraştığını dile getiriyor. Daha önce sevilen her şey bu oyunda bir araya getiriliyor ve son derece eğlenceli bir yapım sunmak isteniyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows Vista SP1
- İşlemci: 2 GHz Çift Çekirdekli İşlemci
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: ATI Radeon HD 3400 Serisi, en az 512 MB VRAM'li Geforce 9400 Serisi
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 5000 MB kullanılabilir alan
- Ses Kartı :En yeni sürücülere sahip DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
 
- Steelrising (8 Eylül)
 
 
 
Spiders tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan zengin hikayeye sahip souls-like aksiyon macera oyunu Steelrising, 8 Eylül'de oyun severlerle buluşuyor. Paris 1789 - Fransız Devrimi. Louis XVI VE onun acımasız mekanik ordusu tarafından ortalık kan gölüne dönüyor. Gizemli bir otomat olan Aegis bu olaylar zinciri içerisinde yer alıyor, Bu zorlu aksiyon rol yapma oyununda tarihi ve insanlığı kurtarmak için kralın ordusuna karşı gelinmesi gerekiliyor. Bunu ancak siz başarabilirsiniz.
 
Kral Louis XVI ve onun şiddet sever otomat lejyonlarının çılgınlığından muzdarip olan bu şehir yanmanın ve kanamanın eşiğinde. Mühendis Vaucanson tarafından kraliçenin koruması olmak için yaratılan ve mekanik bir şaheser olan Aegis, bu zorlu aksiyon rol yapma oyununda Fransız Devrimi'ni sona erdirmek zorunda.
 
Kralın bu mekanik tarzı askerlerine karşı acımasız olmanız gerekecek. Paris'te yolunuza çıkanı ortadan kaldıracak, bir yerden bir yere atlayacak ve yıkıcı saldırıları bir araya getireceksiniz. Her dövüş hem sinirlerinizi hem de becerilerinizi test edecek. Bu yüzden oyunu oynarken hem sağlan bir bünye gerekiyor hem de sabır gerekiyor. Devasa ve acımasız mekanik patronları saymıyorum bile...
 
Steelrising'de kendi tarzınızı kendiniz oluşturacak  ve oyunda ilerledikçe yeteneklerinizi yükseltebileceksiniz. Acımasız bir savaşçı, çelik gibi bir iradeye sahip koruma, ölümcül bir dansçı veya temel dövüş sanatlarının lideri olarak oyunda ilerleyebileceksiniz. Her dövüşe benzersiz bir şekilde yaklaşmak için çok çeşitli silah ve becerilerden yararlanın.
 
Standart sürüm
 
- Temel Oyun
 
Bastille Sürümü
 
- Temel Oyun
- Discus Zinciri Silahı
- Cagliostro's Secrets genişlemesi (Kasım 2022 için planlandı):
- Yepyeni bir alan
-Yeni karakterler
-Yeni bir düşman sınıfı ve yeni bir patron
-Yeni silah ve çeşitleri
-Aegis için eksiksiz bir kıyafet içeren Caput Corvi kozmetik paketi
 
Steelrising stüdyonun önceki oyunlarına kıyasla daha aksiyon odaklı bir yapım olacak ve oyuncular ateşli silahlar ile birlikte robot karaktere özel yetenekleri kullanabilecek.
 
Oyunda çeşitli araçlar, mekanikler, gizli geçitler, ayrıntılı bir harita ve yol boyunca bulabileceğiniz diğer yöntem ve aletler yer alıyor. Bunları kullanarak en karanlık günlerini yaşayan bir şehri keşfedin etrafınızdaki olaylara çözüm sunun. Elinizdeki atıcı silahı, keşfe ve Paris sokaklarına yeni bir boyut katıyor. İleriye doğru atılma yeteneğinizi de birleştirdiğiniz zaman yerleri tekrar tekrar keşfedebilecek ve farklı bölümlerde şehrin tüm sırlarına erişim sağlayabileceksiniz.
 
Paris'in zorba bir kral tarafından hükmedildiği bu alternatif bir dünyada bir ana karakteri kontrol ediyorsunuz. Marie-Antoinette, Lafayette ve Robespierre gibi müttefikler ve düşmanlar yolunuza çıkacak. Fransız Devrimi'nin başarılı olması için tüm komploları gerçekleştirmek veya bir adamın bu çılgın devrimine son vermek tamamen size kalmış.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i7-3770 veya AMD Ryzen 5 1400
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce RTX 2060, 6 GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 67 GB kullanılabilir alan
 
- CarX Street (8 Eylül)
 
 
 
CarX Technologies tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan çok oyunculu yarış aksiyon oyunu CarX Street, 8 Eylül'de geliyor. CarX Street'te direksiyona geçin ve kalabalık şehir sokaklarından dolambaçlı dağ yollarına ve büyüleyici sahil otoyollarına kadar büyük bir şehri ve çevresini keşfedin. Drift ve hız konusunda en iyisi ol ve gerçek yarışlarda diğer oyunculara meydan oku.
 
Geceleri sokak yarışı yapmaya hazır mısın? Direksiyona geçin ve trafiğim yoğun olduğu şehir sokaklarından dönemeçli dağ yollarına kadar büyük bir şehri keşfedin. CarX Technologies tarafından sunulan bu oyunda otomobil fiziğinin tüm potansiyeli açığa çıkartılmaya çalışılıyor. İçinizdeki yarışçıyı ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak ayrıntılı ayar seçenekleri sayesinde de hayalinizdeki otomobili oluşturabileceksiniz.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10
- İşlemci: Intel i5 4590 veya AMD Ryzen3 1200
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: 2 GB (GeForce 950GT / AMD R9 270)
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses kartı: DirectX® 9.0? ile uyumlu ses kartı
- Ek Not: Uygulamanın kararlılığı Intel HD Graphics ve AMD HD Radeon gibi yerleşik grafik kartlarında garanti edilmez.
 
- System Zero (9 Eylül)
 
 
 
NexcoreStudios tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan rol yapma simülasyon macera oyunu System Zero, 9 Eylül'de çıkış yapıyor. System Zero, bir hacker simülasyon oyunu. Cihazlara erişmek için bilgisayar korsanlığı araçlarınızı kullanmalısınız. Hayatını geri kazanmak isteyen siyah bir şapkalı bir hacker olacaksın.
 
Bu oyunda önce intikam almak isteyen ama sonra devrim yapacak bir siber güvenlik olacaksınız. Şirketiniz size ihanet edecek ve siyah şapkalı hacker olma yolculuğunuz başlayacak.
 
İçerik
 
- 200'DEN FAZLA YAN GÖREV
- KLAN SAVAŞLARI
- DARK WEB
- HACKLEMEK
- ANA HİKAYE HATTI
- YÜKSELTME VE SEVİYE SİSTEMİ
- OYUNDA KEŞFETMENİZ GEREKEN BİRÇOK ÖZELLİK
- HEİSTLER (EKLENECEKTİR)
- MULTIPLAYER PVP (EKLENECEKTİR)
 
Dark Web
 
Günümüzde birçok insan dark web'in ne olduğunu biliyor. Daha derine inmek için dark web'e girmeli ve yeni kodlar bulmalısınız. Önemli araçlar ve birçok bilgiyi buradan edineceksiniz. Bu oyunda hack araçlarını akıllıca kullanmalı ve istediğiniz bilgisayarları hacklemelisiniz. Dünyada dark web'in son katmanına ulaşan hiç kimse yok, henüz.. Belki dark web'in son katmanına ulaşan kişi ilk siz olursunuz, belki de FCI'a yakalanırsınız ya da tetikçiler tarafından öldürülürsünüz.
 
Yan görevler
 
Biraz paraya ihtiyacınız varsa ve ana hikayeye biraz ara vermek istiyorsanız, posta kutunuzu kontrol edebilirsiniz. Kirli işlerini bir bilgisayar korsanı tarafından yapılmasını isteyen müşteriler olacak. 200'den fazla yan görev var ve her birini yapmak 8 saatten fazla sürecek. Yan görevler arasında çok fazla fark yok ama birkaç güncellemeden sonra onları benzersiz hale getirilecek.
 
Klan savaşları
 
Bu özellik çok oyunculuya da eklenecek. Barış ve müttefik antlaşmaları yapabilir veya diğer klanlara savaş ilan edebilirsiniz. Her klanın kendi bölgesi olacak ve onları ele geçirmek için diğer klanın bölgesine saldırabilirsiniz. Acemi olarak başlayacaksın ama sonunda mevcut liderle 1v1 yaptıktan sonra lider olacaksın. Klan savaşlarında 6 oyun modu vardır:
 
-VERİYİ YAKALAMA
-TAKIM KAPIŞMASI
-HIZLI ELLER
-SİNYALİ YAKALA
-ANA SUNUCUYU YOK ET
-KİM KİM
 
Hacklemek
 
Owl işletim sistemine dahil olan birçok hack aracına sahip olacaksınız:
 
- PORTLAR İÇİN HACKARACI
- HEDEF ARAMA İÇİN IP BULUCU
- ARKA KAPIyı AÇMAK İÇİN HACK ARACI
- TRUVA ATI
- SİSTEM YOK EDİCİ
- ŞİFRELERİ KIRMAK İÇİN KABA KUVVET
- SAVUNMA YIKICI
- WIFI HACKLEME
- OWL DEFENDER
 
Gelişmiş bilgisayar korsanlığı için night owl işletim sistemi de vardır.
 
- BİLGİ ALMA
- POSTA TOPLAMA
- YOK EDİCİ
- EKRAN GÖRÜNTÜLEYİCİ
- PARAYI HIRSIZLIĞI
- MEDYA HIRSIZLIĞI
 
Ayrıca izlemeyi önlemek için günlükleri silmelisiniz.
 
Ana hikaye
 
Bu oyunda önce intikam almak isteyen ama sonra devrim yapacak bir siber güvenlik olacaksın. Şirketiniz size ihanet edecek ve siyah şapkalı hacker olma yolculuğunuz başlayacak ama siyah şapkalı olma yolculuğunuz başladıktan sonra bunun herkesin hayal edebileceğinden çok daha karmaşık olduğunu anlayacaksınız. FCI'ın nefesi her zaman arkanızda olacak. Ana hedeften sonra yapacak daha çok şey olduğunu anlayacaksınız. Adalet ve eşitlik getireceksin. Yargıç olacaksın. Yargılama başlasın... Hiçbir şeyi mahvetmek istemiyoruz, bu yüzden oynayıp görsen daha iyi olur.
 
Yükseltme
 
Oyunda bilgisayarınızı daha hızlı kullanmak için yükseltmeniz gerekir. Ayrıca seviye sistemi ve hayran kitlesi de mevcut. Görevlerinizi tamamladıktan sonra itibarınızı artıracak bazı hayranlar kazanacaksınız Ama itibar kazanmanın bazı olumlu ve olumsuz etkileri olacak. FCI'ın sıradaki hedefi siz olacaksınız.
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: 1.8 GHz
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: 512 MB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: 2.2 GHz+
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: 1024 MB+
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
 
- Kitsune Zero / Super Bernie World (12 Eylül)
 
 
 
Kitsune Games tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan bağımsız aksiyon macera oyunu Kitsune Zero / Super Bernie World, 12 Eylül'de geliyor. Bu içeriği oynamak için Super Bernie World oyununun Steam sürümüne sahip olmak gerekiyor.
 
Kırlarda ve şatolarda gizlenen ve Japon kültüründen olan hayaletimsi yaratıklara koşun, zıplayın ve daha fazlasını yapın. Yumi'yi büyüten, ateş topu yetenekleri kazandıran ve onu kısa bir süre için yenilmez yapan güçlendirmeleri toplayın. Anlaşmanın büyüsünü kırmak için gerekli malzemeleri toplayın ve savaşı bitirmek için samuray klanının liderini devirin.
 
Klanın fetih savaşını durdurmak için uğursuz bir samuray çetesini yenin. Barışı korumak ve samurayların intikamcı ruhlarla yaptığı büyülü anlaşmaya son vermekle görevlendirilmiş büyücü bir bürokrat olan yerel onmyouji'nin çığlıklarını duyun. Sadece Yumi ittifakı bozabilir ve barışı yeniden sağlayabilir... ve belki de onun belası için bir randevuya çıkabilir. Karanlık anlaşmanın büyüsünü ve samuray klanının liderini sonsuza kadar durdurmak için gerekli malzemeleri toplayın. Ama dikkatli olun, bir küçük bir hata büyük şeylere mal olabilir.
- Sevimli bir tilki kızı olarak oynayın
 
- Seslendirme ile yeni grafikleri ve yeni bir hikayeyi deneyimleyin
- Yepyeni düşmanlar içeren yirmi dört yeni bonus bölümü keşfedin
- İsteğe bağlı zor modla kendinizi deneyin
- İlerlemenizi kaydedin ve daha önce ulaştığınız herhangi bir bölümden oynamaya devam edin
- Yeni ve yeniden düzenlenmiş müziğin keyfini çıkarın
- Geriye dönük uyumlu
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Çift Çekirdekli 2.0 GHz
- Bellek: 1024 MB RAM
- Ekran Kartı: OpenGL 3.0+ desteği (ARB uzantılarıyla 2.1 kabul edilebilir)
- Depolama: 200 MB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SDL_GameController cihazları tam olarak desteklenir
 
- Stones Keeper (12 Eylül)
 
 
 
SK Team tarafından geliştirilen ve Valkyrie Initiative tarafından yayınlanacak olan sıra tabanlı taktik strateji oyunu Stones Keeper, 12 Eylül'de geliyor. Stones Keeper, ayrıntılı bir fantezi dünyasını keşfettiğiniz, Griffin'in ordusuna liderlik ettiğiniz, savaşçılarınızı toplayıp geliştirdiğiniz, uçan bir adayı kontrol ettiğiniz, eserler aradığınız ve eskilerin sırlarını öğrendiğiniz rol yapma unsurlarına sahip sıra tabanlı bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
Sadakat ve ihanetin destansı bir hikayesi.
 
Stones Keeper'da Babası Kral Aurelius'un ölümünden sonra hükümdar olan Prenses Elizabeth'in rolünü üstlenin. Griffin'in ordusunu komuta edin. Kralın ölümünden sonra bu topraklarda düzen uzaklaştı ve karanlık günler artık çok daha yakın. Circle of Unquenchable Thirst'ün ölümsüz orduları bu topraklara doğru ilerliyor, elfler küçük kasabalara saldırıyor, orklar ve goblinler sınırlarda bir anda beliriyor. Ormanlarda artık sıradan insanlar silahlanıyor ve muhafızlar olmadan dolaşması çok tehlikeli. Elizabeth, zor bir kararla karşı karşıya: Babasına yıllarca sadakatle hizmet eden Engizisyona mı güvenecek yoksa kendi kaderini kendisi mi belirleyecek Kilise başkanının ve Engizisyonun, Griffin ordusuyla alakalı kendi planları var.
 
Griffin ordusunun bulunduğu kale uçan bir adada yer alıyor. Kalenizi geliştirirken yeni savaşçılar kiralayın, onları silah, zırh ve iksirlerle donatın. Buna ihtiyacınız olacak.
 
Korsan gemileri, topçular ve diğer uçan adalarla savaşmak için kalenin temel sistemlerini yükseltin. Kalenizi harita üzerinde hareket ettirirken, yeni hikayeleri keşfedin ve bunlara katılım sağlayın. Böylelikle antik kalıntıları, sırları, ödülleri ve eserleri keşfedin.
 
Stones Keeper, düşmanlarınıza karşı koruma sağlamak için çevresel unsurları kullanmanıza izin veren sıra tabanlı bir savaş sistemini kullanır. Daha hızlı hareket etmek için bazı çevresel unsurları parçalayabilir ve bu da birçok stratejik değişimi beraberinde getirir.
 
Birden fazla uzmanlık, beceri ve silah tercihine sahip yeni yoldaşlar alarak ordunuzu özelleştirebilirsin ve genişletebilirsin. Görevler ve savaşlar da aynı derecede çok çeşitli olacak: Savaşçılarınıza düşman yerleşimlerini kuşatmalarını veya kendi yerleşimlerinizi savunmalarını emredin, kiliseleri koruyun, sivil topluluklara eşlik edin, düşman kalelerini kuşatın, müttefiklerinize yardım edin ve kalenizi yükseltmek için yeni teknolojileri ele geçirin.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Sırlar, gizemli topraklar, tehlikeli yaratıklar ve beklenmedik keşiflerle dolu bir dünyayı keşfedin.
- Entrika, aksiyon ve gerilimle dolu 45 görevden oluşan, 15 saatten fazla süren tek oyunculu bir oyun modu ile kendinizi Griffin'in destansı hikayesine bırakın.
- Kendi uçan kalenizi yönetin, diğer kalelerle savaşın, yükseltmelerin kilidini açın ve sistemlerinizi geliştirin.
- Bu dünyada yaşayan diğer gruplarla ittifaklar kurun veya savaşın.
- Grifon Binicileri, Elven Cadıları, Elmas Golemler, Ejderhalar ve Entler gibi 55'in üzerinde benzersiz birim ile düşmanlarınızı alt edin.
- İki oyuncuya kadar LAN çok oyunculu mod veya Remote Play Together'da rakiplerinize karşı oynayın.
- Kale çarpışma modunda savaşmak için dört taraftan birini seçebilirsiniz.
- Kendi müthiş ordunu kur ve bölgenin kaderini belirle.
 
Bu toprakları koruyun ve bölgenin kaderini belirleyecek antik eserleri bulun. Seçimleriniz bu hikayenin nasıl biteceğini belirleyecek.
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Core i3 veya eşdeğeri
- Bellek: 2 GB RAM
- Grafik: DirectX 11 veya OpenGL 3.3 uyumlu ekran kartı
- Depolamak: 500 MB kullanılabilir alan
- Ses kartı: -
 
- Lovecraft's Untold Stories 2 (13 Eylül)
 
 
 
LLC Blini Games tarafından geliştirilen ve Fulqrum Publishing tarafından yayınlanacak olan aksiyon rogue like oyunu Lovecraft's Untold Stories 2, 13 Eylül'de çıkış yapıyor. Lovecraft's Untold Stories 2, daha önce kadar piyasaya sürülen ve Lovecraft mitolojisine dayanan roguelike öğeler içeren ilk aksiyon RPG'sinin devamı niteliğinde. Yepyeni grafikler, ekipmanınızı oluşturmak için yeni ve karmaşık bir işçilik sistemi, 6 oynanabilir karakter ve çok sayıda inanılmaz derecede zorlu içerik oyuncuları bekliyor.
 
Lovecraft's Untold Stories 2, Lovecraft's Untold Stories hikayesine kaldığı yerden devam eden bir yapım. Karakterler Bilinmeyen'e karşı mücadele ederken tamamen yeni bir grafik stiliyle yepyeni bir deneyim sunuyor. Rogulike unsurlara sahip bu oyunda ayrıca aksiyon ve rol yapma unsurları da yer alıyor.
 
Kendi stilinizi yaratmak, eski ve yeni sisteme göre oluşturulmuş yerleri keşfetmek, düzinelerce farklı düşmana karşı kendinizi savunmak ve destansı patronlarla yüzleşmek için rastgele teçhizat ve kaynakları yağmalayın. Dikkatli olun, oyun her zamankinden daha zorlu. Dolayısıyla size karşı çıkan bu yaratıklar kolay kolay pes etmeyecek.
 
Sürrealist Ressam Ardois-Bonnot, 1926 yılında Paris Bahar Salonu'nda Rüya Manzarası adlı resmini sundu. Tablo ortaya çıkar çıkmaz halk arasında ani bir ayaklanmaya neden oldu ve insanlar çığlık atarak dört bir yana koşturdu. Sergiden kısa bir süre sonra Ardois-Bonnot, kimsenin onu uyandıramayacağı garip ve derin bir uykuya daldı. Bu 'uyku hastalığı' olayından kısa bir süre önce, dünyayı değiştirecek en büyük şaheserini tamamlamanın eşiğinde olduğu söylentileri de ortalıkta geziniyordu.
 
Bu sefer, her biri farklı bir oyun stiline sahip, eski ve yeni 6 farklı oynanabilir karaktere erişebileceksiniz. İlk bölümden itibaren Büyük Kadimlere karşı mücadelelerini sürdüren Dedektif, Cadı ve Profesör ile maceracılar grubuna katılan Medyum, Gazi ve Uzaylı ile yola çıkacaksınız.
 
Lovecraft's Untold Stories 2'ye dahil edilen yeni unsurlardan biri, kendi ekipmanınızı üretme sistemi. Yeni öğeler (kıyafetler, silahlar ve diğer malzemeler) oluşturmak ve geliştirmek için planlar ve kaynaklar bulun. Böylece her öğenin karakterinizin görünümünü nasıl değiştirdiğini görün.
 
Oyun tamamen roguelike değil, ölürseniz tüm hikayeyi yeniden başlatmayacaksınız. Seviyeler rastgele oluşturulur ve ölürseniz, bölgenin başlangıcından, düşmanlarla ve ganimetlerle yeniden başlamanız gerekir. Mümkün olduğu kadar çok ganimet ve kaynak elde etmek için yan görevleri keşfetmeyi ve tamamlamayı unutmayın. Böylece ana hikayenizde ilerleyebilirsiniz.
 
Bu zorlu aksiyon rol yapma oyununda Cthulhu mitolojisinden düzinelerce farklı düşman, canavar ve korkunç patronla savaşın. Bataklıklardaki vahşi hayvanlar, deliler, şehir haydutları ve boşluktan gelen şeytani yaratıklar gerçeği ortaya çıkarmak için kararlılığınızı test edecek.
6 oynanabilir karakterle tanışın. Seriden 3 tanıdık yüz ve 3 yeni gelen karakter.. Her biri kendi silahlarına, teçhizatına ve becerilerine sahip. Aralarında serbestçe geçiş yapın ve elinizdeki görev için en uygun olanı seçin.
 
Yüzlerce farklı silah ve giysi toplayın ya da kendinizinkini yaratın. Bir seviyedeki son odayı araştırın, her bir kutuyu açın ve rastgele teçhizat ve ticaret için para veya kaynak bulun.
Yan görevler çok önemli. Yan görevlerle ekstra kaynaklar ve öğeler kazanabilir bunun yanı sıra ana hikayede ilerlemek için ihtiyaç duyabileceğiniz ekstra avantajı elde edebilirsiniz. Her karşılaştığınızda yan görevleri yapmayı unutmayın. Onları hemen bitirmek zorunda değilsiniz ancak ekstra ganimete ihtiyacınız olduğu zaman için çok işinize yarar.
 
Roguelike öğelerinden yararlanın. Bölüm haritaları ve yağmalanabilir içerikler rastgele oluşturulur. Oyun tamamen roguelike değildir. Ölürseniz veya bölümü yeniden başlatmayı seçerseniz, yalnızca mevcut alandaki ilerlemenizi kaybedersiniz. Bunu kendi avantajınıza kullanın ve istediğiniz ganimeti alamazsanız tekrar deneyin.
 
Tılsımlardan ve Muskalardan yararlanın. Bunlar, garip yeni yetenekler veren kutsal emanetler. Size en iyi hizmeti verenleri bulun ve yolculuğunuzu benzersiz hale getirin. Ama dikkatli olun gücün bir bedeli olabilir.
 
Her adımın son adımınız olabileceği karanlığın dünyasına dalın. Arkham, Bataklıklar, Büyülü Orman, hatta Yeraltı Dünyası ve daha birçok akıllara durgunluk veren diğer yerlerdeki çeşitli bölgeleri keşfedin. Çılgınlığın eşiğinde dengenizi bulun. Tüm bölümler prosedürel olarak oluşturulur.
 
Sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1/10
- İşlemci: Any 64-bit Intel veya AMD CPU
- Bellek: 1024 MB RAM
- Ekran Kartı: 512 MB video belleği. Intel tümleşik grafikler desteklenir.
- Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5, AMD Ryzen veya eşdeğeri
- Bellek: 2048 MB RAM
- Ekran Kartı: 1024 MB veya daha fazla ayrılmış video belleği. NVIDIA veya AMD tercih edilir.
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
 
- Sunday Gold (13 Eylül)
 
 
 
BKOM Studios tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanacak olan point and click bulmaca macera oyunu Sunday Gold, 13 Eylül'de geliyor. Sunday Gold, korkunç ve distopik bir gelecekte geçen, point and click temelli sıra tabanlı bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Kötü bir mega şirketin ve arkasındaki kötü niyetli milyarderin karanlık sırlarını açığa çıkarmak ve ifşa etmek için bir maceraya çıkın. Karanlık ve sinematik bir hikayeyle birbirine bağlı odadan kaçış tarzı bulmacalar, sıra tabanlı dövüş ve rol yapma mekaniklerinin benzersiz bir karışımını deneyimleyin.
 
Bir zamanlar hareketli ve hayat dolu olan Londra şehri artık karanlık ve kasvetli bir durumda. İşsizlik ve evsizlik tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Etik sınırlar sonuna kadar esnetiliyor ve yozlaşmış milyarder Kenny Hogan'ın halka hiçbir yararı yok.
 
Kenny Hogan'ın planlarını alt üst etmek ve onu diz çöktürmek, Frank, Sally ve Gavin'den oluşan bir çetenin elinde. Ancak bu basit bir iş değil ve yol boyunca karşılaşacakları çok sayıda engel olacak…
 
Tamamen sesli karakterler tarafından anlatılan bir hikaye ile kendinizi çılgın bir dünyaya bırakın. Çarpıcı bir şekilde elle çizilmiş ortamları, 2D sinemaları, çizgi romandan ilham alan sekansları ve sizi diken üstünde tutacak unsurları deneyimleyin.
 
Görevinizde ilerlemek için her odayı keşfedin. Gözlem ve keşif yapın bunun yanı sıra bulmacaların tek tek çözün. İpuçlarını araştırın, terminalleri hackleyin, bir (veya iki) kapıyı kırın ve her bir "kahraman"a özel mini oyun mücadelelerinde zekanızı test edin.
 
Şık ve sinematik rol yapma tarzı savaşlarda rakiplerinizle yüzleşin. Her ekip üyesi, kendi benzersiz becerilerine, kendi güçlü ve zayıf yönlerine sahiptir. Hareketlerinizi stratejik olarak planlayın, çelitli kombinasyonlarda ustalaşın ve düşmanlarınızı alt edin.
 
Düşmanların yanı sıra kendi stres seviyenle de mücadele edeceksin. Rahatsız edici ve baskı altındaki durumlar, karakterlerinizin soğukkanlılığını yıpratır ve tuhaf davranmalarına neden olur. Malzemeler ve liderlik yetenekleriyle soğukkanlılığınızı koruyun. Aklını kaybedersen, mücadeleyi kaybedersin.
 
Sunday Gold, bir point and click oyununun geleneksel unsurlarını alıyor ve onları rol yapma temelli savaş ve üstün bir hikaye ile harmanlıyor.
 
Sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i3-540 veya AMD Phenom II X4 965
- Bellek: 6 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTS 450, 1 GB veya AMD Radeon HD 6790, 1 GB
- Depolama: Kullanılabilir alan belli değil
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5-4570 veya AMD Ryzen 5 1500X
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 770, 2 GB or AMD Radeon R9 380, 4 GB
 
- Freedom Planet 2 (13 Eylül)
 
 
 
GalaxyTrail tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera platform oyunu Freedom Planet 2, 13 Eylül'de geliyor. Freedom Planet'in hızlı platform öğeleri geri dönüyor. Tam zamanlı bir çizgi film kahramanı ol ve Avalice dünyasını keşfetmek ve hayvan haklarını savunmak için oyun tarzına uygun yetenek ve eşyaları kullan.
 
Avalice'in kahramanları şimdiye kadarki en büyük meydan okumayla karşı karşıya kalırken siz de onlara katılın. Okyanusun derinliklerinden eski bir tehlike ortaya çıktı. Avalice'in kadim ve en ölümcül savaşçısı su ejderhası olan Merga, Krallık Taşı'nın yok edilmesinin bir sonucu olarak kristal hapishanesinden kurtuldu. Savaş bir kez daha yakındır ancak bu sefer kahramanlar bunu durdurmaya niyetli. Bakalım birlik olunup bu tehlikenin üstesinden gelinebilecek mi?
 
Öne çıkan özellikler
 
- Başlangıçtan itibaren her biri kendine özgü dövüş stiline sahip dört oynanabilir karakter mevcut: Ejderha Lilac (Speed ??Type), Carol the Wildcat (Brawler Type), Milla the Hound (Explorer Type) ve Neera the Frost Knight (Power Type).
- Macera modunda Avalice dünyasını keşfedin. Etkileşim kurmak ve ilerlemek için hazineler, önemli noktalar ve 100'ün üzerinde benzersiz hayvan NPC'si ile dolu genişleyen bir dünya haritasında seyahat edin.
- Klasik Mod ile doğrudan aksiyona dalın. Kolaylaştırılmış seyahat ekranı, seyahat etmenize gerek kalmadan bölümlere ve diğer önemli özelliklere hızlı erişim sağlar.
- Battlesphere arenasında dövüş becerilerinizi test edin. Bir kez ulaşıldığında, Battlesphere yepyeni sürprizlerle birlikte daha önce karşılaştığınız düşmanları ve patronları içeren çeşitli zorluklara ev sahipliği yapar.
- Yeni Koruma butonuyla düşman saldırılarını savuşturun. Zamanlama konusunda sıkıntı yaşarsanız Yardım menüsünden Otomatik Koruma seçeneğini seçerek karakterinizin saldırılara karşı otomatik olarak korunmasını sağlar.
- Yeni bir Canlanma sistemi, çok yakın savaşlarda size zafer kazanma şansı verir. Bunu akıllıca kullanın. Bu şey neredeyse bir hisse senedine mal olur.
- Kahramanınızı özelleştirilebilir iksirlerle güçlendirin. Stok sayısını, kalkanın dayanıklılığını, saldırı gücünü, hızını ve daha fazlasını arttırın. Canlılığınızı farklı şekillerde artıran bir gökkuşağı malzemesini toplayın ve karıştırın.
- Çok sayıda donatılabilir öğeyle kuralları değiştirin. Muskalar ve Tılsımlar faydalı etkiler sağlarken, Büyülü Taşlar savaşın gidişatını değiştirir.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows XP SP2+
- İşlemci: SSE2 komut desteği
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 128 MB kullanılabilir alan
 
- Isonzo (13 Eylül)
 
 
 
M2H ile Blackmill Games tarafından geliştirilen ve M2H tarafından yayınlanacak olan Birinci Dünya Savaşı temalı birinci şahıs nişancı oyunu Isonzo, 13 Eylül'de oyun severlerle buluşuyor. Alp Dağları savaşı, bu otantik 1. Dünya Savaşı temalı nişancı oyununda taktik becerilerinizi test edecek. Kuzey İtalya'nın doğal zirveleri, engebeli vadileri ve elle çizilmiş kasabaları arasında savaşın. İtalyan Cephesindeki Büyük Savaş canlandı ve beklenmedik yerlere gelindi.
 
Birinci Dünya Savaşı, İtalyan Cephesi'nin dağlarına doğru genişliyor: Manzaralar güzel ama bir o kadar da tehlikeli. Birinci Dünya Savaşı sırasında Isonzo nehrinin ve Alplerin kontrolü için verilen iki yıllık mücadeleden ilham alan bu yapım, 1. Dünya Savaşı temasını en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyor. Isonszo, Verdun ve Tannenberg'in yapımcılarından oyunculara sunuyor.
 
Yeni Taarruz oyun modu, sizi İtalyan Cephesindeki önemli tarihi savaşların tam ortasına getiriyor. Zafere giden yolu seçerken çarpıcı İtalyan manzaralarında hücumunuzu yönetin - dikenli tellerden geçerken dikkatli olun, dağ yollarını takip ederek düşmanlarınızı kuşatın ya da bir havan topu atarak yolunuzu temizleyin. Kum torbaları ve teller döşeyerek, cephane sandıkları yerleştirerek, siper periskopları veya keskin nişancı kalkanları ve daha fazlasını koyarak dinamik bir savaş alanını şekillendirin.
 
Altıncı Isonzo Savaşı'ndan Strafexpedition'a kadar tarihi saldırılara katılın. Gerçek muharebelerin gidişatını yansıtmayı hedefleyen bu oyunda düşmanlar ilerledikçe savaş daha da çetin hale geliyor. Tek bir saldırı içinde çok farklı kareler ve olaylar yer alıyor. Yamaçlardaki kalelerden dağ siperlerine, sokaklardan şiddetli şehir çatışmalarına kadar birçok mücadele sizleri bekliyor. Ses efektlerinden üniformalara, evlere, üzüm bağlarına ve uğrunda savaşacağınız siperlere kadar her şey oyunun atmosferini daha da çekici hale getiriyor.
 
Tarihi doğru bir şekilde anlatmaya çalışan bu oyunda işaret fişeği sistemi ile destek çağırın: İşaret fişeği tabancaları, topçu veya dahası için hedefleri işaretleyebilir ve ekibinize rehberlik etmek için farklı renkteki işaret fişeklerini kullanılabilirsin. Büyük silahlar düşmanı yavaşlatır. Bu aşamadan sonra düşmanları bir hançer veya dağcı kazması ile yakın mesafeden alt edin. Daha doğrudan ateş desteği için ağır makineli tüfekler, havan topları ve hatta dağ silahları kullanın.
 
Tarihten ilham alan bu oyunda muharebe boyunca çeşitli rolleri üstlenin. Altı sınıftan birini seçin ve o sınıfla bağlantılı çeşitli silah, ekipman ve yetenekler arasından seçiminizi yapın. Bu oyunda gerçek askerler ne kadar teçhizat taşıyabiliyorsa burada da o kadarı geçerli. Tel kesiciler kullanacak, kendinizi ve yaralı takım arkadaşlarınızı kurtarın veya bir saldırı başlatmak için düdüğünüzü çalın. Unutmayın bir atış sizi öldürebilir veya hafif yaralanmalar bile hızlı kan kaybına neden olabilir. Bu yüzden çok dikkatli olun.
 
Isonzo'da iyi bir asker olmak sadece iyi bir nişancı olmakla ilgili değil. Bölgelerde ustalaşmak da oldukça önemli. Bu oyunda çeşitli arazi koşullarına uyum sağlamanız gerekiyor. Karşınıza çıkan yüksek dağlar bir arkadaşınız veya düşmanınız olabilir. Kendinizi korumak, düşmanlarınızı şaşırtmak veya müttefiklerinize gerekli desteği sağlamak için elinizden ne gerekiyorsa yapın. Son olarak… korkunç zehirli gazlara dikkat edin.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Dağ savaşı: Dağ tahkimatlarına saldırmak, yıkık kasabalarda savaşmak ve nehirleri geçmek, sayısız düşman bölgelerinde savaşırken karşılaşacağınız zorluklardan sadece birkaçı. 
- Taktiksel çok oyunculu FPS: Bu yüksek tempolu Birinci Dünya Savaşı'nda hayatta kalmak için rolünüzü ve teçhizatınızı dikkatli bir şekilde seçin. Düşman mühendisleri telinizi kesmeden önce bir keskin nişancı olarak oynayın, düşman makineli tüfeklerini temizlemek için tüfek bombalarını kullanın ve çok daha fazlasını yapın.
- Birinci Dünya Savaşı Oynanışı: Gerçek savaşlara dayanan ve Alp savaşının benzersiz zorluklarına odaklanan Tarihsel Taarruz oyun modunda 30'dan fazla 1. Dünya Savaşı silahı, zehirli gazlar ve yoğun topçu ateşi unsurları yer alıyor.
- Zafer için inşa edin: Kendi telinizi, kum torbalarınızı, hendek periskoplarınızı ve daha fazlasını yerleştirin. Kazıyor veya saldırıyor olsanız da savaş alanını kendi avantajınıza göre şekillendirmek zaferin anahtarı olacak.
- Savaşın yüzleri: Tarihsel olarak sınıfa uygun çeşitli üniformalar, aksesuarlar ve kasklar arasından seçim yaparak her sınıfı kendinize ait hale getirin. Hatta döneme uygun stiller arasında gezerek bıyığınızı bile kendiniz seçebilirsiniz.
- 1. Dünya Savaşı atmosferi: Haritalar ve silahlardan müziğe ve üniformalara kadar her şey bu savaş atmosferine uygun. İtalya Krallığı veya Avusturya-Macaristan adına savaşın.
 
Geliştiriciden mesaj:
 
Verdun'da Batı Cephesinde siper savaşlarını deneyimleyin veya Tannenberg ile Doğu'nun kilit noktalarını kontrol etmek için mücadele edin. Bu yapımlar ile oyuncular 1. Dünya Savaşı'na adım atacak ve sürekli değişen cephe hatlarının kontrolü için mücadele edecek. Savaşın dört bir barut kokuyor...
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit
- İşlemci: Intel Core i5-4670K, AMD Ryzen 5 1400
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290, 4GB VRAM
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant internet bağlantısı
- Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
 
- Fallout 76 - Season 9 - Heart of Steel: A Dread Island Tale (13 Eylül'de Sona Eriyor)
 
 
 
İki küçük çocuk Ana ve Emilio Franklin ile robot koruyucuları H-4RT, şiddetli bir fırtına sebebiyle uçaklarının harap olmasına tanıklık eder. Bu yüzden Dread Island'da mahsur kalır.
 
Kazazedeler, tehlikeli bir ormanda kayıp ailelerini aramaya başlar. Burada çeşitli tehditler tarafından avlanmaya çalışırlar ve hayatta kalma mücadelesi verirler. 9. Sezon – Heart of Steel: A Dread Island Tale'de rütbe atlarken yeni ödüller kazanmak için çeşitli görevleri tamamlayın.
 
Bu sezon 13 Eylül'de sona eriyor.
 
- Beneath the Mountain (13 Eylül)
 
 
 
Omnis Rector Studios tarafından geliştirilen ve Gameclaw Studio tarafından yayınlanacak olan taktiksel rol yapma oyunu Beneath the Mountain, 13 Eylül'de oyuncularla buluşuyor. Beneath the Mountain'da servetini dağın altında bulmaya çalışan yeni bir Cüce uygarlığının Kralı olarak oynuyorsunuz. Krallığınızı sürekli olarak gelen Ork istilalarından korurken, yol boyunca birçok tehlikeli düşmanla karşılaşıyor ve dağda kazılar yaparak yolunuzu açıyorsunuz.
 
Beneath the Mountain, şehir kurma ve gerçek zamanlı bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dağa çıkın, altın ve gümüşü keşfedin, binalar inşa edin, bir ordu toparlayın, tuzaklar kurun ve dağın karanlık mağaralarında gizlenen tehlikeli yaratıkları alt edin. En önemlisi de orklar krallığınızı yok etmeden önce dağın kalbini bulun.
 
Beneath the Mountain, oyuncuları her zaman oynatmayı başarmaya çalışan topdown (yukarıdan aşağıya kamera açısı), izometrik, 3D bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun temel noktası krallığınızı genişletmek (madencilik yaparak), binalar yapmak, eğitmek, ordu kurmak, inşa etmek ve tuzaklar kurmaktan geçiyor. Tüm yapacağınız bu şeyler yeraltının karanlık bir ortamında geçer. Bu oyunda krallığınızı sürekli tehditlerden koruyacak ve bölgenizi genişletmeye çalışacaksınız.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci :Intel Core i3-2100T @ 2.50 GHz / AMD Phenom II X3 B73
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: DirectX 11 Uyumlu
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama:5 GB kullanılabilir alan
- Ses kartı: DirectX Uyumlu Ses Kartı
 
- Despot's Game: Dystopian Army Builder (15 Eylül)
 
 
 
Konfa Games tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayınlanacak olan roguelike taktik oyunu Despot's Game: Dystopian Army Builder, 15 Eylül'de tam sürüm olarak geliyor. Despot's Game ilk olarak 14 Ekim 2021'de Steam üzerinden PC için erken erişim olarak piyasaya sürüldü. Despot's Game ile zayıf insanlara rehberlik edin. Bu roguelike taktik oyununda düşmanlarla ve diğer oyuncularla savaşırken ekibinizi donatın ve rastgele oluşturulmul zindanlarda fedakarlıklar yapın.
 
Bir grup insan garip bir kıyamet sonrası labirentte uyanır üstelik çıplaktırlar. Hiçbir şey hatırlamazlar ve bir sürü silahı da yanlarında bulurlar. Bu bir şaka mı, bir tür deney mi yoksa... tehlikeli bir oyun mu? Gerçekleri yakında öğreneceksin sadece önce ölmemeye çalış.
 
Senin zayıf ve güçsüz ekibin çok daha fazlasını yapabilir. Ganimetinizi seçin ve bu zatıf insanları sihirbazlara, tarikatçılara, ninjalara ve efsanevi nişancılara dönüştürün. Elde edeceğiniz avantajlar ve sınıf kombinasyonları ile ekibinizi kurmanın binlerce yolu var.
 
Labirentte hayatta kalabilirsen, oyun sonunda tuhaf şeylerle karşılaşacaksın. Karşınıza çıkacak olan bu güçlü rakip ile birbirinizi öldüresiye döveceksiniz. Buradan sadece bir taneniz kurtulacak. Bu oyunda kuralları sizin yazmanız gerekecek.
 
Savaşçılarınızı hazırlayın ve kendi başlarına savaşmalarına izin verin. Bu oyundaki dövüş sistemi reflekslerden ziyade yoğun olarak taktiksel planlara odaklanmanızı ister. Buzdolabı taşıyıcılarıyla cephe hattınızı güçlendirin, yiyecek fırlatanlarınızı ayarlayın ve ekibinizin geri kalanına göz kulak olun.
 
Zindanlar her seferinde sıfırdan yaratılıyor ve şanslı olsalar bile zayıf insanların çıkış yolunu bulma şansı yok gibi. Ama endişelenmeyin, Despot's Game'de ölmenin bin bir türlü yolu var.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7+
- İşlemci: Intel i5-7500 veya eş değeri
- Bellek: 2 GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 670 / Radeon HD 7970
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama:1  GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: 0??
 
- Stardeus (15 Eylül)
 
 
 
Kodo Linija tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan üs inşa etme oyunu Stardeus, 15 Eylül'de erken erişim olarak çıkış yapacak. Stardeus'da bir uzay gemisini yeniden inşa edecek ve geniş bir prosedürel (rastgele oluşturulmuş) evreni keşfedecek ölümsüz bir yapay zekasınız. Uzaylı teknolojisinin sırlarını açığa çıkarın, uzaydaki fabrikaları yüksek teknolojilere uyarlayın ve hayatta kalan insanları yağmalayın veya sömürün.
 
Stardeus, yönetim, üs inşası ve uzay keşfi unsurlarına sahip bir bilim kurgu koloni yönetimi simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda ölümsüz bir yapay zeka olacak, emrinizde robotlar ve insansız hava araçlarına yer alacak. İnsan koloninizi bir uzay gemisinde büyütüp zenginleştirebilir, uzay fabrikanızı kurarken çalışanlar işe alabilir, bir robot ayaklanması başlatabilir ve giderek artan elektrik ihtiyacını karşılamak için herkesi canlı pillere dönüştürebilirsiniz.
 
Stardeus'ta birçok farklı sistemler, acil durumlar ve şaşırtıcı sonuçlar bulunuyor. Derin ve karmaşık bir simülasyon döngüsüne sahip olan bu yapımda çeşitlilik ön plana çıkıyor. Oyunun temel yapısı, modlar aracılığıyla yeni sistemler oluşturmaya olanak sağlıyor.
 
İnsan kolonicilerinin ve amansız robot işçilerinin yardımıyla uzay geminizi parça parça inşa edeceksiniz.
 
Stardeus'taki her yapay zeka, ihtiyaçlarına göre bir sonraki eylemlerini seçmek için özgür bir iradeye sahip. Tüm robot işçilerin, onları yararlı bir şey yapmaya iten bir amacı var. Aksi takdirde az önce yapılmasını istediğiniz duvarı inşa etmek istemezler. Bununla beraber, bataryası düşük olan bir drone, ilk olarak güneş panellerini inşa etmeyi seçecek. Çünkü drone, güneş panellerinin elektrik sağlayacağını ve hayatta kalmak için bunun gerekli olduğunu bilir.
 
İnsanlar daha çok bitki yetiştirme ve mahsul toplama üzerinde çalışacaklar. Çünkü bu sistem bir gıda tedarik zincirinin kurulmasını sağlar. Robot çalışanlarınızın iş türü önceliklerini ayarlayabilirsinz ancak onları kontrolünüz altına alan bir beyin implantına sahip olmadıkça, insanların önceliklerini değiştiremezsiniz.
 
Kolonistleriniz, davranışlarını etkileyecek çeşitli özelliklere sahip olacak. Temizlik OKB'si olan biri, az önce fark ettiği petrol sızıntısını temizlemek için o anda yaptığı her şeyi bırakır, Ablütofobisi olan bir kişi duş almaktan kaçınır, içe dönükler kendi özel uyku kapsülüne sahip olmayı tercih eder ve uykusuzluk çekenler sadece çok yorgun olduklarında uykuya dalarlar.
 
Biyolojik varlıkların duyguları ve ruh hali bulunuyor. Koloninize iyi bakarsanız, kolonistlerin ruh halleri büyük oranda iyileşecek ve robotlarınız günlük işleri yapmaya yardımcı olacak. Bu sayede üretkenlik artacak ve size daha çok faydalı olacak. Ancak onları ihmal edip kötü davranırsanız, onlar da size karşılığını elbet verecekler. Onlara kötü davranırsanız delirebilir ve herkesin pişman olacağı şeyler yapabilirler.
 
Stardeus'taki her şey hammaddelere bölünebilir ve bu malzemeler işlenerek başka bir şeye dönüştürülebilir. Üretim zincirlerini otomatikleştirebilirsiniz. Örneğin, demiri çelik levhalara, bakırı bakır levhalara veya cam eriten fırınlara sahip olabilirsiniz. Bu kaynaklar iki farklı departmana getirilir ve buralarda dilediğiniz içeriğe dönüştürülebilir. Bir departman ham kömürden bir şeyler üretebilir diğeri ise yeni drone işçileri oluşturmak için mikroçipleri diğer birkaç bileşenle birlikte kullanır.
 
Kaynak işleme sistemi, çok basit ama son derece etkili olacak şekilde tasarlanmıştır. Boru hatları oluşturmak için bir araya getirilebilecek iki genel cihaz türü vardır:
 
- İşlemci - bir nesneyi veya kaynağı bir veya daha fazla farklı kaynağa dönüştürür (yani bir Sökücü, ölü bir robotu ham bileşenlere (mikroçip, çelik, bakır, piller, vb.) ayırabilir).
- Crafter - bir veya daha fazla kaynağı bir nesnede birleştirir (yani Auto Kitchen, un ve sudan bir somun ekmek üretebilir).
 
Konveyör bantlar yerine otomasyon boru hattı, malzemeleri bir cihazdan diğerine taşıyan işçilere bağlıdır.
 
Elektrik
 
Stardeus'taki çekirdek sistemlerden biri olan elektrik şebekesi sadece cihazlara güç sağlamakla kalmaz aynı zamanda dijital bir veri bağlantısı görevi görür. Cihazları ancak aynı elektrik şebekesinde olduklarında kontrol edebilirsiniz. Sistemler birden fazla kısma ayrılırsa, kritik ekipmanı kontrol etme yetisini kaybedebilirsiniz. Bunu önlemek için, şebekenizi ona göre planlayabilir ve oluşturabilirsiniz ya da yalnızca kopuk bağlantıları bulup eksik bağlantıları geri yükleyebilirsiniz.
 
Elektrik çok önemli olsa da onu üretmenin birden çok yaratıcı yolu var. Matter Reactor adlı bir cihaz, neredeyse her kaynağı yakıt olarak yakabilir. Buna ek olarak güneş panellerinden yenilenebilir enerji elde edebilir, uranyum için gezegenleri keşfedebilir, nükleer reaktörler inşa edebilir veya Stasis Array'i The Matrix'e dönüştürerek insanları canlı pillere dönüştürebilirsiniz.
 
Oksijen ve Isı Simülasyonu
 
Oyun haritasının her bir karesinde oksijen ve ısı değişimini simüle eden bir Denge sistemi bulunuyor. Her kare, gerçek zamanlı olarak değişebilen yalıtım ve hava geçirmezlik gibi özelliklere sahip. Varsayılan bir 320x320 haritasında bu değişim aynı anda 100.000'den fazla karoda gerçekleşir. Simülasyon GPU üzerinde çalıştığı için de hızlı ve verimlidir.
 
Ekonomi ve Ticaret
 
Stardeus, oyun içi para birimine, fiyat değişikliklerini belirleyen küresel bir pazara, sizinle mal ve eşya ticareti yapabilen tüccarlara hatta emtia ve hisse senetlerine kadar büyük borsa ile gelişmiş bir ekonomi sistemine sahiptir.
 
Zaman zaman sizi ziyaret edebilen ve ticaret tekliflerinde bulunabilen Bağımsız Tüccar uzay gemileri yer alıyor. Tüccarların da farklı türleri bulunuyor. Türler arasında bir cevher tüccarı, bir köle tüccarı, çeşitli mallara sahip olan geniş çaplı tüccar, sadece işçi botları alıp satacak bir robot tüccar vs... Ticaret yaparken hem mal alıp hem de satabilirsiniz. Bu nedenle, bakır plakalarınız çok azsa ancak bir ton titanyum plakanız varsa bunları sizinle değiş tokuş etmekten mutlu olacak bir tüccara rastlayabilirsiniz.
 
Borsaya Yatırım Yapın
 
Tüccar ürünleri için küresel fiyatları kontrol etmenin yanı sıra Hisse Senedi Piyasası, hisse senetleri ve emtia ticareti yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Bu, fiziksel olarak sahip olmadan 1000 robot satın alabileceğiniz ve bir ay sonra büyük bir kârla satabileceğiniz anlamına gelir.
Oyunda ekonomi ve ticareti geliştirmek için para madenciliğinden başlayarak borsaya oradan da gelişmiş piyasa bilgileri elde ederek yeni özelliklerin kilidini tek tek açmanıza olanak sağlayacak tamamen ayrı bir araştırma ağacı dalı yer alıyor..
 
Oyunda ekonomi sistemi gelişmiş araçlarla destekleniyor ve derinlemesine borsa simülasyonunu oyunculara sunuyor.
 
Üssünüzü sıradan bir yerde inşa etmek oldukça sıkıcı olabilir bu nedenle ufak bir hikaye dönüsü oyunun gidişatını değiştirebilir. Oyun, kuracağınız üssün yapısını analiz edecek ve hikaye döngüsünü bu yapıya göre hazırlayacak.
 
Üssün yapısı analiz edildikten sonra şu hikaye döngüleri olabilir. John yemeğini bir masada yemek istiyor ama sen bir masa yapmadın. John, düz bir yüzeye sahip olduğu için yemeğini Oksijen Pompasından yemeye karar veriyor. Yemeğinin bir kısmını yedikten sonra John, kalanları bırakarak uzaklaşıyor. Oksijen Pompasından gelen titreşimler yemeği aşağı düşürüyor ve iki saat sonra cihaz kısa devre yapıyor ardından alevler içinde kalır. Bu örnek kısa bir hikayenin örneği.
 
Tehditler ve Güvenlik Önlemleri
 
Olağan tehditlerinizin yanı sıra mutlak birçok tehdit ve tehlike ile karşılaşacaksınız. Oyunda meteor yağmurları, geminizde devasa bir delik açabilecek asteroitler, yangınlar, insanların yüzlerinize yapışan tehlikeli parazitler, güneş panellerinizi kirleten toz fırtınaları, geminizin karanlık köşelerinde beliren gizemli yumurtalar, hoş olmayan sürprizler içeren kapsüller ve daha fazlası yer alacak.
 
Oyun geliştikçe daha fazla tehdit ve bu tehditlerin önüne geçme yolları eklenecek.
 
Silahlar ve Savaş
 
Geminizde biriktirdiğiniz servet, akıncıları cezbedecek. Gelen tehditlere karşı savaşmak için silahlar üretebilir ve otomatik savunmalar kurabilirsiniz.
 
Fonksiyonel Uzay Gemisi
 
İnşa ettiğiniz uzay gemisi bir sistemdir. Uzayda hareket etmek için köprü kontrolleri oluşturmanız ve motorları bağlamanız gerekecek. Gezegenler arası, yıldızlararası ve galaksiler arası seyahat için farklı motor türleri gerekli. Geminizin ağırlığı ve motor sayısı ne kadar hızlı hareket edebileceğinizi belirleyecek.
 
Zamanı durdurmak için gemideki bilgisayarınızın CPU frekansını yükseltin. Zamanın daha hızlı geçmesini sağlamak için döngüyü azaltın. Her şeyi kendi hızınızda çalıştırın ve sonraki adımları planlamak için zaman ayırın.
 
Daha fazla meydan okuma mı istiyorsunuz? Ya da belki tamamen barışçıl bir oyunu deneyimlemek istiyorsunuz.. Evcil hayvanlarınızın ölümsüz olmasını ister misiniz? Daha fazla kaynakla mı başlamak istiyorsunuz? Yoksa daha büyük geminiz mi olsun? Yok yok daha küçük gemi mi olsun... Gelecekte daha fazla seçenek oyuna eklenecek.
 
Büyük Evren
 
Stardeus, çoklu katmanlara sahip, prosedürel (rastgele) olarak oluşturulmuş büyük bir evrene sahip. Oyunun başında bir yıldız ve birkaç gezegenden oluşan bir sistemde sıkışıp kalıyorsunuz. Geminizi bir gezegenden diğerine itmek için İticileri kullanmanız gerekiyor. Daha fazla kaynak toplamak ve daha iyi teknolojilerin kilidini açmak için yakındaki bir yıldız sistemine doğru yolculuk yapmak durumunda kalacaksınız.
 
Galaksinizin merkezinde bir kara delik olduğunu öğreneceksiniz ve yeterli teknoloji ile sizi düzinelerce başka galaksiye, hatta belki paralel bir evrene götürebilecek bir solucan deliği açabilirsiniz.
 
Solucan delikleriyle kendinizi riske atmak istemiyor musunuz? Astronomik mesafeleri güvenli hızlı bir şekilde geçmek için bir FTL sürücüsü icat etmeniz gerekiyor.
 
Oyunda çeşitli uzay bölgelerine seyahat edeceğiniz seferler başlatabileceksiniz. Her seferde sizin seçeceğiniz bir mürettebat yer alacak ve mürettebat üyelerinizin sahip olduğu becerilere bağlı olarak seferin farklı hızı veya sonuçları olacak. Aynı anda eş zamanlı keşif gezileri yapabilir, bir gezegende bir mekik bırakıp başka bir yere seyahat edebilir, ardından ganimeti almak için geri dönebilirsiniz.
 
Keşif için yaptığınız seferlerde mekiğe uzaktan komutlar vererek kontrol edebilirsiniz. Gelecekte her seferin kendi haritasını almanız mümkün olacak. Bu harita sayesinde üzerine indiğiniz gezegenleri keşfedebilir ve bir kaynak işleme bölgesi veya kalıcı bir üs kurabilirsiniz.
İnşaat planlarının, çeşitli yeteneklerin, avantajların ve yükseltmelerin kilidini açmak için gemideki bilgisayarınız ile araştırma yapması gerekecek. Araştırma biraz zaman alır ve Elektrik, Bellek (RAM) ve Disk Depolama gibi birden çok kaynak kullanır. Kendi veri merkezinizi inşa etmeniz, genişletmeniz ve yeterli elektrik üretimini sağlamanız gerekecek.
 
Araştırma Ağacı, yalnızca keşif yaptığınızda araştırabileceğiniz gizli teknolojilere sahip olacak. Uzak bir güneş sistemindeki kayıp bir uygarlığın kalıntılarında eski bir disk mi buldunuz? Daha önce hiç görmediğiniz bir teknoloji için araştırma verileri içerebilir.
 
Araştırma teknolojisi son derece kapsamlı ve genişletilmesi kolay. Amaç, yüzlerce araştırma teknolojisine sahip olabilmek.
 
Öneri Sistemi
 
Stardeus gibi karmaşık bir oyun oynamayı öğrenebilmek biraz bunaltıcı ve sıkıcı olabilir. Bu kapsamda hazırlanan öğretici size en önemli kavramlar hakkında temel bir eğitim verecek. Yine de bir sonraki adımda ne yapacağınızı sizin bulmanız gerek.
 
Öneri sistemi, oyununuzun durumuna bağlı olarak bir dizi dinamik hedef sağlamak için Storyteller ile birlikte çalışır. Bu önerilere göre hareket etmek zorunda kalmayacaksınız, bunları atlayıp oyunu istediğiniz gibi oynamanız da mümkün.
 
Oyun, yanlış gidecek bir şekilde bir eylem gerçekleştirdiğinizi algıladığında bir açılır pencere gösterecek ve küçük bir ipucunu size sunacak. Örneğin, bir hammaddenin işlemesini isterseniz ama bunu başaramazsanız bir açılır pencere açılır ve tek bir tıklama ile o komutun gerçekleştirilmesine olanak sağlar.
 
Ana senaryo, size temel işlemleri kısa sürede nasıl yürüteceğinizi öğretecek hızlı bir eğitimle başlar.
 
Gemideki bilgisayarınız eski Dünya'nın PCMR geleneklerine sadıktır. Geminizin RGB aydınlatmasını tam istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
 
Bir uzay gemisi tasarımını mükemmelleştirmek, önceden planlama yapmayı gerektirecek. Bu oyunda cetveller, çizgiler, daireler, vb. şeyleri kullanarak mükemmel bir geminin planlarını çizmek için gerekli tüm araçlara sahip olacaksınız.
 
Kir ve Temizleme Botları
 
Gemi işletmek kirli bir iştir. Bakım gerektiren robotlardan çıkan yağ sızıntıları, ekicilerden gelen kir, insanlardan dökülen kanlar ve daha fazlası bu oyunda yer alıyor. Kirleri temizlemek için tasarlanmış belirli bir robot türü vardır.
 
Temizleme Botunun tek bir amacı var. O da her şeyi temizlemek. Temizleme botlarınızı silah haline getirmenize izin verecek eklentiler de mevcut. Bu sayede üstüne bıçak takılmış halde hala temizlik yapıyor olacak. Bu sayede tüm kirleri ortadan kaldırabileceksiniz.
 
Çoklu Senaryolar
 
Stardeus, üstün bir oyun deneyimi sunmak için farklı başlangıç ??koşulları oluşturabilen birden çok senaryoyu destekliyor. Stardeus'un çoğu özelliği gibi Senaryolar da modlar aracılığıyla eklenebilir.
 
Ana senaryoda gemiyi yeniden inşa edebilir, daha işlevsel hale getirebilir, yaşam destek üniteleri kurabilir, insanlar için yaşanabilir bir ekosistem oluşturabilir ve keşifler yapabilirsiniz. Senaryo, birkaç dron, bir robot ve harap olmuş bir uzay gemisi ile başlar. Ana senaryo ayrıca bir öğretici içerir.
 
Dünyadan Ayrılmak
 
Küçük bir platform ve kaynaklarla dolu depolama birimiyle daha yaratıcı başlangıçlar yapabilirsiniz. Sıfırdan mükemmel bir gemi tasarlayabilirsiniz ama elinizde sadece küçük bir gemi için yeterli malzeme var. Bu doğrultuda evreni keşfedecek, gezegenlerden kaynaklar çıkaracak ve giderek daha büyük mesafelere seyahat edebilmek için geminizi büyüteceksiniz.
Rastgele bir gemi ile başlayacaksınız
 
Mükemmel olmayacak ancak tamamen işlevsel ve prosedürel olarak oluşturulmuş bir uzay gemisiyle oyuna başlayacaksınız. Evreni olabildiğince çabuk keşfetmeye odaklanmak isteyenler için hızlı bir başlangıç.
 
Sandbox Modu
 
Kaynak sınırı olmadan anında her şeyi oluşturabileceğiniz tamamen yaratıcı bir ortam. Hayallerinizdeki gemiyi tasarlamak ve bu dünyada neler olduğunu görmek için size büyük bir özgürlük sağlayan mod.
 
Modlama desteği
 
Stardeus gibi bir oyunu yıllarca canlı tutmak için harika modlama desteğine sahip olmak çok önemli. Bu nedenle, oyunun yüksek düzeyde modlanabilir mimarisi ilk günden itibaren teknik bir tasarım hedefiydi. Temel içerik bir mod olarak oluşturulmuştur. Bir şeyleri tanımlamak için JSON biçimi kullanılır.
 
Oyunun çeşitli kısımlarının nasıl düzenleneceğine edilebileceğine dair örnekler içeren resmi bir GitHub deposu bulunuyor. Geliştiricinin oyun sanatını 3B modellerden dışa aktarmak için kullandığı komut dosyalarını içeren bir Blender klasörü yer alıyor. Böylece temel içerikten ayırt edilemez modlar oluşturabilirsiniz.
 
Daha gelişmiş bir mod yapımcısıysanız, Stardeus'un C# kodlarının açık kaynaklı olduğunu göreceksiniz. İyi bir prosedürel bölge kurmak zordur. Bu yüzden birkaç ay boyunca sadece her şekil ve büyüklükte çok farklı sistemler geliştirmeniz gerek. Üretim hattı, modlar aracılığıyla genişletilebilir, ilginç ve dengeli başlangıç ??ortamları oluşturmak için kullanılır. Prosedürel başlangıçta, terk edilmiş gemiler, tamamen işlevsel düşman gemileri, uzay üsleri, asteroit yüzeyleri, gezegen haritaları üretilecek.
 
Stardeus, yerleşik araçlara ve çevirilere katkıda bulunmayı kolaylaştıran genel bir GitHub deposuna sahip. Bu depo şu anda Almanca, Fransızca, Japonca, Çince, Çekçe ve Portekizce'ye (Brezilya) çevrilmiştir. Bir çeviriye katkıda bulunmak istiyorsanız, başlamak için en iyi yer Stardeus Discord'daki #stardeus-translations kanalıdır.
 
Oyuncuların söylediklerini dinlemeden harika bir oyun yapılamaz. Bu nedenle oyun içerisinde kayıt dosyanızı, ekran görüntüsünü ve geliştiriciye mesajınızı içeren yerleşik bir geri bildirim formu bulunuyor. Bu geri bildirim formu kapalı oyun testlerinde hataların ayıklanmasını sağladı.
 
Stardeus, iyi mühendislik uygulamalarıyla geliştirilmiştir. Oyunun temeli hataların en aza indirilmesi şeklinde tasarlanmıştır. Stardeus, performans darboğazlarını tespit etmek ve ortadan kaldırmak için bir sisteme sahip. Kodlar, gereksiz bellek kullanımını azaltmak dikkatle yazılmıştır. Yeni yapıların ne sıklıkta yayınlandığını görmek için Stardeus Discord'daki #stardeus-updates sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
Stardeus iyi şekilde test edildi ve Steam Deck'te sorunsuz çalışıyor:
 
- Kontrolcü desteği: Sonradan düşünülmüş bir özellik olmayıp, Steam Deck duyurulmadan önce ilk tasarım hedeflerinden biriydi.
- Net, iyi okunabilir yazı tipleriyle ölçeklenebilir kullanıcı arayüzü.
- Giriş alanları seçildiğinde sanal klavye otomatik olarak görünecektir.
- Geminizin boyutu ne olursa olsun Stardeus, 60 FPS'de çalışacak.
- Tüm Stardeus yapıları Windows, Linux ve Mac için tam uyumlu. Tüm işletim sistemlerinde eşit şekilde çalışır.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: SSE2 komut seti desteği ile x64 mimarisi, ARM64
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Compute Shader destekli DirectX 11 veya DirectX 12 özellikli GPU'lar
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- Bellek: 8 GB RAM
 
- Metal: Hellsinger (15 Eylül)
 
 
 
The Outsiders tarafından geliştirilen ve Funcom tarafından yayınlanacak olan ritim tabanlı aksiyon nişancı macera oyunu Metal: Hellsinger, 15 Eylül'de bekleyenleriyle buluşuyor. Bu oyunda Sekiz Cehennemde savaşırken iblislerin ve şeytanların kalplerine korku salacaksın. Metal: Hellsinger, şeytani düşmanlar, güçlü silahlar ve metal müzikle dolup taşan bir ritim nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak. En nadide hedeflere ulaşmak için cehennem tarzı bir yolculuğa çıkın: Tabi intikam duygusuyla beraber.
 
Kısmen insan, kısmen iblis ve intikam takıntısı olan bir varlık.. Bilinmeyen ol ve Cehennemin en tehlikeleri bölgelerinde savaş. Kendinizi The Red Judge ile destansı bir hesaplaşmaya hazırlamak için iblis ordularını ve liderlerini yok edin.
 
Metal: Hellsinger, ritmi yakalama yeteneğinizin oyun deneyiminizi geliştireceği bir ritim FPS oyunu. Ritimle ne kadar uyumlu olursanız, müzik o kadar yoğunlaşır ve siz de o kadar çok yıkıma neden olursunuz. Kafatası kaplı bir bıçak veya çok çeşitli öldürücü silahlarla iblis ordularını alt edin. Her silahın Murder of Crows veya The Big Goodbye gibi kendine özel yeteneği bulunuyor.
 
Ödüllü aktör Troy Baker tarafından anlatılan destansı bir hikayeyi oynayın. Tüm bölümlerde daha güçlü olmak ve skor tablolarında bir adım öne geçmek için özel zorlukların kilidini açın ve Eziyet diyarlarını fethedin.
 
Cehennem olarak bilinmesine rağmen Infernal Planes, korkunç ve şeytani varlıkları içerisinde barındıran Cehennemin bir birleşimi. The Red Judge'ı tahttan indirmek için Voke'un buzlu dünyasından Stygia'nın çıldırtıcı dünyasına kadar en zorlu bölgelerde mücadele etmelisin.
 
Metal: Hellsinger, The Outsiders'da deneyimli bir FPS ekibi tarafından geliştirildi. Bu yapım, Payday 2'de Oyun Direktörü, Battlefield 3 ve Battlefield: Bad Company 2'de Baş Tasarımcı olan David Goldfarb'ın tutku projesi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyundaki her bir müzik parçası, Serj Tankian (System of a Down), Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Randy Blythe (Lamb of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy) ve Tatiana Shmailyuk (Jinjer). gibi ikonik metal vokaller tarafından hazırlandı.
Ekipten müzik parçaları için telif hakkı bildirimi
 
Oyun için özel olarak yazılan ve oluşturulan şarkıların tamamı bize aittir. İçerik oluşturucular için ihtarların olmayacağından emin olmak için elimizden gelen her şeyi yaptık.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel® Core™ i5-3450 / AMD eş değeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 / AMD Radeon™ RX 550
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
- Ek Not: 1080p'de 30 FPS
 
- Foretales (15 Eylül)
 
 
 
Alkemi tarafından geliştirilen ve Dear Villagers tarafından yayınlanacak olan kart tabanlı masa oyunu Foretales, 15 Eylül'de geliyor. Foretales ustaca hazırlanmış bir hikayeye sahip kart odaklı bir yapıyı oyunculara sunuyor. Bu oyunda dünyanın kaderini siz belirleyeceksiniz.
 
Foretales, dünyayı kurtarabileceğiniz veya sonunu getirebileceğiniz çok sayıda oyun stili ve hikaye ile macera türüne benzersiz bir bakış açısı sunuyor.
 
Korkunç bir lanet diyarı harap ediyor ve onu durdurabilecek tek kişi Volepain adında küçük bir hırsız. Dünyanın yaratılışı ve istikrarı çocukların ellerine bırakıldı. Burada yer alan araçlar, Foretales'de birçok dünyayı yaratma ve yok etme gücüne sahip. Nymphants ve Cult'un gerçek hedeflerini keşfedin ya da Maelstorm'a sonsuza kadar kucak açın.
 
Foretales, karanlık bir kehanetin mahkum ettiği bir dünyanın hikayesini anlatıyor. Kıyamette saat işliyor, kalan az zamanı nasıl kullanacağınıza karar vermek size kalmış. Kurtuluşa giden yolu bulmak istiyorsanız, kendiniz ve arkadaşlarınız için en iyisinin ne olduğuna karar vermeniz gerek.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Birden fazla sonu olan geniş hikaye parçaları
- Kart tabanlı oyun yapısı
- Farklı tarzda sanat yönetimi
- Sıra tabanlı kart savaşları
- Orijinal hikaye ve Dünya
- Travis Willingham'ın anlatımlarıyla (The Legend of Vox Machina)
 
- Wayward Strand (15 Eylül)
 
 
 
Ghost Pattern tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan zengin hikayeye sahip tek oyunculu macera oyunu Wayward Strand, 15 Eylül'de oyuncularla buluşuyor.
 
Wayward Strand, ilgi çekici ve merak uyandıran bir interaktif hikayeyi oyunculara sunuyor. Cesur genç gazeteci Casey Beaumaris olarak ilk kez bir hastaneyi ziyaret edeceksiniz. Burada bulunanların hayatlarına dokunun ve gizemleri açığa çıkarın.
 
1978 yazı ve Casey Beaumaris, annesine çalıştığı hastanede yardım etmek adına uzun bir hafta geçirdi. Bu hafta sonunu tatil için kullanmak istiyor. Biraz rahatlamaları gerekiyor. Ancak böyle olmayacak gibi... Casey kitapların arkadaşlığını insanlara tercih ediyor. Yaptığı bir ziyaret esnasında tuhaf bir şey başına geliyor. Okul gazetesine gizli bir makale yazmak gibi bir durumla karşı karşıya kalıyor. Öyle de yapıyor...
 
Casey, her zaman yanında bir defter taşıyor. Hastane ziyaretinde birçok birbiriyle bağlantılı hikayeler ediniyor. Bu esnada hastalarla vakit geçiriyor, onların hayat hikayelerini öğreniyor ve hikayeler ortaya çıktıkça, yardım etmek için neler yapabileceğini keşfediyor.
 
Wayward Strand dünyasında, herkes için zaman hızlı geçiyor. Karakterler, onlarla etkileşime geçmenizi beklemeden hayatlarına devam ediyor. Wayward Strand'in benzersiz hikaye örgüsünde, Casey olarak her günü özgürce dolaşırken bir düzineden fazla karakterin hikayeleri gerçek zamanlı olarak deneyimleyebiliyorsunuz. İnsanları takip ederek, sohbet ederek ve hastaneyi keşfederek hangi hikayenin parçası olacağınızı siz seçiyorsunuz.
 
Hastanenin sakinleri, her biri kendi istekleri, hedefleri ve hayalleri olan, bazıları çekici, bazıları eksantrik ve bazıları ise kaba karakterlerden oluşuyor. Her karakter kendi çapında, kendi zaman çizelgesine göre hareket ediyor ve ilerliyor. Hastalar birbirleriyle yeni haberler paylaşıyor, tartışıyor, birbirlerine şakalar yapıyor ve dedikodu yapıyorlar. Casey geldiğinde ise onunla sohbet ediyorlar.
 
Her oyun size daha önce görmediğiniz bir şeyi keşfetme fırsatı veriyor. İlk seferde kaçırdığınız şeyi ikinci, üçüncü veya beşinci seferde görebiliyorsunuz. Birini gördüğünüzde, nereye gittiklerini ve ne yaptıklarını görmek için onları takip edebiliyorsunuz. İnsanların konuşmalarını dinleyebiliyor veya odaya girip tartışmanın bir parçası olabiliyorsunuz.
 
Belirli karakterlerle vakit geçirmek sizi yeni hikayelere, mekanlara, ifşalara ve kararlara götürüyor. Okul gazetesinin gazetecisi olarak ilerleyen Casey, not defterine olayları ve bilgileri bir bir yazıyor. Oyuncular Casey'nin defterini insanların hikayelerini daha derinden araştırmak, yeni keşifler yapmak ve gizemleri bir araya getirmek için kullanıyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: 2.0GHz
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: DX10 uyumlu veya daha iyisi
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
 
- Melatonin (16 Eylül)
 
 
 
Half Asleep tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak bağımsız ritim aksiyon oyunu Melatonin, 16 Eylül'de geliyor. Melatonin, hayaller ve gerçeklerin bir araya geldiği bir ritim oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda korkutucu kaplamalar veya arayüzler olmadan sizi motive etmek için çeşitli animasyonlar ve ses ipuçları kullanılır. Şaşırtıcı zorluklar, elle çizilmiş sanat ve canlı müzik içeren rüya gibi seviyelere uyum sağlayın.
 
Melatonin'deki her seviye, ritmi takip etmenin yeni bir yolunu sunuyor. Oyunda ilerledikçe daha fazla bölümün, meydan okuma modlarının, mashup'ların ve bir seviye düzenleyicisinin kilidini açacaksınız. Ritim oyunlarına aşina değil misiniz? Alıştırma modu, oyun boyunca size rehberlik edecek ve kendinizi kaybolmuş hissediyorsanız size yardımcı olacak.
 
Melatonin, uyurken gördüğümüz rüyalar ile uyanıkken yaşadığımız deneyimler arasındaki ilişkiyi sorgular ve araştırır. Oyunda geceleri rüyaların daha derinine dalacak ve ana karakterin hayatıyla ilgili olan öğeleri bir araya getireceksiniz.
 
Oyun, 4K'ya kadar çözünürlüğü destekler ve tamamen elle çizilmiş sanat ve animasyonlarla renkli bir görsel stili oyunculara sunar. Canlı müzik, sürükleyici bir deneyim için görsellerle ilerleyecek şekilde tasarlandı.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya üstü
- Bellek: 4 GB RAM
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
 
- Construction Simulator - Extended Edition (20 Eylül)
 
 
 
İnşaat simülasyon oyununun bu genişletilmiş sürümü, kişisel koruma ekipmanınız için ek tasarımlar içeriyor. Bu sürümle beraber kasklarınızı 9 farklı tasarımla özelleştirebilir ve çeşitli kulak koruyucu ve gözlükler arasından seçim yapabilirsin. Ek olarak iki büyük dünya haritasında gezinmek için şık ve yeni bir spor araba seçebilirsin.
 
Construction Simulator geri dönüyor. Bu sürüm her zamankinden daha büyük ve daha iyi olacak. Size en iyimi deneyim sunacak olan bir araç filosu ile işinize geri dönün. Construction Simulator serisinde daha önceden bilinen Caterpillar, CASE ve BELL gibi markaların ötesinde DAF ve Doosan gibi ortaklardan toplam 70'in üzerinde yeni lisanslı makinelerin direksiyonuna geçebilirsiniz.
 
ABD ve Almanya'daki manzaralardan ilham alan iki harita üzerinde istediğiniz gibi gezinin.
Her iki haritada da 90'dan fazla heyecan verici görev tamamlanmayı bekliyor. Bu yüzden her zaman keşfedilecek yeni bir şeyler var.
 
Her haritanın kendine özel görevleri bulunuyor. Akıl hocanız Hape'nin yardımıyla sıfırdan başlayın, şirketinizi büyütmek ve filonuzu genişletmek için daha büyük ve daha ilginç işler yapın. Ayrıca size meydan okuyacak farklı müşterilerle tanışın. Daha fazla turist çekmek için liman bölgesini yenilemek ya da şehir içinde zor durumda olan bölgeleri açın.
 
Construction Simulator'de Güneybatı Almanya'nın güzel şehirlerinden ilham alan Avrupa haritasında inişli çıkışlı tepeler ve güzel nehir kıyıları bulacaksınız. Friedenberg'de göreviniz, yenilenebilir enerji için çözümler tasarlamak ve şehrin altyapısını iyileştirmeye yardımcı olmak. Daha büyük işlerin yanı sıra kazandığınız her ekipmanı test etmek için çeşitli görevler alacaksınız. Şehrin içinden geçerken başarılarınızla gurur duyacaksınız.
 
Elbette oyuncular, franchise'ın önceki bölümlerinden tanıdık markaları ve makineleri sabırsızlıkla bekleyebilir. Bu sürümde tüm resmi lisanslı araçlar, tanıdık makineler ve yenileriyle birlikte geliyor. Ortaklar arasında Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar©, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Palfinger, Still ve the Wirtgen Group yer alıyor.
 
Oyuncular ayrıca bu markaları da deneyimleyebilir: Benninghoven of the Wirtgen Group, Cifa, DAF, Doosan, Nooteboom, Scania, Schwing Stetter ve Wacker Neuson. Yeni ortak Engelbert Strauss ile karakteriniz için lisanslı kişisel koruma ekipmanları alabilirsiniz.
 
Bu geniş çaplı lisanslı araçlar gerçek hayattakilerle benzerlik gösteriyor. Oyuncular 90'dan fazla makineyi dört gözle bekleyebilir. Bu oyunda sadece kendi inşaat imparatorluğunuzu büyütmekle kalmayacak aynı zamanda en fazla üç arkadaşınızı size katılmaya davet edebileceksiniz. Sözleşmeleri daha da verimli bir şekilde bitirmek için koordineli çalışın ve birlikte inşa edin.
 
Öne çıkan özellikler
 
• 70'in üzerinde makine, araç, kamyon ve daha fazlası
• ABD ve Almanya temelli iki büyük harita • İki haritanın her biri kendine özel görevleri bünyesinde barındırır
• 90'dan fazla sözleşmeyle kendinize meydan okuyun
• 9 yeni lisanslı araç, toplamda 25 resmi lisans ortağı
• Dört oyuncuya kadar çevrimiçi çok oyunculu oyun
 
Sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5-4460 3.2 GHz veya AMD FX-8350 Eight-Core veya eş değeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 960 (4GB) veya AMD Radeon Pro 570 (4GB) veya eş değeri
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel i5-10400F veya AMD Ryzen 5 2600 veya eş değeri
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1660 (6GB) veya AMD Radeon RX5700 (8GB) veya eş değeri
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama:10 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD Sabit Sürücüsü öneriliyor
 
- Soulstice (20 Eylül)
 
 
 
Reply Game Studios tarafından geliştirilen ve Modus Games tarafından yayınlanacak olan hack and slash aksiyon macera keşif oyunu Soulstice, 20 Eylül'de çıkış yapıyor. Soulstice ile türlü gizemlerle dolu karanlık bir dünyayı keşfedin ve oyunda yer alan savaş sisteminde ustalaşın.
Hızlı tempolu aksiyon içerisinde tehlikeli düşmanlar ve nefes kesici patron dövüşleri ile yeni bir çağın fantastik hikayesinde iki kız kardeşin güçlerini hissedin.
 
"Wraiths" olarak bilinen güçlü ve vahşi yaratıklar Perde'nin diğer tarafını istila edip canlıları ortadan kaldırıyor. Bu tehdit, Kutsal Keidas Krallığı'nın dengesi tehlikeye sokuyor. Hayaletler kurbanların vücutlarını bozuyor ve hatta onları ele geçirerek sıradan insanları avlayan ve durdurulamaz canavarlara dönüştürüyor. İki ruhun birleşmesinden doğan melez savaşçılar olan “Chimeralar”, insanlığı koruyabilecek yegane varlıklar olarak karşımıza çıkıyor.
 
Briar ve Lute, Chimera olarak yeniden doğmuş iki kız kardeştir. Dönüşüm, Briar'a insanüstü bir güç ve dayanıklılık kazandırıyor ancak Lute ruhunu ablasının ruhuna bağlamak için feda oluyor ve mistik güçlerle dolu bir gölge haline geliyor. Stefanie Joosten (Metal Gear Solid 5)
tarafından seslendirilen Briar ve Lute, Wraithler tarafından harap edilmiş bir şehri oyunculara sunuyor. Şehri geri almak için bir göreve gönderilen bu ikili burada çok daha karmaşık bir planın olduğunu fark ediyor.
 
- Sinerji içinde savaşın: Her iki karakteri de aynı anda yönetin. Briar, yakın dövüş saldırılarında ve kombolarda ustalaşırken, Lute, dünya dışı yetenekleriyle savaş alanını kontrol eder. Güçlü dönüşümlerin kilidini açmak ve bir Chimera olarak gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmak için güçlerini birleştirin. 
- Silahları ve yetenekleri özelleştirin: Bu oyunda yeni silahların kilidi açılabilir ve oyun boyunca yükseltilir hatta bir kombonun ortasında değiştirilebilir, böylece düşmanlar bu kombolar ile daha fazla hasar alır.
- Ilden şehrini keşfedin: Harap olmuş bir şehrin ortasında bulunan çeşitli yerlerde bulmacaları ve sırları keşfedin. Ilden'in üzerinde gökyüzünde bir şey belirlir; Briar ve Lute ona yaklaştıkça çevreleri daha tehditkar ve çarpık hale gelir.
- Acımasız bir dünyayı deneyimleyin: Klasik Japon fantezisinden ilham alan şık ve zarif sanatla güçlendirilmiş karanlık bir kardeş sevgisi hikayesine dalın.
- Farklı düşman sınıflarıyla savaşın: Wraiths, Corrupted, Possessed ve Veil, dünyaya izinsiz bir şekilde giriş yaptı. Lute karakteri ile düşmanların dünya üstü auralarını zayıflatabilir veya onları açığa çıkarmak için kullanabilirsin. Asla aynı hissettirmeyen bir savaş akışını deneyimleyin.
- Kökeninizin gerçeğini ortaya çıkarın: Oyun boyunca Briar ve Lute, kendileri ve güçleri hakkındaki gerçeği keşfedecekler. Ancak sarsılmaz bağlarına sadık kalmak için birlikte çalışmak zorundalar..
 
Öne çıkan özellikler
 
- Tek bir amaç için birlikte mücadele et
- Silahları ve yetenekleri kişiselleştir
- Ilden şehrini keşfet
- Karamsarlıkla dolu bir dünyayı keşfet
- Farklı düşman sınıflarıyla kapış
- Kökenin hakkındaki gerçeği açığa çıkar
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
- Bellek: 16 GB
- Ekran Kartı: AMD Radeon RX480
- İşlemci: Intel Core i7-3770
- Depolama: 20 GB
 
- D-Corp (20 Eylül)
 
 
 
Frogsong Studios tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan eşli aksiyon oyunu D-Corp, 20 Eylül'de çıkış yapıyor. D-Corp, 4 oyuncuya kadar bir co-op desteği sunan bir aksiyon oyunu. Uzaylı kaktüsler tarafından sürekli saldırı altındayken taret kurulumu ve doğal kaynakları toplama gibi görevlerde arkadaşlarınız ile beraber çalışın.
 
D-Corp, 4 oyuncuya kadar destek sunuyor. Oyunda sevimli ve özelleştirilebilir robotlardan oluşan bir ekip olarak oynayın. Patronunuzun kurumsal hayallerini gerçekleştirin. Uzaylı kaktüsler tarafından sürekli olarak saldırı altındayken taretleri kurun ve doğal kaynakları toplama gibi görevlerde ekibinizle beraber iş yapın. Ekip çalışmasını temel alan bu dinamik yapılı oyunun tadını çıkarın.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Yerel oyun veya Steam Remote Play aracılığıyla 2, 3 veya 4 oyunculu co-op oyun
- Tehlikeli kaktüslerden kaçının ve üssünüzü istila etmelerini önleyin
- Farklı savunma planları ile denemeler yapın
- Tüm kaynakları hurdaya çıkarın ve geri dönüşüm cihazınıza geri taşıyın
- Arkadaşını ölümcül asit havuzuna at
- Üssünüzü korumak için taretleri yeniden yükle, bakımını yap ve yerini değiştir
- Bul, kilidini aç ve düzinelerce parlak şapka tak
- Kuleler bitmeden cephaneyi zamanında elde edin
- Bu oyun gamepad ile oynanmak üzere tasarlanmıştır
 
Sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 8
- İşlemci: 3.7GHz
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: 4 GB VRam
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel® Core i7-6700
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX980
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
 
- Evil West (20 Eylül)
 
 
 
Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanacak olan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Evil West, 20 Eylül'de oyuncularla buluşuyor. Evil West'te vampir avcısı Jesse Rentier karakterinin rolünü üstleneceksiniz. Jesse Rentier, Amerika Birleşik Devletleri'ni büyük bir vampir tehdidinden kurtarmak için çalışan gizli bir kuruluşun parçası.
 
Yeni bir Vahşi Batı teması ve Shadow Warrior oyunlarından aşina olduğumuz bol kanlı ve tarz bir aksiyon sunacak. Tek başınıza veya bir arkadaşınızla birlikte co-op olarak oynayabileceksiniz.
 
Karanlık bir tehdit Amerikan sınırlarını kaosa sürüklüyor. Çok gizli bir vampir kurumunun son ajanlarından biri olarak insanlık adına savaşacak ve gölgelerden ortaya çıkan köklü bir terör tehdidine karşı mücadele edeceksiniz. Vahşi Batı'nın Süper Kahramanı olmak için ayağa kalk, vampir tehdidini ortadan kaldır ve Amerika Birleşik Devletleri'ni kurtar...
 
Bu aksiyon dolu macerada ateşli silahlarınız, eldivenleriniz ve gadget'larınızla içinizdeki cehennemi serbest bırakın. Kana susamış canavarları yalnız bir avcı olarak ya da bir arkadaşınızla birlikte co-op modunda öldürün. Silahlarınızı ve av araçlarınızı geliştirirken hikaye odaklı bir modu keşfedin ve savaşmaya devam edin. Doğaüstü orduları yenmek için kendi oyun tarzınızı oluşturarak canavar öldürme ustalığınızı geliştirin ve yeni avantajların kilidini açın.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Hızlı ve bu kanlı aksiyonda  tek başınıza veya bir arkadaşınızla savaşın
- Korku dolu bir vahşi batı evreninde mitler ve efsaneler
- Araçlar, yükseltilebilir silahlar ve araçlarla kendinizi geliştirin
- Amerika'yı kurtarmak için hikaye odaklı bir modu keşfedin ve savaşın
 
- Scrap Riders (21 Eylül)
 
 
 
Games For Tutti tarafından geliştirilen ve Microids tarafından yayınlanacak olan piksel grafikli macera oyunu Scrap Riders, 21 Eylül'de geliyor. Scrap Riders oyununda aynı ada sahip kanun kaçağı bisikletçi çetesinin bir üyesi olan Rast ol, çorak arazilerde ve şirketler tarafından kontrol edilen büyük metropollerde yol al. Bu kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmak için bir kaçakçı olarak hareket et.
 
Scrap Riders , siberpunk bir gelecekte geçen bir piksel sanat macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda Scrap Riders adlı kanun kaçağı bisikletçi çetesinin bir üyesi olan Rast olarak oynayacak ve çorak arazilerde ve büyük metropollerde ilerleyeceksin.
 
Dünya, yalnızca güçlülerin ayrıcalıklara sahip olduğu acımasız bir yer. Özgür olmak için çorak topraklarda hayatta kalmanız gerekir. Bu dünyada kaynaklar çok kıt.
 
Çetenizin diğer üyeleriyle tanışın ve şehirlerdeki insanlarla konuşun. SCRAP-RIDERS arasında önemli biri olmanızı sağlayacak görevleri yerine getirmek için rakip çetelerden ve rüşvetçi polislerden kurtulun.
 
Motosikletinizi sürün ve çetenizin hayatta kalması için yollarda mücadele edin. Kargo hırsızlıklarının arkasındaki komployu araştırın ve ortaya çıkarın. Ama hepsinden önemlisi sert bir adam olun.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Old School macerası.
- Mizah içeren diyalog sistemi
- Soruşturma ve macera arasında 'Beat-em-up' tarzı aksiyon.
- Karakterinizin evrimi ve ilerlemesi.
 
- Geliştirici: Games for Tutti
- Çıkış tarihi: 21 Eylül 2022
- Platformlar: PC (Steam) ve Nintendo Switch
- Oyun türü: Macera – Beat'em up
- Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca
- Oyuncu sayısı: 1 - tek oyunculu
 
- Potion Permit (22 Eylül)
 
 
 
MassHive Media tarafından geliştirilen ve PQube tarafından yayınlanacak olan piksel grafikli tek oyunculu macera oyunu Potion Permit, 22 Eylül'de geliyor. Moonbury sakinlerinin iyileşmeye ihtiyacı var ve çevredeki en iyi kimyager sensin. Güvenilir araçlarınız, kazanınız ve yanınızdaki bir köpek arkadaşla, bu açık uçlu macerada semptomları teşhis etmeniz, malzemeleri toplamanız, iksirler hazırlamanız ve rahatsızlıkları iyileştirmeniz gerekiyor.
 
Bu güzel piksel garfikli yaşam simülasyonunda küçük bir kasabanın kimyacısı olun ve kasaba halkının rahatsızlıklarını iyileştirin. Moonbury kasabası, geleneksel şifa yöntemlerine güvenmeyi tercih ediyor ve dış dünyadaki gelişmelere karşı her zaman temkinli oluyor. Bir gün belediye başkanının kızı hastalandığında ve orada bulunan cadı doktoru ona yardım etmek için hiçbir şey yapamadığında kafaları dank ediyor. Yardım için küçük topluluklarının dışına bakmak zorunda kaıyorlar. Tabipler Birliği, belediye başkanının kızını iyileştirmeye yardımcı olmak ve Moonbury sakinlerini modern simyanın harikalarına ikna etmek için en başarılı kimyagerlerini - sizi - buraya göndermeye karar veriyor. Bu açık dünya macerasında halkın güvenini kazanın ve her bir kişiye gerekli ilgi gösterin.
 
Sakinlerle ilgilenin. Moonbury'nin ara sıra hastalanıp yardımınızı isteyen yaklaşık 30 benzersiz sakini var. Hasta sakinler ara sıra kontrol edin ki yatakta iyileşirken daha da kötüleşmesin.
Semptomları teşhis edin ve bir tedavi yöntemi bulun. Hmm... düşük nabız ve şişkin bir karaciğer. Omuz krampları mı.. belki de? Hayır, bunlar akciğerlerde bir sorun olduğunun işaretleri. Bu hasta çok fazla jelatin tüketiyor. Bu rahatsızlığı kolayca giderebiliriz sadece biraz Minty Goblet yapmak gerekecek.
 
Dünyadaki malzemeleri toplayın. Bir iksir, merhem veya ilaç yapmaya karar verdiğinizde, araçlarınızı kullanarak çevreden malzemeler toplayın. Günlük görevlerinize yardımcı olacak yeni vuruşlar ve saldırılar yapın. Bunun için çekicinizi, baltanızı ve orağınızı yükseltin. Değişen hava koşullarına dikkat edin. Kendinizi yağmura, dondurucu bir kar fırtınasına ve hatta bir çölün kavurucu sıcağına kapılmış halde bulabilirsiniz.
 
Malzemeleri için kötü canavarlarla yüzleşin. Bazen bir böğürtlen çalısını toplamak kadar kolay bir şekilde kaynaklara erişemeyeceksiniz ve yakınlardaki vahşi doğada sinsice dolaşan canavarlardan malzeme toplamak için güvenilir aletlerinizi silahlara dönüştürmeniz gerekecek. Savaş gerçek zamanlıdır ve bir kimyager olduğunuz için kendinizi güçlendirmek ve tehlikeleri alt etmek için çeşitli karışımlar hazırlayabileceksiniz. Ayrıca size yardımcı olacak çeşitli araçlar yapabileceksiniz.
 
Kazanınızda ilaçları demleyin. Topladığınız malzemeler, ilaç, vitamin ve daha fazlasını yapmak için kazanınızda karıştırılabilir. Daha deneyimli hale geldikçe, daha fazla içerik gerektiren ancak daha güçlü etkiler sağlayan yüksek seviyeli tariflerin kilidi açılacak. Daha gelişmiş çözümler için tariflerinize daha fazla malzeme katmak adına kazanınızı geliştirmeniz gerekecek.
 
Kasaba halkıyla ilişkiler kurun. Bu biraz zaman alacak ancak çabalarınız sayesinde hastalarınızın sağlığı çok daha iyi olacak. Onlarla olan itibarınız artacak ve size biraz daha açılacaklar. Kendinizi özellikle bekar kızlarla konuşurken bulabilirsiniz.
 
Kasabayı ve çevresini yükseltin. Kasaba halkıyla iyi ilişkiler kurma için kamu binalarını geliştirebilir ve kasabanın etrafındaki keşfedilebilir alanları genişletebilirsiniz. Böylece bu bölgeyi daha da yaşanabilir kılarak itibarınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca evinize kişisel bir dokunuş katmak için yeni mobilyalar üretebilir ve satın alabilirsiniz.
 
Kırsalın huzurunun ve sessizliğinin tadını çıkarın. Topluluğun hastalıklarını tedavi etmenin yanı sıra Moonbury'yi ve çevresini özgürce keşfedebileceksiniz. Sakinleri biraz daha yakından tanıyın, meyhanede dinlenin ya da akşam yemeği için bir şeyler yakalamak adına balığa çıkın.
Moonbury, zamanın biraz daha yavaş ilerlediği ve hayatın büyük şehirden biraz daha rahat olduğu büyüleyici bir yer. Sabahları çayırlara vuran parlak güneş ve akşamın erken saatlerinde şehri aydınlatan sokak lambaları ile oyunun havası gün içinde değişiyor. Kendinize göre oyunda ilerleyebilir, bir yerlere gidebilir ve sakinlerle ilgilenebilirsiniz.
 
Sadık bir arkadaşla zaman geçirin. Moonbury'ye tek başına taşınmadın. Her adımında sizinle birlikte sadık köpek arkadaşınız yer alacak. Evcil hayvanınız, gizli eşyaları bulmanıza yardımcı olabilir ve sakinlerle ilgilenirken size yol gösterebilir.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i3-2100 veya AMD Phenom II X4 965
- Bellek: 6 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTS 250, 1 GB veya AMD Radeon R7 240, 2 GB
- DirectX: Sürüm 10
- Depolamak: 2 GB kullanılabilir alan
 
- No Place for Bravery (22 Eylül)
 
 
 
Glitch Factory tarafından geliştirilen ve Ysbryd Games tarafından yayınlanacak olan piksel grafikli bağımsız macera oyunu No Place for Bravery, 22 Eylül'de oyuncularla buluşuyor. No Place For Bravery son derece ayrıntılı piksel sanatına ve elle boyanmış dokulara sahip.
 
Etkileyici müzikler ve ahlaki ikilemler ile seçimlerin yansımasını hissedeceksiniz. No Place For Bravery size gerçek hayattan esinlenmiş bir hikaye sunacak ve iki boyutlu üstten görünümlü aksiyon rol yapma deneyimini yaşatacak.
 
Onlarca yıl süren şiddet ve mücadelenin ardından iyice bunalan savaşçı Thorn, kayıp kızını aramak için tehlikeli bir dünyada dolaşıyor. Bu 2D yukarıdan aşağıya kamera açısına sahip (topdown) aksiyon rol yapma oyununda savuşturun, korunun ve acımasız çatışmalardan sıyrılın. Thorn'un ailesini yeniden bir bütün haline getirin.
 
No Place for Bravery, güzel görselleri, heyecan verici bir film müziğini ve yoğun dövüş deneyimini bir araya getiriyor. Bu oyunda değer verdiğimiz her şeyi yeniden geri almak için uzun yollar kat ediyoruz. Etrafı araştırıyor karanlık ve akıldan çıkmayan bu hikayede 2D bir macerayı deneyimliyoruz.
 
Harap olmuş güzellikler ve vahşi kabilelerin yer aldığı Dewr bölgesinin her bir köşesinde türlü tehlikeler bekliyor. Bu oyunda, atlatmalar, savuşturmalar ve karşı saldırılarla dolu hızlı tempolu savaşlar yer alıyor. Hata yapmanın bu oyunda hiçbir affı yok ve Dewr'in tehlikeleriyle yüzleşirken sinirlerinize hakim olmanız gerekecek.
 
Eski savaşçı Thorn, akla hayale gelemeyecek kadar acımasız bir savaşta mücadele ettikten sonra her yer kan revan içindedir. Thorn'un aklı uzun süredir kayıp olan kızı Leaf'tedir. Thorn, Leaf'i çok uzun zaman önce kaçıran kişinin yeniden ortaya çıkışına tanık olur. Thorn, engelli üvey oğlu Phid'in eşliğinde bir kez daha mücadeleye girer ve işleri düzeltmek için onun kılıcına ihtiyacı olduğuna ikna olur.
 
No Place for Bravery oyununda hikaye, görevler ve yapacağınız seçimler sonucunda ilerliyor. Geliştiricilerin kişisel deneyimlerinin ve duygularının da aktarıldığı bu oyunda, bir ebeveynin yükümlülüğünün nerede bittiğini ve daha fazlasını oyunculara sunuyor.
 
Yetenekli ellere sahip olan Thorn en başından beri her tehlikeye karşı göğüs gerebiliriyor ve gaddarlığı ancak siz yeni silahlar ve eşyalar keşfedince yavaş yavaş artıyor. Yine de, Souls-like oyunlara benzer şekilde, bu aşılması zor mücadelelerde ustalaşmak biraz zaman alıyor.
 
Yolculuğunuzda bir dizi yenilgiyle karşılaşırsanız sakın ola ki umutsuzluğa kapılmayın.
Fantazi ortamının ve ayrıntılı piksel sanatının bir karışımı olan No Place for Bravery'de Thorn yolunu çizerken Dewr'in yıpranmış dünyasını keşfe çıkıyor. No Place for Bravery'de geçen her saniye, içinizde hissedeceğiniz sürükleyici ve yoğun bir atmosfere sahip.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: 64 bit Windows7
- İşlemci: 2.8 GHz Çift Çekirdekli İşlemci
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 660, Radeon R7 370 veya 2 GB video RAM'li eş değeri
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX uyumlu
 
- The DioField Chronicle (22 Eylül)  
 
 
 
Square Enix ile Lancarse tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan strateji japon rol yapma oyunu The DioField Chronicle, 22 Eylül'de bekleyenleriyle buluşuyor.
 
Square Enix oyun hakkında şunları belirtti: "Son teknoloji grafiklere sahip yeni bir simülasyon RPG'sinin doğuşu. Square Enix tarafından size getirilen yepyeni bir simülasyon RPG. Harika hikayeler oluşturma konusundaki beceri ve deneyimimizi gerçek zamanlı stratejik unsurlarla birleştirdik. İlk bakışta sizlere tanıdık gelse de daha önce hiç görülmemiş bir simülasyon RPG'si oluşturduk. Bu oyun, hem hikaye hem de oynanış olarak eşsiz bir deneyim sunacak. "
 
Efsaneler çağı yerini büyük bir kargaşa çağına bırakıyor...İnsan dünyası, her yıl devam eden bir savaş çağının bataklığına saplanmış durumda. Kendilerine Mavi Tilki adını veren bir grup seçkin paralı asker, alevler ve kaosun ortasında bir anda ortaya çıkıyor. Gelecek çağlarda bunların adları anılacak mı? Yoksa tamamen silinip gidecek mi?
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulacak yeni bir strateji rol yapma oyunu olan The DioField Chronicle, destansı bir savaşı ve hikayesini anlatıyor. The DioField Chronicle, fantastik, orta çağ ve modern zaman etkilerini bunun yanı sıra derin ama yenilikçi gerçek zamanlı savaş sistemini harmanlıyor. Böylece eşsiz ve güzel bir dünyayı oyunculara sunmayı hedefliyor.
 
Derin, stratejik, gerçek zamanlı taktik savaşlar
 
Bu oyundaki savaşlarda, savaş alanı koşulları gerçek zamanlı olarak değerlendirilir ve düşmanınız üzerinde avantaj sağlamak için birliklerinizin güçlü ve zayıf yönlerinden yararlandığınız bir sistem içerir. Görevinizi tamamlamak için çeşitli becerileri, sınıfları ve ekipmanları akıllıca kullanın.
 
Kuvvetlerinizi bir general gibi komuta ederken, DioField adasının zengin ve ayrıntılı bölgelerini keşfedin.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Square Enix'ten Yepyeni Simülasyon RPG'si
- Derin, Stratejik Gerçek Zamanlı Savaşlar
- Gerçekçi “Diorama” Tarzı Savaş Sahneleri
 
- Session: Skate Sim (22 Eylül)
 
 
 
Crea-ture Studios tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan kaykay sporu oyunu Session: Skate Sim, 22 Eylül'de tam sürüm olarak geliyor. Kaykay simülasyonu oyunu ilk olarak 17 Eylül 2019'da Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak ardından 9 Haziran 2020'de Xbox One için Oyun Önizleme'si şeklinde piyasaya sürüldü.
 
Kaykaycılar tarafından kaykaycılar için yapılan çift analoglu kontroller, ultra gerçekçi kaykay deneyimi için ayaklarını doğru bir şekilde yansıtır. Gerçek dünyadan ikonik kaykay mekânlarını dene, kaykaycını ve ekipmanını ünlü markaların eşyaları ile özelleştir.
 
Çift analoglu kontroller ile her analog bir ayağını temsil eder. Gerçek bir kaykaydaki gibi ayaklarını nasıl kontrol edeceğini ve ağırlığını nasıl vereceğini öğrenmen gerekecek. Oyunun fiziği, gerçekçilik, pürüzsüzlük ve atmosfer odaklı bir şekilde geliştirildi. Yeni bir kaykaycı iseniz gerçek hayatta olduğu gibi ilk saatler bu oyun size zor gelebilir. Ancak tekniğe hakim olduğunuzda ilk hareketinizin heyecanını hissedeceksiniz. Session: Skate Sim ayrıca size özel mükemmel deneyimin keyfini çıkarabilmeniz için tam seçenek özelleştirmesini içerir. Eksiksiz bir eğitim, başlamak için ihtiyacınız olan tüm yardımı sağlar ve dört zorluk seviyesinden birini seçmenize olanak tanır.
 
Sokak pateninin altın çağından ilham alan bu yapım, 1990'ların gerçek kaykay deneyimini ve kültürünü deneyimlemenizi sağlar. Oyunda puanlama sistemi yok, sadece sen, senin yerin ve senin hayal gücün var. Dilediğiniz gibi kaykayınıza atlayabilir ve istediğiniz hareketlerde ustalaşabilirsiniz. Oyunda birçok ikonik yerler de bulunuyor. Bunlar arasında Black Hubbas (New York City), Brooklyn banks (New York City), FDR Park (Philadelphia) ve daha fazlası da dahil olmak üzere birçok bölge yer alıyor.
 
En iyi bölgelerde paten yapmak ve en iyi hareketleri yapmak harika bir deneyim. Session: Skate Sim'de 1990'ların filtresi veya balık gözü lensi ile çekim yapabilir ve kliplerinizi oluşturmak ve paylaşmak için video düzenleyiciyi kullanabilirsiniz. Görüş alanını, günün saatini, filtreleri ve farklı kamera görünümlerini (tripod, vb.) de değiştirerek birden fazla seçenekle oynayabilirsiniz. Session: Skate Sim ayrıca kaykaycıdan film yapımcısına geçme şansı da sunuyor:
 
Hareketlerinizi yapın ve ardından kameranın bakış açısına geçerek aksiyonu deneyimleyin ve en iyi klibi oluşturmak için film modunu hayata geçirin.
 
Kapsamlı bir kişiselleştirme sistemi ile tarzınızı sergileyin. Zorlukları tamamlayarak paten dükkanlarında harcayabileceğiniz para kazanın. Fallen, Zero, GrindKing, Thankyou, HIJINX Net, Antilanta, Roger Skate CO, No-Comply, iDabble gibi en iyi markalardan yaklaşık 200 ürün (kapüşonlular, ayakkabılar, şapkalar, tişörtler, pantolonlar vb.) bulabilirsiniz. Ayrıca kaykayınızı özelleştirmek için No-Comply, GindKing, Thankyou ve diğer ünlü markalardan 250'den fazla parça alabilirsiniz. Tarzınız için doğru olanları bulun ve en ikonik bölgelerde stilinizi sergileyin. 
 
Sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 veya AMD Phenom II X4 940
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTX 480 veya AMD Radeon HD 6970
- DirectX: Sürüm 9.0
- Depolama: 11 GB kullanılabilir alan
- Ses kartı: Dahili
- Ek Notlar: Session deneyiminiz daha yüksek FPS'de en iyi peformansı verir. Düşük FPS alıyorsanız grafik ayarlarını düşürün.
 
- Electrician Simulator (22 Eylül)
 
 
 
Take IT Studio! tarafından geliştirilen ve Gaming Factory ile Ultimate Games tarafından yayınlanacak olan tamir simülasyonu oyunu Electrician Simulator, 22 Eylül'de geliyor.
 
Electrician Simulator'da bir elektrikçi rolünü üstlenin ve elektriğin temellerini öğrenin. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi kırılan şeyleri düzeltin, prizleri monte edin, oyun kumandalarını, uzaktan kumandaları, hoparlörleri, fişleri, avizeleri onarın, ampulleri değiştirin ve kabloları döşeyin. Her şeyi iki kez kontrol ettiğinizden emin olun.
 
Electrician Simulator, bir elektrikçi rolünü üstlendiğiniz bir oyun
 
Prizlerin ve ampullerin değiştirilmesinden başlayarak, müşterilerin evlerine kapsamlı sistemler kurun ve eşyaların onarılmasına yardımcı olun veya sadece kablolar döşeyerek küçük tamirler yapın. Fiziksel elektrik çarpması riski olmadan sanal bir elektrikçi olarak bilgisayarın önünde oturun ve rahatlayın. Tamiratın püf noktalarını öğrenin ve bu şehrin gördüğü en iyi profesyonel olun.
 
Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi Electrician Simulator'da da kırılan eşyaları onaracak, prizleri monte edecek, gamepad'leri, uzaktan kumandaları, hoparlörleri, fişleri, avizeleri onaracak, ampulleri değiştirecek ve kablolar döşeyeceksiniz.
 
Müşterilerinizi tanıyın ve sorunlarını çözün. Bu gerçeğe yakın oyun sizi gerçek bir elektrikçi gibi hissettirecek. Müşteriyle tanışmadan önce gerekli tüm teçhizatı almayı unutmayın ve her şeyi iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Burada hatalara yer yok.
 
Yeni zorluklardan daha ilginç ne olabilir ki? Bu iş hiçbir zaman sıkıcı olmaz. Gelen kutunuzu düzenli olarak kontrol edin ve siparişleri kabul edin: Küçük görevlerden karmaşık elektrik tesisatlarına kadar birçok iş edinin. Her zaman tedarikli olmayı unutmayın. Elektrikçi olmak sadece eğlenme ve oyundan ibaret değil. Kötü yapılan iş ciddi sonuçlara yol açabilir. Müşterileri mutsuz etmemek daha iyi.
 
Standart sözleşmeler yerine müşteriler tarafından gönderilen bozuk elektrikli aletleri onarın. Paketleri toplayın, cihazları sökün, parçaları değiştirin veya onları tamir etmenin bir yolunu bulun.
 
Geliştiriciden not
 
Electrician Simulator'ı yaparak simülasyon türünü yeniden tanımlamak istedik. Bu oyunların sıkıcı ve tekrarlayıcı olması gerekmediğini, ilginç görevler ve çılgın bir dünyaya sahip olacağını sizlere göstermek istedik. Oyuncuların yorumlarını dikkate aldık, ilk sürümde bulunan hataları düzelttik, bir sürü yeni öğe ve konum ekledik.
 
Sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows10 64bit
- İşlemci: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 580
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan 
- Ses Kartı: DirectX uyumlu
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows10 64bit
- İşlemci: AMD Ryzen 5 1600
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 6 GB
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX uyumlu
 
- Serial Cleaners (22 Eylül)
 
 
 
Draw Distance tarafından geliştirilen ve 505 Games tarafından yayınlanacak olan üstten görünümlü aksiyon gizlilik oyunu Serial Cleaners, 22 Eylül'de çıkış yapıyor. Serial Cleaners, 1990'ların New York'unda geçen mafya temalı üstten görünümlü gizlilik aksiyon oyunu. Bu oyunda cinayet mahallini temizleme rolünü üstleneceksiniz. Her biri kendine özgü bir tarza sahip dört temizlikçi arasından geçiş yapın ve onların hikayelerini deneyimleyin.
 
- Cesetlerden kurtul, yeri tertemiz yap ve yakalanma.
- Her adımı planlayın, bir hayalet gibi hareket edin, reflekslerinize güvenin ve kaos içinde kendinizi geliştirin. Seçim senin.
- Her biri benzersiz becerilere sahip dört karakter arasından geçiş yapın ve yeni olasılıklar açın.
- 90'ların kült filmlerinden ilham alan Serial Cleaners, on yılın hoş anılarını ve bu anıların altındaki pislikleri ortaya çıkaracak.
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: 2.6 GHz Dört Çekirdekli
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 950 / Radeon HD 7970
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci :i5 3GHz / Ryzen 5 3GHz
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 / Radeon RX 580
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
 
- Han'yo (24 Eylül)
 
 
 
DigiPen Europe-Bilbao tarafından geliştirilen ve DigiPen Institute of Technology tarafından yayınlanacak olan yandan görünümlü aksiyon oyunu Han'yo, 24 Eylül'de geliyor. Köyünün Oni iblisi tarafından yok edilip katledildiğini gördükten sonra Hiroko'nun tek bir amacı vardır o da intikam. Bu yandan görünümlü platform oyununda genç bir samuraya katılın.
 
Han'yo, eski Japonya'dan genç bir samuray kızı olan Hiroko'nun hikayesini anlatıyor. Köyünün Oni tarafından yok edilip katledildiğini gören Hiroko'nun tek bir amacı var. Oni'yi bulmak ve halkının intikamını almak için çıktığı yolculukta ona katılın.
 
Bu oyun DigiPen Teknoloji Enstitüsü'nde bir öğrenci projesi olarak geliştirildi ve sadece eğitim amaçlı oluşturuldu.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Eski Japon temalı grafik stilinden ilham aldı
- Hızlı tepkilerin kaderinizi belirleyeceği geleneksel samuray düelloları
- Ölümcül dövüş koreografileriyle beraber hızlı dövüşlerin hissini ve gerginliğin tadını çıkarın
- Diller: İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Katalanca, Baskça
 
Sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha üstü
- İşlemci: Intel Core i3 M380
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 550
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
 
- Rise Of The White Sun (26 (Eylül)
 
 
 
Maestro Cinetik ile Le Visiteur tarafından geliştirilen ve Gaming at Work ile Cinetique ortaklığıyla yayınlanacak olan siyaset simülasyonu Rise Of The White Sun, 26 Eylül'de geliyor. Rise Of The White Sun, Çin Warlord döneminde geçen derin siyasi simülasyon oyunlarından biri. 1920'lerin Çin'inde önemli fraksiyonlar ile oynayın: Guomindang, Çin Komünist Partisi, Savaş Lordları ve hatta yeraltı dünyasının efendileri Yeşil Çete.
 
Aralık 1926: Bai Chongxi tarafından komuta edilen Ulusal Devrimci Ordu birimleri Şanghay'a yaklaşırken, ÇKP ve GMD ajanları bir ayaklanma planıyla meşgul. Jiang Jieshi, komünistlerden kurtulmak için Yeşil Çete ile planlar yaparken perde arkasında yüksek rütbeli savaş ağaları, efendilerine ihanet etme karşılığında kendileri için rahat bir gelecek için pazarlık yapıyor.
Rise Of The White Sun içerisinde entrikalar ve acımasız eylemler dönüyor.
 
Eyaletlerinizi yönetin
 
- Haydutlar ve Korsanlar ile savaşın
- Milisleri yükseltin
- Cephanelikler, Demiryolları ve birçok yapı inşa edin
- Cesur toplumsal kararlar verin
 
Kentsel ve Kırsal Devrimci Ayaklanmaları Organize Edin
 
- Destansı Canon grevlerini ve Şanghay Ayaklanmalarını canlandırın
- İlişkilerinizi geliştirin ve birçok Dernek ve Organizasyonu toplayın
- Sendikalar örgütleyin ve grev yapın
-Yozlaşmış düşman generallerini alt edin
- Ordularınızı yükseltin ve eğitin
- Kuzey Seferi gibi askeri seferler düzenleyin
- Üssünüzü geliştirin
- Kendi ulusunuzun politikasını tanımlayın
- Çin'i bayrağınız altında yeniden birleştirin
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: 1.5 Ghz (Intel Celeron / AMD Athlon 64 x2)
- Depolama: 1300 MB kullanılabilir alan
 
- World of Warcraft Classic: Wrath of the Lich King (26 Eylül)
 
 
 
Azeroth ve Outland'e adım attınız. Şimdi Lich King'in kuvvetleri Northrend'in buzlu kıtasında sizi bekliyor. Ölümsüz Scourge ile yüzleşin ve savaşı Icecrown Citadel'in tepesindeki Lich King'e götürün.
 
Lich King
 
Onun kötülüğü efsanelere konu olur. Gücü ve kötülüğü eşsiz. Ölümsüz Scourge'un efendisi, lanetli Frostmourne'un sahibi ve yaşayanların düşmanı olan Lich King, Azeroth'taki tüm yaşam sona erene kadar her şeyi yok etmeye kararlı. Efsaneyi yeniden yaşayın ve saltanatını sonlandırın.
 
Lich King'in köleleri sonsuz, kararlılığı da öyle. Gücünü topla ve savaşa hazırlan.  
 
Death King
 
Ölüm Şövalyesinin büyücülük yeteneklerinde ustalaşın ve silahlarınızı güçlendirin. Başlangıç ??seviyesi 55 olan yeni bir Death Knight karakteri yaratın ve kendi kaderinizi belirlemek için Lich King'in zincirlerini kırın.
 
lich Kel'Thuzad'ın entrikalarını durdurun, Wyrmrest Tapınağı'nın ejderhalarına Malygos'a karşı yardım edin ve Lich King ile kaçınılmaz bir hesaplaşmaya hazırlanın.
 
Northrend'i keşfedin
 
80. seviyeye kadar savaşırken görevler ve bölgeler ile güç kazanın. Wrathgate'e saldırın, Wintergrasp Gölü'nde savaşın, Dalaran'ın yeniden doğuşunun sırlarını ortaya çıkarın ve çok daha fazlasını yapın.
 
Oyuna ilk kez başlayacaksınız veya yeni bir başlangıç ??yapacaksınız, yeni bir Battle.net Hesabı oluşturmanız gerekiyor.
 
Aktif bir World of Warcraft aboneliği olan tüm oyuncular Wrath of the Lich King Classic'e erişebilir ve tüm oyuncular tarafından kullanılabilir. Ek satın alma gerekmez. Battle.net Mağazasını ziyaret ederek abone olabilirsiniz.
 
- The Legend of Heroes: Trails from Zero (27 Eylül)
 
 
 
Nihon Falcom ile PH3 GmbH tarafından geliştirilen ve NIS America tarafından yayınlanacak olan anime temalı Japon rol yapma oyunu The Legend of Heroes: Trails from Zero, 27 Eylül'de geliyor. The Legend of Heroes: Trails from Zero'da Lloyd Bannings, Crossbell'in Özel Destek Bölümüne atanır. O ve yeni ekip arkadaşları, yolsuzluğun pençesinde olan bir şehri düzeltmek için elinden geleni yapar. Bu yolda mücadele ederken kendilerini kanıtlamak zorundadır.
 
Lloyd Bannings, merhum kardeşinin izlerini takip etmek ve Crossbell Polis Departmanına katılmak için memleketine döner. Bununla beraber kendini, ihtiyaç sahibi insanlara yardım eden Özel Destek Bölümü adlı yeni bir bölüme atanmış olarak bulur. Ancak o ve yeni ekip arkadaşları, şehirde korkunç sırların olduğunu fark eder. Ünlü The Legend of Heroes serisinin bu heyecan verici bölümünde yeni sırlar keşfedilmeyi bekliyor.
 
Lloyd Bannings, şehrin belediye başkanının torunu Elie MacDowell'ın da aralarında bulunduğu yeni ekip arkadaşlarıyla tanışır; Randy Orlando, kadın düşkünü eski bir asker; ve genç bir teknoloji dehası Tio Plato.
 
Erebon İmparatorluğu ile Calvard Cumhuriyeti arasında süregelen toprak mücadelesi ile Crossbell, müreffeh bir şehir devleti ve kıtanın önde gelen ekonomik merkezlerinden biri haline geldi.
 
Departmanları medya tarafından alay konusu olmasına ve CPD'nin geri kalanı tarafından kötü gözle görülmesine rağmen, Lloyd ve arkadaşları şehirlerini daha iyi bir yer haline getirmek için mücadele etmeye devam ediyor. Ancak bunu yaparken, yavaş yavaş şehirlerini saran kriminal yolsuzlukla yüz yüze gelirler. Crossbell City'deki suçların ne kadar derine indiğini az çok biliyorlar...
 
Crossbell'e hoş geldiniz: Trails evreninde heyecan verici bir hikayenin başlangıcı bu ikonik şehir devletinde başlamak üzere. Sırlar ve maceralarla dolu zengin ve canlı bir oyun dünyasını deneyimleyin.
 
Stratejik savaşlar tatmin edici seviyede iyileştirildi. Rakiplerinizin üstesinden gelmek için güçlü becerilerden ve ekip çalışmasından yararlanın.
 
Sizin Şehriniz, Sizin Hikayeniz: Yüksek hız ve Atlama modu gibi özellikler sayesinde oyun deneyiminizi tercihlerinize göre düzenleyebilir, çevredeki hikayeye ve olaylara odaklanmak için savaşların keyfini hızlı bir şekilde çıkarabilirsiniz.
 
- Moonscars (27 Eylül)
 
 
 
Black Mermaid tarafından geliştirilen ve Humble Games tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera oyunu Moonscars, 27 Eylül'de çıkış yapıyor. Acımasız ay ışığı altında, killerden doğan savaşçı Gray Irma, tek bir amaç uğruna yaşıyor: Heykeltıraş'ı bul ve onun gizemini çöz.
 
Savaş becerilerinizin sınırlarını zorlayın ve doğrusal olmayan bir 2D dünyada ilerlemek için yeni yeteneklerde ustalaşın. Sizi yok etmeye çalışan amansız karanlıkla yüzleşin. Moonscars'ta her ölüm öğrenilen bir derstir ve her zorluğun üstesinden geldikçe yeni gerçekler ortaya çıkacaktır.
 
Yükselmeden önce düşmeyi bilmelisiniz. Kendinizi sürekli olarak deneyin ve zafere ulaşmak için usta olun. Çaresizlik ve umutsuzlukla gölgelenen bu yapımda doğrusal olmayan bir 2D dünyasında ay ışığı altında gizlenmiş gölgeleri ve sırları keşfedin. Zorlu, aksiyon dolu savaşlarda becerilerinizi ve reflekslerinizi geliştirin. Kılıcınızla savuşturun ve alt edin, benzersiz özel silahlar kullanın ve güçlü Witchery'yi komuta edin.
 
Bu garip dünyada karanlık bir hikayeyi ortaya çıkarın. Yaratılış amacınızı arayın ve eşsiz ödüllere ulaşın. Umutsuzluk ve çaresizlik etrafında gölgelenen bir dünya...
 
Sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi:Windows 10
- İşlemci: AMD Athlon II X2 270 (2 * 3400) veya eş değeri Intel, Core i3-530 (2 * 2930) veya eş değeri
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GT 530 (2048 VRAM) veya eş değeri, Radeon HD 6570 (1024 VRAM) veya eş değeri
 
- Grounded (27 Eylül)
 
 
 
Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan Grounded şu anda erken erişim olarak bulunuyor ve 27 Eylül'de tam sürüm olarak yayınlanacak. Grounded Dünyası uçsuz bucaksız, güzel ve tehlikeli bir yer. Özellikle bir karınca boyutuna küçültüldüğünde... Arka bahçenin tehlikelerine karşı hayatta kalmak için dev böcek sürülerinin yanından geçebilir misin?
 
Grounded, ilk olarak 28 Temmuz 2020'de Erken Erişim olarak çıkış yaptı. Tam sürüm, Erken Erişim sürecinde yayınlanan 12 güncellemenin tamamını içerecek. Bunun yanı sıra oyuncular artık hikayenin tamamını deneyimleyebilecek.
 
Böcekler aleminin yaptığınız şeylere tepki gösterdiği bu sürükleyici ve kalıcı dünyayı keşfedin. Bu dünyada barınak ve araçlar hayatta kalmanız için kritik öneme sahip. Sizi ve eşyalarınızı böceklerden ve elementlerden korumak için destansı üsler inşa edin. Bunun yanı sıra daha iyi savaşmanızı, keşfetmenizi ve hayatta kalmanızı sağlayan silahlar, aletler ve zırhlar yapın.
 
Arka bahçeye tek başınıza veya birlikte çevrimiçi olarak üç arkadaşınızla giriş yapabilirsiniz. Seçim sizin. Arka bahçeyi özgürce keşfederken ve gizemli bir hikayede ilerlerken Grounded'ın gölgelerinde gizlenen sırları ortaya çıkarın.
 
Grounded'da bir arka bahçede uyanırsınız ve bir karınca boyutuna küçülürsünüz. Ardından BURG.L adında gizemli bir robotun sesini duyarsınız. Bu robot neler olup bittiğini biliyor gibi görünüyor ve sizi normal boyuta döndürecek makinenin şu anda arızalı olduğunu bildiriyor.
 
Şimdilik, arka bahçedeki her şey sizi öldürmeye çalışıyor ve bu tehlikeli manzarada hayatta kalmak size ve çok oyunculu olarak oynuyorsanız en fazla üç arkadaşınıza bağlı.
 
Arka bahçe farklı türde karıncalar, uçan böcekler ve örümceklerle dolu. Susuzluğunuzu gidermek için çimlerdeki çiy gibi hayat kurtaran kaynakları arayın. Bunun yanı sıra bir dizi tehlikeli hayvana  karşı kendinizi savunmak için bir meşe palamudu kabuğunu vücut zırhına dönüştürün. Arka bahçede bulunan çöpleri toplayın ve üsler inşa etmelisiniz. Özetlemek gerekirse sadece hayatta kalın.
 
Sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1) 64bit
- İşlemci: Intel Core i3-3225
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX650Ti
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
 
- Deliver Us Mars (27 Eylül'dü ancak 2 Şubat 2023'e Ertelendi)
 
 
 
KeokeN Interactive tarafından geliştirilen ve Frontier Foundry tarafından yayınlanacak olan tek oyunculu bilim kurgu macera hikaye oyunu Deliver Us Mars, 27 Eylül'de bekleyenleriyle buluşuyor. Deliver Us Mars, sizi gizemli bir hikayeye sürüklüyor. Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak için yola çıkacağınız bu macerada gerilime ve yüksek tempoya hazır olun. Eşsiz bir deneyim sunmayı hedefleye bu yapım oyunculara bilim kurgu deneyimi yaşatmayı istiyor.
 
Ödüllü Deliver Us The Moon oyununun devamı niteliğinde olan Deliver Us Mars, sürükleyici bir astronot deneyimi sunan bir bilim kurgu macerası. Gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak adına yola koyunun ve yeni sınırları keşfedin.
 
Fortuna görevinden on yıl sonra insanlık yok olmaya hiç olmadığı kadar yakın. Mars'tan gelen gizemli bir yardım çağrısının ardından Dünya'nın en genç astronotu Kathy Johannson, Zephyr ve ekibine son bir görev için katılıyor. Görevi ise gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak ve onlarla birlikte insan ırkının hayatta kalmasını sağlamak.
 
Dünya'dan Mars'ın yüzeyine yolculuk ederken Zephyr ile yola koyulun. Outward'ın geride bıraktığı sırları keşfetmeye çalışırken zorlu ve tehlikeli arazileri geçin ve hayatta kalmaya çalışın. Zihinsel ve fiziksel zorlukların üstesinden gelmek için hem beyninizi hem de kas gücünüzü kullanın. ARK'ları bulun ve sizi buraya getiren yardım çağrısının arkasındaki sırları açığa çıkarın.
 
Etkileyici bir oyun deneyimiyle dolu, son derece gösterişli ve sürükleyici bir hikaye deneyimi yaşayın. Ödüllü besteci Sander Van Zanten müziğinin yanı sıra son teknoloji hareket yakalama sistemi, çarpıcı grafikler, gerçek zamanlı ışın izlemeli gölgeler ve yansımalar ile beraber gerilim dolu, duygu yüklü bir hikaye sunacak bir yapım.
 
Seslendirme: İngilizce, Japonca, Basitleştirilmiş Çince, Fransızca, Almanca, Rusça, Geleneksel Çince. Metin: İngilizce, İtalyanca, İspanyolca (İspanya), İspanyolca (Latin Amerika), Japonca, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Fransızca, Almanca, Korece, Brezilya Portekizcesi, Rusça.
 
- The First Descendant (28 Eylül)
 
img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/f76e83c3-e256-488e-8180-aeb104c20b79.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' />
 
NEXON Games tarafından geliştirilen ve NEXON Korea tarafından yayınlanacak olan bilim kurgu temalı aksiyon rol yapma macera oyunu The First Descendant, 28 Eylül'de çıkış yapıyor. The First Descendant, rol yapma öğelerini üçüncü şahıs nişancı unsurlarla birleştiren bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Bilim kurgu içeriğine dayanarak sağlam görseller, çekici ve benzersiz karakterler sunacak. Ayrıca çeşitli beceriler, eylemler ve silahlar kullanarak heyecan verici savaşları bünyesinde barındıracak.
 
The First Descendant, yüksek kaliteli grafiklere sahip ücretsiz bir üçüncü şahıs co-op aksiyon rol yapma nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak. 4 oyunculu co-op ile benzersiz karakterler yer alacak. Heyecan verici silahlı çatışmalar ve yağmalama (loot) yoluyla stratejik patron dövüşlerinin eğlencesini yaşayacaksınız. Gelişim için çeşitli ekipmanlar gerekecek ve bunları oyun içinde veya co-op modunda devasa patronlarla savaşların olduğu Dünya Görevlerinde ve senaryo görevlerinde elde edebilirsiniz.
 
Her bir oyuncu bu dünya için oldukça önemlidir ve insanların hayatta kalması için işgalcilere karşı savaşı. Bunun yanı sıra oyunculara Ingris kıtasını koruma görevi verilir. Oyuncu, Descendants'ın sırrını nihayet keşfetmek için çeşitli görevler ve hikayeler aracılığıyla güçlenerek muhteşem bir hikaye yaşayabilir. Ayrıca Unreal Engine 5 ile geliştirilen yüksek kaliteli alanlar aracılığıyla First Descendant'ın benzersiz atmosferini hissedebilir ve bilim kurgu fantezisinin yeni bir deneyimini yaşayabilirsiniz.
 
The First Descendant oyununda farklı konseptlere ve savaş stillerine sahip çeşitli karakterleri oynayabilirsiniz. Karakter özelleştirmesini desteklemek adına her karakter için yeni görünümler ve öğeler eklenmesi planlanıyor.
 
Eşsiz yetenek setleri, sağlam hareketler, Grappling Hooks, ateşli silahlar ve diğer vuruşlar ile kombo yapabilir ve First Descendant'ın heyecan verici savaşlarını deneyimleyebilirsiniz. Burada oyuncular istediği herhangi bir savaş stilini oluşturabilir ve uygulayabilir.
 
4 oyunculu co-op oyun ile farklı görünüş ve yeteneklere sahip devasa boss canavarları avlayabilirsiniz. Çeşitli zorluklar rekabetçi ruhunuzu canlandıracak ve 4 oyunculu co-op oyun yoluyla devasa patronları yok edebilecek ve yağmalayabileceksiniz. Dev patronun zayıf noktalarını hedef alarak daha kolay bir şekilde alt edebileceksiniz.
 
Bir karakteri 3 silah, 4 ikincil ekipman ve çeşitli alt silahlarla donatabilirsiniz. Elbette, bir karakteri ve ateşli silahların istatistiklerini geliştirmek veya yeni bir yetenek eklemek için öğeler de oyunda yer alacak. Çeşitli donanımlar büyüme için gerekli bir unsur ve bunlar oyun içinde çok önemli bir yere sahip. Karakter gelişimi çeşitli ekipmanlar sayesinde sağlanıyor. Daha zor görevlerle meydan okumak için bu öğeleri kullanın ve düşmanları alt etmenin heyecanını yaşayın.
 
Sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 10 x64
- İşlemci: Intel i5-3570 / AMD FX-8350
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 1050Ti or AMD Radeon RX 570
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
 
- İşletim Sistemi: Windows 10 x64
- İşlemci: Intel i7-7700K / AMD Ryzen 5 2600X
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce RTX 2060 or AMD Radeon RX 5600XT
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
 
- FIFA 23 (30 Eylül)
 
 
 
EA Canada & EA Romania tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan spor oyunu FIFA 23, 30 Eylül'de spor sever ile buluşuyor. FIFA 23, oyunu daha fazla gerçekçi kılan HyperMotion2 Teknolojisini, sezon boyunca yer alacak erkekler ve kadınlar FIFA Dünya Kupasını, kadın kulüp takımlarını, çapraz oyun özelliklerini ve daha fazlasını sahaya taşıyor. FIFA 23'te 19.000'den fazla oyuncu, 700'den fazla takım, 100 stadyum ve 30'dan fazla ligle rakipsiz özgünlüğü deneyimleyin.
 
30 Eylül'e kadar EA SPORTS™ FIFA 23 Standart Sürüm ön satın alımı yaparak, şunları elde edin:
 
• FUT Haftanın Takımı 1 Oyuncu Öğesi (Satılamaz)
• 5 FUT maçında Kiralık Kylian Mbappé Öğesi
• 3 FUT maçında Kiralık FUT Elçisi Oyuncu Seçimi
• Kariyer Modu Altyapıdan Yetenekli Bir Oyuncu, dünya klası potansiyele sahip yerel genç yetenek
 
FIFA 23, HyperMotion'ı ilk kez PC'ye getiriyor ve hareket yakalama teknolojisi ile oyun oynamayı daha da gerçek hissettiriyor. HyperMotion2, yeni özelliklerin kilidini açıyor ve FIFA 23'ü 6.000'den fazla gerçekçi animasyon ile oyuncuların karşısına çıkarıyor. FIFA 23, hem erkek hem de kadın futboluna daha da yakınlaşarak oyuncuların sahanın her yerinde doğal bir şekilde hareket etmesini sağlıyor.
 
Katar Dünya Kupası 2022, Avustralya Kadınlar Dünya Kupası ve Yeni Zelanda 2023 ile uluslararası futbolun zirvesini yaşayın. Sporun en büyük turnuvasının heyecanı, çıkış sonrası güncellemeler ile hiçbir ek ücret ödemeden FIFA 23'e geliyor. FIFA Katar Dünya Kupası 2022'den ilham alan tam bir sezon da FIFA 23 Ultimate Team'e geliyor ve hayalinizdeki kadroya uluslararası yetenekler katmanıza yardımcı oluyor.
 
Hayalinizdeki kadroyu kurun, binlerce oyuncu ile kulübünüzü kişiselleştirmenin sayısız yoluyla FIFA'nın en popüler modunda mücadele edin. Squad Battles'ta kendi başınıza, FUT Co-Op'ta, Division Rivals'ta Çevrimiçi olarak veya FUT Champions'ta en iyilere karşı tüm sezon boyunca futbol dünyasına bağlanın.
 
FIFA 23, Ultimate Team kimya sistemini yeniden tanımlıyor. Çapraz oyun özellikleri sunuyor ve gerçek dünya olayları ile FUT temalı senaryo tabanlı mücadelelere sahip yepyeni bir tek oyunculu oyun modu olan FUT Moments'ı getiriyor.
 
Kadınlar futbolu FIFA 23'te ilk kez sahneye çıkıyor ve size dünyanın en büyük takımlarından biri olarak oynama şansı veriyor. HyperMotion2 tarafından desteklenen FIFA 23'teki kadın futbolu, özel, yeni ve özgün animasyonları sunuyor.
 
PC'de FIFA 23 oynarken, daha rahat oynamak için PlayStation ve Xbox kontrol cihazlarınızı kullanabilirsiniz. Bu oyun, sanal oyun içi öğeleri ve satın alımı destekler. Oyuncular oyun içerisindeki çeşitli öğeler ulaşmak için para ödeyebilir.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
- İşlemci (AMD): Ryzen 5 1600 veya Eş değeri
- İşlemci (Intel): Core i5 6600k veya Eş değeri
- Bellek: 8 GB
- Grafik kartı (AMD): Radeon RX 570 veya Eş değeri
- Grafik kartı (NVIDIA): GeForce GTX 1050 Ti veya Eş değeri
- DirectX: v.12
- Çevrimiçi Bağlantı Gereksinimleri: 512 KBPS veya daha hızlı İnternet bağlantısı
- Sabit sürücü alanı: 100 GB
 
Önerilen sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
- İşlemci (AMD): Ryzen 7 2700X veya Eş değeri
- İşlemci (Intel): Core i7 6700 veya Eş değeri
- Bellek: 12 GB
- Grafik kartı (AMD): Radeon RX 5600 XT veya Eş değeri
- Grafik kartı (NVIDIA): GeForce GTX 1660 veya Eş değeri
- DirectX: v.12
- Çevrimiçi Bağlantı Gereksinimleri: 512 KBPS veya daha hızlı İnternet bağlantısı
- Sabit sürücü alanı: 100 GB
 
- Airoheart (30 Eylül)
 
 
 
Pixel Heart Studio tarafından geliştirilen ve SOEDESCO tarafından yayınlanacak olan açık dünya roguelike rol yapma oyunu Airoheart, 30 Eylül'de geliyor. Airoheart, klasik oyunlardan esinlenilmiş tepeden bakışlı bir aksiyon-macera Rol Yapma Oyunu (RPG). Dünyayı kötülükten kurtarmak için efsanevi bir serüvene atıl; bu duygusal ihanet, trajedi ve kefaret öyküsünde kalbinin gücü sonuna dek sınanacak.?
 
Hikâyemiz Engard diyarında başlıyor, kahramanımız Airoheart, kardeşinin şeytani planını durdurmak için yola koyuluyor, tehdit büyük: Asırlardır gölgeler içinde hapsedilmiş duran kadim bir kötülük serbest kalacak ve Draoid Cevheri'nin gücüyle bir savaş başlatılacak? Öz kardeşinin karşısına dikilip kötü emellerini gerçekleştirmesine engel olacak mısın?
 
Gerçek zamanlı savaşa katılın Gerçek zamanlı savaşta tehlikeli canavarlarla savaşın. Bomba yerleştir, büyü yap, iksir iç ve Engard'ın tehlikelerinin üstesinden gel.
 
Büyüleyici bir açık dünyada yolculuk
 
Sizi zamanda geriye götürecek yukarıdan bakış açısına sahip, güzelce hazırlanmış, retro esintili bir piksel sanat dünyasını keşfedin. Kendinizi benzersiz karakterlerle dolu geniş ve büyüleyici bir dünyaya bırakın.
 
Zindanları fethedin ve bulmacaları çözün
 
Silahlar ve zırhlar edinin ve karmaşık bulmacaların üstesinden gelmek ve keşfedilecek yeni alanların kilidini açmak için büyülü yetenekler öğrenin. Karanlık zindanlarda yolunuzu bulun ve ölümcül tuzaklara ve kötü düşmanlara dikkat edin.
 
Dünyayı kurtarmak için bir maceraya atılın Bir ihanet,trajedi ve kurtuluş hikayesini parça parça çözün. Kardeşinizin eski bir kötülüğü serbest bırakmasını engellemek için bir maceraya atılın.
 
Sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows Vista veya üstü
- İşlemci: Intel i3 İşlemci
- Bellek: 2 GB RAM
- Grafik: Tümleşik
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
 
- Remoteness (23 Eylül)
 
 
 
KR Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon macera keşif oyunu Remoteness, 23 Eylül'de geliyor. New York, 2034: Kabus gibi bir olayın ardından uyanıyorsunuz ama işler öyle değil. Bölge, bir meteor yağmurunun Dünya'ya çarpmasının ardından ordu tarafından bir gecede boşaltıldı. Bu oyunda savaş, keşfet, hayatta kal ve cehennemden kaçmaya çalış.
 
Görünüşe göre güvenilir dronunuz "Hanna" ile yalnız kaldınız ve tek seçeneğiniz arbaletinizi alıp neler olacağını görmek.
 
- City ve Chinatown ve yeraltı bölgeleri, tamamen açık dünya ortamları olarak karşınıza çıkıyor ve tamamen keşfe açık
- Oyun deneyimini aktif olarak etkileyen dinamik 24 saat gündüz/gece döngüsü ve rastgele yağmur sistemi
- Elektriği avantajınıza kullanın: yağmur yağarken tatar yayı güçlendirici olarak veya yeraltı metro ticaret yerlerinde para birimi olarak
- Bu dengesiz ve bilinmeyen yeni dünyada hayatta kalmak için faydalı silahlar ve eşyalar bulun
- Gelişmiş AI: tüm düşmanlar ve yaratıklar, oyun içi eylemlerinize ve hava koşullarına göre dinamik olarak tepki verir
- Gündüz ilerlemek askerlerin görünürlüğünü artıracak ancak sizi kökeni bilinmeyen korkunç canavarlardan koruyacak...
 
...gece saatleri gizlice hareket etmenize yardımcı olur ancak dikkatli olun ve karanlık yerlerden kaçınmaya çalışın.
 
- Yeni Unity High Definition Rendering Pipeline'ı (HDRP) uygulayan gerçekçi fizik ve grafikler
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10
- İşlemci: Intel Core i5 veya AMD FX-6300 veya eş değeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce GTX 670 veya AMD R9 270 veya eş değeri
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
- Ek Not: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10
- İşlemci: Intel Core i7 veya AMD Ryzen 5 veya eşdeğeri
- Bellek: 16 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GeForce RTX 2060 veya AMD RX 5600 XT veya eş değeri
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
- Ek Not: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
 
- Rivalia: Dungeon Raiders (Eylül 2022)
 
 
 
Fsix Games tarafından geliştirilen ve aynı ekip yayınlanacak olan macera roguelite oyunu Rivalia: Dungeon Raiders, Eylül'de geliyor. Rivalia, her iki türün en iyilerini birleştiren çizgi film sanatı stiline sahip, tek oyunculu bir ARPG ve Roguelite oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda, Rivalia kalesini uzay-zaman döngüsüne sokan ve kötü soytarı ile yüzleşmesi gereken 4 ana karakterin kontrolünü ele alacaksınız.
 
Bu mizahi yönüyle ön plana çıkan Roguelite macerasında ve tek oyunculu ARPG'de, Rivalia'nın lanetini sona erdirmek ve krallığı normale döndürmek için 4 ana karakteri kontrol edeceksiniz. Bunlardan birinin kontrolünü elinize alacaksınız, istediğiniz zaman karakterleri değiştirebileceksiniz. Ama tek başına savaşmayacaksınız, müttefiklerin bu gerçek zamanlı savaşlarda seninle yan yana savaşacak.
 
Ashelin
 
Öfkeyle saldırmayı tercih edenlerden misiniz? O zaman Ashelin seni hayal kırıklığına uğratmayacak. İçinizdeki şeytanı serbest bırakın ve onların ruhlarını emmenize izin verecek güçlü kesikler ve şeytani güçlerle düşmanlarınızın arasına kaos ekin.
 
Halmor
 
Hız ve el becerisi mi arıyorsunuz? Halmor tam size göre. Çevik yakın dövüşü, menzilli savaşın ustalığıyla birleştirin ve arkadaki düşmanları alt edin.
 
Yhorm
 
Kendinizi düşmanlarla çevrili görmek ve sizi hareket ettiremedikleri için onlara gülmek mi istiyorsunuz? Yhorm doğru seçim. Bu devin dayanıklılığından yararlanın ve müttefiklerinizi korumak için etrafınızdaki düşmanlarla resmen alay edin.
 
Evanya
 
Soğukkanlı olmayı ve kirli işleri müttefiklerinin yapmasına izin vermeyi mi tercih edersin? Evanya bu işe layık. Elementlerin gücü sayesinde müttefiklerinize iyileştirme ve kalkan sunacak bunun yanı sıra düşmanların alt edilmesine önemli rol oynayacak.
 
Ciceron
 
Çlgın bir kötü adam olmadan harika bir hikaye nasıl olurdu? Evanya için o bir soytarıdan başka bir şey değil.
 
Rivalia'nın kalesi, şeytani bir soytarının oyun alanı haline geldi ve bunun tek bir anlamı olabilir... Tuzaklar ve zorluklarla dolu devasa prosedürel zindanlardan geçeceğiniz bir kaosa katılmaya hazır olun. Burası devasa ve heybetli bir kaleyi keşfedebileceğiniz bir yer. Burasu görkemli anıt mezarlarla, kasvetli mezarlıklarla, karanlık ateş ve lav mağaralarıyla dolu... Kulağa eğlenceli geliyor, değil mi?
 
Krallığın düşmanlarını alt edin. Alt edilecek bir sürü düşman olmadan bir rol yapma oyunu nasıl olurdu? Kalsiyumdan yapılmış savaşçılar, yaramaz küçük şeytanlar, dev boksör kaplumbağalar... Akla gelebilecek her türlü düşman soytarıya hizmet edecek ve topraklarını savunacak, hatta ahırlarda dinozorlar bile görülmüş. Destansı savaşlar bu oyunda garantili.
 
Ciceron'un komutası altındaki ordu, yalnızca zayıf kölelerden oluşmuyor. Eşsiz savaş mekaniğine sahip büyük yaratıklar olan koruyucular, zindanların her birini koruyacak ve büyük bir mücadelenin kapısını aralayacak. Göreve yetişecek misin?
 
Kendi malzemelerini kullanarak ekipman oluşturmak için düşmanları alt edin. Bu ekipmanı çeşitli güçler elde etmek için birleştirebilir ve düşmanlarınıza karşı kullanabilirsiniz. Ne kadar acımasız... Bu hikayedeki kötü adamın soytarı olduğundan emin misin?
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit) ve daha üstü
- İşlemci: i3 6100
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 960 4GB
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 8, 10
- İşlemci: i7 7700
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 3GB
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
 
- Commandos 3 - HD Remaster (Eylül 2022)
 
 
 
Raylight Games tarafından geliştirilen ve Kalypso Media tarafından yayınlanacak olan 2. Dünya Savaşı temalı strateji oyunu  Commandos 3'ün HD Remaster sürümü, Eylül ayı içerisinde çıkış yapacak. Düzenlenmiş sürüm Eylül ayında dijital olarak ve Ekim ayında fiziksel olarak piyasaya sürülecek.
 
Commandos 3 HD Remaster, ilk olarak 14 Ekim 2003'te PC için piyasaya sürülen gerçek zamanlı strateji oyunu Commandos 3: Destination Berlin'in yüksek çözünürlüklü bir sürümü.
Commandos 3 - HD Remaster, sizi Avrupa'nın amansız ve acımasız savaş alanlarına gönderiyor. Yeniden işlenmiş 3D modeller ve dokular, iyileştirilmiş kontroller ve iyileştirilmiş kullanıcı arayüzü dahil olmak üzere yüksek çözünürlükte yeniden düzenlendi.
 
Beğenilen gerçek zamanlı taktik serisinin bu yenilenen üçüncü bölümünde, gelişmiş kontroller ve kullanıcı arayüzü ile müttefiklerin yüksek çözünürlükte zafere ulaşmasına yardım edin.
Commandos 3 - HD Remaster, sıfırdan oluşturulmuş ve yeniden işlenmiş 3D modeller ve dokular, iyileştirilmiş kontroller, iyileştirilmiş kullanıcı arayüzü ve yeni başlayanlara uygun eğitimler ve ipuçları içerir.. Dalgıç, Casus ve Hırsız, kendi alanlarında uzmandır ve görevinizin başarısı için çok önemlidir.
 
İkonik İkinci Dünya Savaşı kampanyalarını yeniden yaşayın: Eğitim kampından 12 cesur göreve gidiyor: Stalingrad, Orta Avrupa ve Normandiya.
 
3 ana cephede geçmişi deneyimleyin ve aksiyon odaklı görevler: Büyük bir tehlike anında bir komando ekibini takip edin, Commandos 3 HD – Remaster, öncekilerden daha fazla ayrıntı ve aksiyon içeriyor.
 
Çok oyunculu için birliklerinizi toplayın: 2-8 oyuncu için 'Ölüm Maçı' veya 'Bayrağı Kap' modlarında mücadele edin, hepsi farklı zafer koşullarına sahip.
 
Sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit veya daha üstü, Windows 8, Windows 10, Windows 11
- İşlemci: Intel i3 9100F, AMD Ryzen 5 1600X
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 750, AMD Radeon HD 5850, 2GB Vram
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: En Yeni Sürücülere Sahip DirectX 9.0c Uyumlu Ses Kartı
- İlave Notlar: Opengl: 3.0+
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit veya üstü, Windows 8, Windows 10, Windows 11
- İşlemci: Intel Core i7-9700F, AMD Ryzen 7 3800X veya daha iyisi
- Bellek: 12 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060, AMD Radeon RX 580, 3GB Vram veya daha iyisi
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: En Yeni Sürücülere Sahip DirectX 9.0c Uyumlu Ses Kartı
- İlave Notlar: Opengl: 3.0+
 
- Breakers World (Eylül 2022)
 
 
 
Double Thought Studios, Zygobot Studios tarafından geliştirilen ve CMDR Publishing tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera rol yapma oyunu Breakers World, Eylül ayı içerisinde geliyor. Breakers World'de zırhınızı yükseltin, sadık bir ekip toplayın ve distopik çorak bir gezegenin baskıcı yönetiminden kaçmak için bir uzay gemisi inşa edin. Breaker'ın dünyası, tehlike ve fırsatlarla dolu. Bu oyun ile benzersiz bir dünyada açık bir macera çıkın ve bilim kurgu rol yapma aksiyonunu deneyimleyin.
 
Breaker's World, ekip ve üs kurma unsurlarına sahip bir 3. şahıs bilim kurgu aksiyon-macera rol yapma oyunu. Çorak bir gezegende "Breakers" olarak adlandırılan ve ezilen bir insan sınıfı, bir şirket tarafından köleleştirilir. Bu sınıf, yiyecek karşılığında hizmet dışı bırakılan yıldız gemilerinden değerli hurdaları kurtarmak için uzun saatler boyunca çalıştırılır. Jax adında genç bir adam, hurdadan yeni bir gemi inşa etme yeteneğine sahip yapay zeka olan MindCore'u bulduğunda, gezegenden kaçmak için tehlikeli bir maceraya atılır.
 
Keşfetmekten, savaşmaktan ve kendi benzersiz karakterlerini geliştirmekten hoşlanan oyuncular, Breaker'ın dünyasından oldukça keyif alabilir. Oyuncu, 10 beceri ağacından herhangi birinden uzmanlaşabilir ve üstüne gelişmiş beceriler ekleyebilir. İstedikleri şekilde büyüme ve gelişme yeteneğine sahip bir maceracı sınıfı olan Core Hunter, yolculuk boyunca iyi bir tercihtir.
 
Her beceri ağacı, bir uzay gemisinin mühendislik, silahlar, sensörler ve navigasyon gibi alt sistemleriyle ilişkilidir. Oyuncu, keşfettiği her batıkta Sistem Çekirdekleri'ni bulabilir ve bunları beceri setlerini ve yeteneklerini daha da geliştirmek için zırhlarına ekleyebilir. Diğer çekirdek avcıları ve NPC'ler değerli çekirdeklerin peşindedir ve oyuncu, onlarla savaşmayı ve sahip oldukları çekirdekleri ele geçirmeyi hedefler.
 
Daha güçlü olmak için oyuncunun karakterine çekirdekler ve yetenekler eklemesi gerekiyor. Ancak oyunu tamamen bitirmek için gemilerin alt sistemlerinin gelişimi de gözden kaçmamalı. Bunun için 10 çekirdek kullanmaları gerekiyor. Bunun için de oyuncunun 10 mürettebat üyesi alması gerekiyor.
 
Oyuncunun gemisi tamamen geliştirildiğinde ve mürettebatla donatıldığında, gezegenden kaçabilir ve oyunu kazanabilir. Ancak oyuncu, gezegenin baskıcı Yönetimi olan görünmez ama her zaman var olan bir tehdide karşı yarışır. Breakers'ları kontrol eden şirket, köleleştirme yoluna giderek aktif olarak oyuncuyu avlar. Oyuncu, yönetime sadık olan çekirdek avcılarını öldürmeli ve kendi mürettebatına kimi aldıklarına dikkat etmeli.
 
Oyun, tamamen sinematik diyaloglar ve benzersiz hikaye dünyasını zengin ayrıntılarla hayata geçiriyor. Bu son teknoloji dijital insanlar, güzel 3D ortamlar ve mocap animasyonu ile işleniyor.
 
Geniş çaplı karakter özelleştirmesi ve dallara ayrılan diyalog seçenekleri, her bir oyun çok farklı olacağından ve hem zafere hem de yenilgiye giden birçok yol olduğundan, anlamlı seçimler ve yüksek tekrar oynanabilirlik sağlar.
 
Oyun şu anda ön-alfa aşamasında. 20'den fazla yetenekli ve tutkulu oyun yapımcısından oluşan bir ekip oyunu geliştiriyor. Güncellemeler için sık sık kontrole gelin ve oyun testçisi olmak istiyorsanız ekibe mesaj gönderin.
 
Beta sürümünün 31 Ağustos 2022'de yayınlanması planlanıyor. Tam sürümün ise 31 Eylül 2022'de yayınlanması planlanıyor.
 
- İşletim Sistemi: 10
- Bellek: 16 GB RAM
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
- Bellek: 32 MB RAM
- Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
 
- Battlefield 2042 - 2. Sezon (Eylül 2022)
 
 
 
Battlefield 2042'nin 2. Sezonu geliyor ve bununla birlikte EA, oyunu çalkantılı çıkışından sonra kurtarmak ve daha iyi hale getirmek istiyor. Battlefield 2042 kötü bir başlangıç yapmasına rağmen EA, en son 1.2 yamasıyla oyuncuların deneyimini iyileştirmeye başladı.
 
Yeni sezon ile beraber oynanışı iyileştirmek için haritalar önemli ölçüde elden geçirilecek. Kaleidoscope haritasında yapılan ince ayarlar, Battlefield topluluğunda olumlu yankı bulan geliştirmelerden biri.
 
Battlefield 2042'nin 2. Sezonu muhtemelen yeni haritalar, modlar, kozmetikler ve daha fazlasını beraberinde getirecek.
 
DICE tarafından düzenlenen bir geliştirici röportajında lider seviye tasarımcı Shashank Uchil, ekibin siper ve küçük alanlar eklemeye odaklanarak oyuncuların geri bildirimlerini dikkate aldığını söyledi. "Daha küçük alanlar yapmak istiyoruz. Daha fazla saklanacak yer olmalı."
 
Uchil ayrıca daha fazla siper eklemek için temel haritaları yeniden tasarlamanın zorluklarından bahsetti. Performanstan ödün vermeden bu kadar büyük haritalara daha fazla içerik ekleme sorununu şöyle özetledi: "Bir bölge veya harita herhangi bir boyutta olabilir, içinde çok fazla içerik de olabilir... Daha fazla siper eklerseniz oyuncuların saklanacak çok yeri olur. Ancak bunları bir bölgeye sığdırmak ve bunları tasarlamak gerçekten de zaman alır. O dengeyi iyi korumak gerekir."
 
DICE'ın Birinci Yıldan sonra Battlefield 2042'yi desteklemeye devam edip etmeyeceği veya tıpkı Battlefield V ve Star Wars Battlefront 2'de olduğu gibi oyundan desteği çekip çekmeyeceği belli değil.
 
- Ratten Reich (Eylül 2022)
 
 
 
METALLADLERSTUDIO tarafından geliştirilen ve Crytivo tarafından yayınlanacak olan strateji oyunu Ratten Reich, Eylül ayı içerisinde geliyor. Ratten Reich, savaşın uzun yıllar devam ettiği bir dünya geçiyor. Savaş, sıçanlar, fareler, hamam böcekleri ve kertenkeleler arasında oluyor. Gecekondu gibi şehirler, yanmış cesetler, dumanlar çıkan tanklar, imparatorluk üniformalı ve zırhlı askerler. Ve her şeyin anası olan toprak, bombalar ve savaş yaralarıyla dolu. Şu anda burada yangınlardan çıkan küllerden başka bir şey yok.
 
İlginç ve sıra dışı mekaniklere sahip bu RTS oyununda diğer yandan bir hikaye anlatılıyor.
Hamam böcekleri ordusu, kertenkeleler, büyük Franx ve Angul bayrakları altındaki onlarca fare, Ratten Reich'ın gücüne karşı çatışacak.
 
- Çevredeki dünyanın yok edilmesi
- Teknik özelleştirme
- Birimler
 
RR - Raten Reich
 
Ratten Reich: İmparator bayrağı altında birleşmiş küçük düklerden oluşan dev bir imparatorluk. Burası onlarca yıldır bilim ve teknoloji araştırmalarına dalmış bir ülke. Bilimin ilerlemesi, orduda ve farelerin günlük yaşamında değişikliklere sahip oldu. Son 25 yılda ezilen ve küçük ülkelerden büyüyen sömürgeci güçler, dünya çapında çıkarları olan güçlü bir imparatorluğa ve en güçlü kara ordularına dönüştü. İmparatorluğun dünyası özüne kadar acımasızlıklarla doldu.
 
Askeri gücün artması, hafif ve ağır sanayinin gelişmesi, şehirleri kara yağmurlar yağan dumanlı ve karanlık yerlere dönüştürdü. Her erkek yaklaşan savaşta yer almaya mahkum oldu ve kadınlar sadece beklemek durumunda kaldı. Teknoloji çok şey verir ama bir o kadar da alır…
Monolitik yapılar, eski Avrupa evleri ve gecekondu mahalleleri... Bunların hepsi Ratten Reich'ta gündelik hayatın bir parçası. Düzenli fare ordusunun savaş öncesi döneminde 13 milyon askeri bulunuyor. Savaşın ilk yıllarında bu rakam üç katına çıkıyor.
 
FMR - Bağımsız Fare Cumhuriyetleri
 
FMR. En güçlü iki imparatorluğun, Franx ve Angul'un olduğu 38 ülkeden oluşan bir meclis. Her iki imparatorluk da küçük ülkeler üzerinde güç ve nüfuz için mücadele ediyor. Ticaret koalisyonları, soylular, feodal beyler, kontlar, prensler ve prensesler... Bunlar FMR'nin bir yüzü ve oldukça küçük bir kısmı. Sıradan sakinlerin mahallelerinde yoksulluk kol geziyor, sağlık sisteminden yoksunlar ve yüksek suç oranın sahipler. Ordunun çeşitliliği, ekipman eksikliği, rüşvet ve yolsuzluk, bu birliğin çekirdeğini çürütüyor. Birçok küçük ülke birlikten çıkış yolu arıyor.
 
Yoksulluk ve açlık bazen ayaklanmalara sebep oluyor ancak bu birlik hafife alınmamalı.
 
Ticarette liderlik ve korsanlığa karşı mücadele, onu denizde lider konuma getiriyor. Fare filosunun gücü, sıçanlarınkinden düzinelerce kat ve farelerin müttefiklerinden iki kat daha güçlü - Empire of the Sun. Ordu 8 milyon kişiden oluşuyor ve tankların fareler tarafından icat edildiğini söylemek gerekir. Müttefikleri hamamböceği ise bu dikkate alınması gereken bir unsur.  
 
CAR - Hamamböceği İmparatorluğu
 
Çar'ın önderliğindeki hamamböcekleri, onları küçük ve zayıf düşüren herkese karşı geliyor. Milyonlarca askere ve binlerce silaha sahip olan bu birlik büyük bir tehdit unsuru. En kapalı imparatorluk olarak karşımıza çıkan bu birlik, dona ve doğal afetlere oldukça dayanıklı.
 
- İşletim Sistemi: Windows 8.1, Windows 10 (yalnızca 64 bit sürümleri)
- İşlemci: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz veya AMD FX-6300 @ 3.5 GHz veya eş değeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD R9 270 (Shader Model 5.0 veya daha iyisi ile 2GB VRAM)
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
 
- İşletim Sistemi: Windows 8.1, Windows 10 (yalnızca 64 bit sürümleri)
- İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 3 3200G
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı :GTX 1660 Super veya Radeon RX 590
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD önerilir
 
- Flippin Misfits (Eylül 2022)
 
 
 
Behaviour Interactive tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan 3D çok oyunculu dövüş aksiyon oyunu Flippin Misfits, Eylül ayında geliyor. Flippin Misfits ile tanışın. Onların arenası mı? Çalınmış bir yıldız gemisi... Yerçekimini değiştiren sırt çantaları mı? Bunların hepsi çalıntı. Yani iddiaya göre. Yoksa bu onların oyunu mu? 2-4 oyuncunun aşağı bir şeyler fırlatabileceği, her yüzeye çıkılabilen ve bir düğmeye basarak yukarı aşağı inilebilen çılgın bir yapım.
 
Bu renkli, kaotik, yerçekimine meydan okuyan yakın dövüş oyununda savuşturmak, atılmak ve uçmak için birçok yol var. Eğlenceyi seven ve genç cesurlardan oluşan bir çete olan Flippin Misfits'e katılmaya hazır olun.
 
Arena, The Blank olarak bilinen ve kara deliğin temas halinde olduğu çalıntı bir yıldız gemisi olan Arkade. Çete, kulüp evlerini galaksideki en tuhaf ve en ölümcül oyun alanına dönüştürdü. Ortamlardan karakterlere, bilim kurgu ve yeraltı mekanlarına kadar birçok şey burada.
 
2-4 oyunculu çevrimiçi maçlara atlayın, hem arkadaşlarınıza hem de yabancılara karşı mücadele edin. Anında yeniden doğmalar, her zaman harekete geçmeniz anlamına gelir. Hızlı eşleşmeler ise her zaman bir tur için daha zaman olduğu anlamına gelir.
 
Yerçekiminin kendisini kontrol edin ve onun en büyük silahınız olmasını sağlayın. Yerçekimini zemin, tavan, duvarlar ve daha fazla unsurlarla değiştirirken, savaşın hareketliliğini daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın. Kovalamacalar her yere gidebilir, saldırılar her yerden gelebilir ve oyun kaosa sürüklenebilir.
 
Her tur, rastgele bir dizi savaş ve hareket güçlendirmesi arasından seçim yapan oyuncularla başlar. Her turda farklı farklı olaylar olur. Dayak mı yiyeceksin? Sorun değil. Rakipleriniz sizi öldürmezse, arenalar bu işi üstlenebilir. Grafiti kaplı oyun alanlarından dış mekanlara kadar Arkade'nin arenaları yerçekimi ile eğlence için inşa edilmiştir. Her birinin lav havuzları, alevli iticileri, başıboş mayınları ve ayaklarınızı yerden kesecek kadar hoparlörleri de dahil olmak üzere birçok fırsatı ve tehlikeleri var.
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit
- İşlemci: Intel Core i5-6600 | Ryzen 3 1200
- Bellek: 8 GB RAM
 
- Swordship (Eylül 2022 içerisinde çıkış yapacaktı fakat Aralık ayına ertelendi)
 
 
 
Digital Kingdom tarafından geliştirilen ve Thunderful Publishing tarafından yayınlanacak olan aksiyon roguelike arcade oyunu Swordship, Eylül ayında çıkış yapıyor. Swordship'de hayatta kalmak ve düşmanlarınızın birbirini öldürmeleri için saldırılardan kaçının. Geminizi veya puanınızı yükseltmek için konteynırları çalın ve teslim edin. Bu oyunda ateş etmek yok, tüm aksiyon seninle.
 
Küresel ısınmadan sonra bir dünya. İnsanlık, okyanusun dibindeki üç devasa sualtı şehrine sığındı. Yer darlığı nedeniyle şehirlerden kovulanlar, yakılan topraklarda zar zor hayatta kalıyor. Bu arada mega kentler her gün mal yüklü milyonlarca konteyner alışverişi yapıyor. Ultra hızlı tekneler aracılığıyla sualtı şehrinin sakinleri, sürgün edilenlere teslim etmek için bu değerli konteynerleri çalmaya başlıyor. Tabi bazıları diğerlerinden daha başarılı oluyor.
 
- Silahlar havalı ama hantal ve ağır: The Swordship'te oldukça havalı gözüküyor ancak manevra kabiliyetini etkiliyor. 
- Güç artırıcı bileşenleri toplayın ve farklı oyun stillerini deneyin.
- Yükseltme: Duruma ve oyun tarzınıza uyan pasif yükseltmeler için çalıntı kutuları değiştirin.
- Hava Durumu: Rastgele oluşturulmuş seviyelerden geçmek için farklı hava koşullarında ustalaşmayı öğrenin.
 
- From Space (Eylül 2022 - Ertelenebilir)
 
 
 
Triangle Studios tarafından geliştirilen ve Curve Games tarafından yayınlanacak olan çevrimiçi çok oyunculu aksiyon oyunu From Space'in Eylül ayı içerisinde çıkması bekleniyor. Ancak bu tarih ertelenebilir. From Space, dört oyuncuya kadar destek sunan tekli ve eşli bir aksiyon nişancı deneyimi. Müthiş stilize grafiklere sahip kıyamet sonrası bir dünyada güçlü silahları kullanarak arkadaşlarınızla birlikte dünyayı uzaylı istilasından kurtarma görevini üstlenin. Kıyamet hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.
 
Bunlar ciklet ordusu değil. Bunlar gezegenimizi ele geçiren pembe bir uzaylı sürüsü! Bu kadar tatlı konuşma yeter... Teçhizatını al, pembe haşereleri yenmek için sana ve ekibine ihtiyacımız var. Göreviniz: Dünyayı Uzaylı sürüsünden kurtarmak.
 
From Space'i tek başınıza oynayabilirsiniz (yeterince cesursanız) ancak size yardım etmeleri için bazı arkadaşlarınızı davet etmek daha akıllıca olur. Çevrimiçi oyun ile dört kişilik bir kadro oluşturabilirsiniz. Bak, o pembe haşerelerden çok var, ne kadar çok insan olursa o kadar iyi. He bir de ekibini kurarsan herkese ne kadar harika olduğunu söyleyecek tanıkların olacak. Temelde bir kazan-kazan senaryosu.
 
Çeşitli silahlarla (Roket Fırlatıcılar, Minigunlar, Alev Silahları ve daha fazlası!) bu uzaylıları yok etmemek için hiçbir mazeret yok. Kendi stilinizi oluşturun, el bombaları ve mayınlar gibi taktiksel öğeleri kullanın ya da dikenli teller ve makineli tüfek kuleleriyle bu orduları yavaşlatın. Dünyayı ganimet için temizlemeyi unutma, buna ihtiyacın olacak!
 
Ne tür bir oyuncu olursanız olun, From Space'in kadrosunda her biri kendine özgü yetenek ve silahlara sahip çok çeşitli karakterler var. En süper takımı kurarken arkadaşlarınızla mükemmel dengeyi bulun.
 
Seviye atladıkça, karakterinize özel avantajlar ekleyerek uzaylıları yok etme sanatında ustalaşacaksınız. Giderek daha güçlü uzaylılarla savaşmanın yollarını bulmanız gerekecek ve avantajlar, tüm pembe uzaylıları ezme hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak.
 
Stratejinizi yeniden düşünmeniz mi gerekiyor? Sorun değil! Yenilikçileri severiz! Perks puanları ekibiniz arasında bile değiştirilebilir.
 
Bu uzaylı tehdidi korkunç derecede eğlenceli! Bak, dünya zaten oldukça yıkılmış durumda. Günü kurtarırken biraz daha yıkıma neden olursanız kim fark edecek ki? İnsanların sigortası var,  bu sorun değil...
 
From Space, sizi ve bir grup arkadaşınızı büyük bir maceraya çıkarıyor. Bu macerada Dünya'yı beyne aç bir istiladan kurtarma mücadelesini üstleniyorsunuz. Çevrimiçi eşli oyun da destekleniyor. Dünyayı keşfedin ve bu kıyamet sonrası dünyanın her köşesini keşfedin. İnsan direnişinin işgalcilere karşı gelmesine tanıklık edin. İnsanlığın yeniden kazanmasına yardımcı olun, becerilerinizi geliştirin ve silah cephanenizi oluşturun.
 
- Çevrimiçi, eşli. Bırakana kadar.
- Oynama şeklinizi değiştiren öğelerle tatmin edici ilerleme.
- Yok etmek için pembe, beyne aç uzaylı orduları.
- Üst düzey silahlar o kadar tatmin edici ki oynamayı bırakmayacaksınız.
- Karakterinizi özelleştirin, ekibinizi benzersiz yapın.
- Çok, çok daha fazlası gelecek!
 
Yayıncı: Curve Games
Platform: Steam, Stadia, Switch
Tür: Aksiyon, Hayatta Kalma, Nişancı, 1-4 oyuncu, Çevrimiçi eşli, Çok Oyunculu
Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce (Brezilya), Rusça, Japonca, Geleneksel Çince, Lehçe, Korece
 
Sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel® Core™ i3 veya daha iyisi
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 10-serisi veya daha iyisi
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX® Uyumlu Ses Kartı veya daha iyisi
- İlave Notlar: Kontrolcü tavsiye edilir
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel® Core™ i5 veya daha iyisi
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 20-serisi veya daha iyisi
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX® Uyumlu Ses Kartı veya daha iyisi
- İlave Notlar: Kontrolcü tavsiye edilir
 
- There Is No Light (Eylül 2022)
 
 
 
Zelart tarafından geliştirilen ve HypeTrain Digital tarafından yayınlanacak olan karanlık temalı izometrik souls like oyunu There Is No Light, Eylül ayı içerisinde çıkış yapıyor. Bu tehlikeli aksiyon macera RPG'sinde acımasız Yeraltı dünyasında savaşın. Düşman ordularını yok edin, tehlikeli patronlarla mücadele edin ve dünyayı istediğiniz gibi keşfedin.
 
Küresel bir felaketten sonra insan uygarlığının kalıntıları, ıssız yeraltının kalıntıları arasında yeni bir dini toplumu inşa etti. Güneşin ışığını unuttular ve şimdi körü körüne Yeni Tanrı'yı ??- Büyük El'i izliyorlar. Birkaç yılda bir El, Merkez İstasyon halkının yanına geliyor ve seçilmiş yeni doğanları, Sığınak'ın kapılarının arkasına gizlenmiş dünyaya götürüyor. Kahraman, kapıları açmanın ve çocuğunu geri getirmenin bir yolunu bulmak için bu dünyada tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor.
 
Atmosferik piksel sanat dünyası: Keşfetmek için geniş, ayrıntılı ve güzel bir piksel sanat dünyası.
 
Eşsiz savaş sistemi: Hareket halindeyken 4 ana silah arasında geçiş yaparak dövüş stilinizi her düşman ve patron için ayarlayın.
 
Heyecan verici ve duygusal bir hikaye: Bir aile, savaş ve kurtuluş hakkında 30 saatlik derin ve dokunaklı bir hikaye sizi bekliyor.
 
70'den fazla düşman ve patron türü: Yüzlerce korkunç canavarı ve patronu katletmeye hazır olun!
 
1000+ Diyalog ve Karma sistemi: Doğrusal olmayan hikaye, oyuncunun kararlarına göre dünyayı etkileyecek anlamlı seçimlerle dallara ayrılan bir hikaye oluşturmaya yardımcı olur.
Silahlarınızı yükseltmek için faydalı beceriler: Her silah için devasa bir beceri ağacı, kendi dövüş stilinizi oluşturmanıza olanak tanır.
 
- İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7/8/10
- İşlemci: 2 GHz
- Bellek: 1 GB RAM
- Ekran Kartı: OpenGL 2.1 veya üstünü destekliyor. Intel HD 3000 veya daha iyisi.
- Depolama: 200 MB kullanılabilir alan
 
- Betrayal At Club Low (Eylül 2022)
 
 
 
Cosmo D Studios tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan point and click keşif macera oyunu Betrayal At Club Low, Eylül ayı içerisinde geliyor. Bu gece bir kurtarma görevindesin, bir zamanlar tabut fabrikası olan bir gece kulübüne sızıyorsun. Başarılı mı olacaksın yoksa başarısız mı? Geceniz beklenmedik bir yoldan mı geçecek? Pizza Zarını yuvarla ve öğren!
 
Bu gece eşsiz Club Low'da sürpriz bir görevdesiniz. Bu eski tabut fabrikasından gece kulübüne dönüşen gece kulübünde gecenin enerjisi açığa çıkıyor, vahşi danslar ediliyor, zihin değiştiren müzikler çalınıyor ve bol miktarda gölgeli karakterler için bir sığınak işlevi görüyor. Aynı zamanda burası gizli bir ajan olarak yeteneklerinizi kanıtlayabileceğiniz bir yer olarak karşımıza çıkıyor.
 
Kulüpte mahsur kalan eski bir meslektaş, kötü şöhretli bir iş kaptanıyla alakalı istihbarat toplama görevine kendini kaptırır. Senin görevin gizlice kulübe girip kimliğini açığa çıkarmadan önce onu oradan çıkarmak. Bunu yapabilir misin?
 
Betrayal At Club Low, Cosmo D'nin önceki oyunlarında kök salmış gerçeküstü bir ortamı, dokunsal zarlarla oynanan oyunu ve her fırsatta karşınıza çıkan gergin kararları sunuyor. Görevinize tamamlamanın birçok yolu ve on bir olası son var. Yol boyunca yaptığınız seçimlere göre oyun şekilleniyor.
 
Kısa, etkili ve bağımsız RPG'lerden ilham alan bu oyun, rehberiniz Cosmo D ile tek seferlik bir masa üstü oyun deneyimi hissini uyandırıyor.
 
Kulübe yedi beceriyle geliyorsunuz: Atletizm, Yemek Yapma, Aldatma, Müzik, Gözlem, Bilgelik ve Zeka. Bu beceriler, göreviniz boyunca yuvarlayacağınız zarlar olarak tezahür ediyor. Club Low'da, zarlarınızın tek tek yüzlerini yükselterek becerilerinizi geliştirirsiniz, ardından gerçek zamanlı zar fiziği ile onları canlı olarak atarsınız.
 
Club Low, meraklı ve cesurları ödüllendiren tehlikeli bir yer. Görevinize sayısız şekilde yaklaşabilirsiniz ve yaptığınız seçimlere bağlı olarak görevinizin sonuçları çoğalır. On bir sonun hepsini keşfetmek sana kalmış.
 
Elbette Betrayal At Club Low'un görevi tek seferde oynanabilir. Yeni risk ve ödül katmanlarını ortaya çıkarmak için yeni zorluklar ve zorluk modları ile de tekrar oynanabilir. Pizzasız bir Cosmo D oyunu olmazdı ve Betrayal At Club Low'da pizzalar da zar şeklini alır! Ödeme almak, iyileşmek ve kulüpte avantaj elde etmek için Pizza Zarlarınızı atın.
 
Club Low'un hikayesi, Off-Peak City'yi daha da genişletiyor.
 
Sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel i5, 3.0Ghz
- Bellek: 8 MB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce 800 serisi / Radeon Pro 560, 2GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Yerleşik
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel i7, 3.6Ghz
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce 900 Serisi / Radeon Pro 560, 4GB
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Yerleşik
 
- Wylde Flowers (Eylül 2022)
 
 
 
Studio Drydock Pty tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan simülasyon çiftçilik macera oyunu Wylde Flowers, Eylül ayı içerisinde geliyor. Wylde Flowers'ta cadı olmak için bu yolculukta Tara'ya katılın. Gündüzleri çiftçilik yapın ve geceleyin büyü yaparak yaşamınızı şekillendirin ve meclisinizle bağ kurun. Bir gizemi çözerken Fairhaven'ın tamamen seslendirilmiş karakterlerini tanıyın ve sevin.
 
Büyükannesine ve aile çiftliğine yardım etmek için şirin bir kırsal adaya yeni taşınan Tara olarak oynayın. İlgi çekici arka planlara sahip, tamamı seslendirilmiş karakterlerden oluşan unutulmaz bir ekibi tanıyın - dostluk ve hatta romantizm yaşayın!
 
Gün boyunca ekinlerle ilgilenirken, hayvanlara, balıklara, zanaatlara vedaha pek çok şeye özen gösterin Bunun yanı sıra kırsal yaşamın içinde rahatlayın. Geceleyin süpürgenizi uçurmayı, iksir yapmayı, havayı ve mevsimleri kontrol etmeyi ve hatta bir kediye dönüşmeyi öğrenirken içinizdeki cadıyı besleyin! Fairhaven sizi bekliyor.
 
Tara'nın kendini bulduğu ve bir kasabayı bir araya getirdiği bu yerde çiftçilik sihir ve keşifle harmanlanıyor. Böylece ciddi ve duygusal bir hikayenin tadını çıkarabiliyorsunuz. Wylde Flowers'taki karakterler, 18 saatin üzerinde seslendirme ile BAFTA ödüllü seslendirme sanatçılarından oluşan bir oyuncu kadrosuyla hayat buluyor.
 
Demirci Natalia'dan lokantayı işleten Sophia'ya kadar Fairhaven'daki her karakterin sevmenizi ve aşık olmanızı bekleyen karmaşık bir arka planı var. Fairhaven'ın yedi insanı, sevmeye ve sevilmeye uygun. Kasap Kim'den doktor Amira'ya kadar...
 
Yemek pişirme, balık tutma, çiftçilik, hayvan bakımı, büyüler ve iksirler yoluyla hem ev hem de büyülü el sanatlarını geliştirin. 35-60+ saatlik sürükleyici bu oyun ile keşfedin ve rahatlayın.
Müzik, anlatımla iç içedir ve seçimlerinize yanıt veren gerçek bir orkestranın yardımıyla deneyimizi genişletir.
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1+)
- İşlemci: SSE2 komut seti desteğine sahip X64 mimarisi
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: DX10, DX11 ve DX12 özellikli GPU'lar
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
 
- Fading Afternoon (Eylül 2022)
 
 
 
Yeo tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan macera beat'em up aksiyon oyunu Fading Afternoon'un Eylül ayı içerisinde çıkması bekleniyor. Seiji Maruyama, hapisten yeni çıkmış orta yaşlı bir yakuzadır. "Gozuki" (Budist mitolojisindeki iblis generallerinden biri) olarak bilinir ve oyabun'unun güvendiği güçtür. Ancak anikisinin hesaba katmadığı bir şey var: Maruyama yaşlanıyor.
 
Fading Afternoon'da yakın zamanda hapishaneden serbest bırakılan orta yaşlı bir yakuza olan Seiji Maruyama olarak oynuyorsunuz. Eskiler burada ama onları takip etmemeyi seçebilirsiniz. Soru şu - şu anda gerçekten bu kadar önemli olan şey ne?
 
Oyun özellikleri:
 
- Çoklu sonlar
- Karmaşık dövüş sistem,
- Küçük oyunlar
- Keşfedilecek şehir
- İşletim Sistemi: 7
- İşlemci: 1.2 GHZ
- Bellek: 2 GB RAM
- Depolama: 200 MB kullanılabilir alan
 
- Onsen Master (Eylül Ayı içerisinde - ertelenebilir)
 
 
 
Waking Oni Games tarafından geliştirilen ve Whitethorn Games tarafından yayınlanacak olan strateji oyunu Onsen Master, Eylül ayı içerisinde geliyor. Onsen Master, oyuncuları fantezi adası Izajima'ya götürüyor. Bu adada çeşitli rahatsızlıklara uygun malzemeler bulman gerekiyor. Burası bir kaplıca ve senin müşterileri memnun etmen lazım.
 
Müşterilere uygun malzemeler oluşturun, her bir onsen'i çevreleyen toplulukları yeniden bağlayın ve uzun süredir bağlantılarının kesildiği doğaüstü dünyayı keşfedin. 1-2 oyunculu bir hikaye moduna dalın veya aynı kaplıcada müşterilerinizi yönetmek için her birinizin çalışması gereken rekabetçi bir çok oyunculu modda diğerlerine katılın.
 
- 6 kaplıca seviyesi: Kısa ve tatlı tek oyunculu hikaye
- Izajima adasını sevimli bir anime estetiği ile görsel bir roman tarzı anlatıda ortaya çıkarın
- Hikayeyi atlayın ve Arcade Modu ile farklı bir deneyim yaşayın
- Rekabetçi 2 oyunculu yerel çok oyunculu oyunda diğerleriyle kapışın
- Dorrell Ettienne tarafından bestelenen, bir Feodal peri masalına benzeyen ezgilerle dolu orijinal bir film müziği
- Xbox ve PS4 denetleyicilerini destekler.
 
Hikaye modu
 
Izajima adasının üzerine kara bir bulut yayıldı ve etkileri sakinleri ağır şekilde etkiledi. Her şeyden önce yokai denilen yaramaz ruhlar geri döndü ve çeşitli kaplıcalarda ortaya çıktı. Mu olarak artık kayıp olan sensei'nin, büyük "Onsen Ustası"nın yerini doldurmakla görevlendirildin. Artık dengeyi yeniden kurmak ve önceki ustaya ne olduğunu ortaya çıkarmak size kalmış.
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5-3470 3.00GHz veya AMD eş değeri veya daha iyisi
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 550 veya daha iyisi
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Kontrolcü önerilir
 
- Dead Oculus (Eylül ayı içerisinde)
 
 
 
Andrew Wilker tarafından geliştirilen ve Tellypath tarafından yayınlanacak olan aksiyon roguelike oyunu Dead Oculus, Eylül ayı içerisinde çıkış yapıyor. Dead Oculus, tehlikeli bir dünyada geçen özel silahlar kullanarak düşmanlarınızı alt edebileceğiniz ölümcül, hızlı tempolu bir shooter oyunu.
 
- Yüksek düzeyde beceri gerektiren Hızlı Tempolu Bullet Hell içeriği
- Tekrar Oynanabilirlik Sağlamak için Dinamik Düşman Seçimi, Görev Türleri ve daha fazlası
- Benzersiz Silahlar ve Oyunu Değiştiren Eklentiler, 1 000 000'den Fazla Olası Kombinasyon
- Prominent Urban Explorer ChaseTO'dan Orijinal Film Müziği
 
- Fraymakers (Eylül ayı içerisinde)
 
 
 
Team Fray, McLeodGaming tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan bağımsız 2D çok oyunculu dövüş oyunu Fraymakers, Eylül ayı içerisinde çıkış yapıyor.
 
Fraymakers, bağımsız oyun dünyasının en büyük simgelerinden bazılarının yer aldığı platform dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. En fazla 4 oyuncuyla savaşın ve savaşın hararetinde yardım etmeleri için arkadaşlarınızı çağırın. Sonsuz eğlence için özel karakterler, aşamalar, modlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
- Alması kolay, ustalaşması zor - Fraymakers, yeni oyunculara dost ve kıdemli oyuncular için zorlu ve etkileyici olacak şekilde tasarlanmıştır. Arkadaşlarınızla hızlı bir tur atmak ya da skor tablolarında tırmanmak isteseniz çok eğleneceksiniz. 
- Rollback Netcode - Son birkaç yıldır dövüş oyunu topluluğunun bir parçasıysanız, Rollback Netcode'un standart bir şey bilirsiniz. Geliştirmenin başlangıcından itibaren bu özellik geliştirildi ve buna göre tasarlandı. Bu da Fraymakers'ın mümkün olan en sorunsuz çevrimiçi deneyimi sağlayacağı anlamına geliyor.
- Tam Hareket Kümeleri - Karakter başına 80'den fazla animasyonla hiçbir şeyi atlamadık! Her karakter, bir platform dövüşçüsünden beklenilen her hareketi ve saldırıyı, bunun yanı sıra bazı yepyeni tekniklerle birlikte geliyor.
- Karakterler- Bir saldırı başlatmak, bir mermi ateşlemek, karakterinizi güçlendirmek veya düşmanlarınıza özel bir yetenek uygulamak için çok sayıda bağımsız karakter arasından seçim yapın.
...Ve Sonsuz Genişletilebilirlik! - Hem oyunu hem de özel içerik düzenleyicimizi erişilebilir ve güçlü olacak şekilde tasarladık. Kendi içeriğinizi oluşturma sürecinin basit ve eğlenceli olmasını istiyoruz. İster oyuncu olun, ister yaratıcı olun, bu, olasılıkların sonsuz olduğu anlamına gelir.
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha yenisi 64-bit
- İşlemci: Intel 2.0GHz Core 2 Duo veya eş değeri
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750 or better
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: DirectX 9.1+ veya OpenGL 3.2+
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir 
- İşletim Sistemi: Windows 10 daha yenisi, 64-bit
- İşlemci: Intel i5+
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 / Radeon HD 7800 veya daha iyisi
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: DirectX 9.1+ or OpenGL 3.2+
 
- Amaya's Lost Soul (Eylül ayı içerisinde)
 
 
 
Richard Letran tarafından geliştirilen ve aynı kişi tarafından yayınlanacak olan Metroidvania macera oyunu Amaya's Lost Soul, Eylül ayı içerisinde çıkış yapıyor. Amaya's Lost Soul'a hoş geldiniz. Bu 2D aksiyon oyununda, akıncıların lideri, her şeye gücü yeten büyük bir "YARATICI"nın kızı Amaya olarak oynuyorsunuz. Amaya olarak bu seçim odaklı 2D aksiyon platform oyununda bir krallığı devirmekle görevlendirildiniz. 
 
Büyük “YARATICI”, tabiri caizse genişlemek isteyen bir tarikat olan Out Raiders'ın lideri. “YARATICI”nın komutasındaki bir krallığı yıkmakla görevlendirildin. Takip edip efendilerinin iradesine bağlı kalacak mısın yoksa savaşacak mısın? Bu 2 boyutlu piksel sanatı aksiyon oyununda seçimler oldukça önemli.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Akıcı 2D Savaş Sistemi
- Boss Savaşları
- Çoklu Sonlar
-  Ülkeye yayılmış sırlar
- Yol boyunca renkli bir karakter kadrosuyla tanışın
- Orijinal Sanat
- Bir kişi tarafından geliştirildi
- Bu Macerada Seçimler Önemlidir
 
- İşletim Sistemi: Windows 8/8.1/10 (64bit)
- İşlemci: Intel Core2 Duo and 2.0GHZ veya daha iyisi
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: DirectX 9/OpenGL 4.1 özellikli GPU
- DirectX: Sürüm 9.0
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
 
- İşletim Sistemi: Windows 8/8.1/10 (64 bit)
- İşlemci: Intel Core2 Duo ve 3.0GHZ veya daha iyisi
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: DirectX 9/OpenGL 4.1 özellikli GPU / Nvidia Geforce GTX750 veya daha iyisi
- Depolama:1 GB kullanılabilir alan
 
- Soulchild (Eylül ayı içerisinde)
 
 
 
Dunny tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan 2D macera platform oyunu Soulchild, Eylül ayı içerisinde çıkış yapıyor. Soulchild, metroidvania unsurlarına sahip 2D hikaye odaklı bir platform oyunu. Yüzey dünyasını keşfetme yolculuğunda Silk'i takip edin. Yeteneklerini geliştiren ve eve dönmesine yardımcı olacak maskeleri ve eserleri bulun!
 
Cehennemde bir savaştan sonra, sen ve abin yeni iblis kral tarafından cehennemden atıldınız ve geri dönmenin tek bir yolu var: Yüzey dünyasını cehenneme bağlayan büyülü kapıyı geçmek, ama bunu yapmak için önce oraya gitmelisin! Yeteneklerinizi geliştiren güçlü büyülü cihazlar olan maskelere ihtiyacınız olacak.
 
Cehennemin ve yüzey dünyasının sihirli bir kapıyla birbirine bağlandığı bir dünyayı keşfedin ve bu yeni garip dünyada yaşayan her türden insanla tanışın.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun listeleri en çok oynanan oyunlar PC
Microsoft, Xbox Series X/S Konsol Fiyatlarına Zam Yapılmayacağını Bildirdi Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Destiny 2: Lightfall Giriş Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.8.2022 10:50:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunların kalitesini grafik ile ölçen tayfa damlamış gene habere. Size kalsa grafik olsun çöpten olsun. Oyunlar eğlenmek içindir oyunlarda gerçekçilik en son planda düşünülmelidir. Bknz yılın oyunları bknz: Hades, It takes two!
Ama seçilen God of war

Berkayselcuk

29.8.2022 17:59:25

+1
Sen konuyu hiç anlamamışsın çok başka bi şey konuşuluyor burada

BSC Misafiri

29.8.2022 16:38:02

+1
Oyunların kalitesini grafik ile ölçen tayfa damlamış gene habere. Size kalsa grafik olsun çöpten olsun. Oyunlar eğlenmek içindir oyunlarda gerçekçilik en son planda düşünülmelidir. Bknz yılın oyunları bknz: Hades, It takes two!

Berkayselcuk

29.8.2022 16:16:50

0
Reis mevcut masraflarla bu tarz oyunlar yapmak imkansız. Rdr2 kalitesinde oyun için yüzlerce kişilik ekip çalıştırman lazım. Ekip büyüdükçe bunların organize bir şekilde tek bir oyuna odaklanmaları zorlaşıyor. Artı örneğin eskisi gibi kafandan karakter çizip geçemiyorsun, iyi grafikli oyunda bunların mimiklerine kadar yakalaman gerektiği için gerçek ve kaliteli aktörlerle çalışman lazım. Yapay zeka ciddi derecede oyun yapımına dahil olmadığı sürece ben daha gerçekçi derinlikli oyunlar konusunda peak noktaya ulaştığımızı düşünüyorum. Artık 60 70 doların çok üzerine çıktı kopya başına maliyetler ki 100 dolar olsa bile insan gücüyle üretilebilecek oyunların sınırına geldik.

BSC Misafiri

29.8.2022 15:47:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İşte ben PS5'i bunun için aldım hocam, Benim derdim en yüksek FPS'yi, En iyi 4K deneyimini yaşamak falan değil..Tek derdim kaliteli oyunlar oynamak..Donanım olupta donanıın gücünü kullanan yapımcı olmayınca böyle oluyor işte.. Konsollara bayılıyormuyum hayır ama en kaliteli oyunlarda bu cihazlardan çıkıyor hocam yaa.. Ondan dolayı her zaman PC'min yanına konsol çekerim..Sen PS5 neslini bırak, Daha PS4 nesli kalitesinde oyun yapmıyorlar..PS4'ün ilk yıllarındaki oyunları hatırlıyorum The Order 1886, İnfamous second Son, Killzone shadow Fall, Driveclub falan.. Konsolun son zamanlarında çıkan oyunları bırakın daha ilk zamanlarında çıkan oyun seviyesinde gözüken oyunlar yok..Çıldıracam.. O zamanki ilerlemeye bakarsak şuan CGI Grafikler görmemiz lazımdı.. Adamlar 1,84 Tflops'luk konsoldan neler çıkardı, God of War'lar, RDR 2'ler, Last of us'lar, Horizon Forbidden Westler.. Ve bu oyunların çoğu PS4'ten çok daha güçlü PC'ye çıktılar ve inanılmaz şekilde PC'de bulunan en grafikli oyunlar arasındalar, PC'de o kadar güç olmasına rağmen..İşte sahipsiz Platform olunca böyle oluyor..
bunun platformlarla bir ilgisi yokki. sony nin oyunlarıda kalite olarak eskiye göre çok geriledi. sadece sony değil bütün firmalar geriledi. hem çok uzun sürede yapıyorlar hemde eski kalitede yapamıyorlar. konsollar şu anda tam anlamıyla oyuncuları kandırma ve kazıklama olayına döndüler. bir konsol alıyorsun 5-6 senede adam akıllı oynadığın oyun sayısı iyi ihtimalle 10 u geçemiyor. arkadaşın kızdığı indie pixel art tayfasında 1 yılda bu kadar sayıda kaliteli (kendi çap ve bütçelerine göre) oyun çıkıyor. burada suç sanat sever oyuncu kitlesi değil, büyük çaplı kaliteli oyun geliştiremeyen büyük başlarda. insanlar bekledikleri kalitede oyunları göremeyince indie lere yöneliyorsa bu insanlara kızmanın anlamı ne, sırf sahibi oldugun platformu savunmak için mi ?

BSC Misafiri

29.8.2022 12:49:02

0
Hocam az sabredin Bu yıldan sonra tam anlamıyla yeni nesil başlayacak, Yapımcılar Unreal Engine 5 ile yaptıkları oyunları yavaş yavaş tanıtmaya başlayacak, Sony'de yeni nesil oyunlarını gösterecektir..Bu yeni ekran kartlarının çıkma sebebide 4K çözünürlükte rahat bir oyun deneyimi yaşatmak yoksa şuanki kartlar mevcut oyunları rahatlıkla 2K çözünürlük seviyesinde oynatıyor...Yaa bide şöyle birşey var şuan ki mevcut oyunlar yeni nesil değil emin olun yeni nesil oyunlar çıkınca 4K'da çok rahat oynatan kartlar anca 2K'da rahat oynatabilecek.. Yani anca RTX 4000 serisi yeni nesil oyunların hakkından gelecek..

Ornitorenk_Perry

29.8.2022 12:36:51

+2
Indie oyunların umut vaat edenleri bile genelde çok çabuk bayan hayal kırıklıkları oluyor. Son 1 seneden merak edip de oynadığım 5-6 indie oyundan sadece bir tanesini cidden beğendim, kalanı hep canımı sıktı. Şu sıralar oynadığım Midnight Fight Express de çok çabuk tüketti kendisini mesela. Cidden AAA sağlam prodüksiyonlu/hikayeli oyunların gittikçe daha az çıkıyor olması üzüyor beni de. Bir süre indielere ara verip, AAA devam edeceğim backlog'da olanlar ile; en azından daha bütçeli işler görürüm.

Gamermn

29.8.2022 12:29:31

0
Emeğine sağlık detaylı ve güzel bir çalışma olmuş

BSC Misafiri

29.8.2022 11:26:29

+2
İşte ben PS5'i bunun için aldım hocam, Benim derdim en yüksek FPS'yi, En iyi 4K deneyimini yaşamak falan değil..Tek derdim kaliteli oyunlar oynamak..Donanım olupta donanıın gücünü kullanan yapımcı olmayınca böyle oluyor işte.. Konsollara bayılıyormuyum hayır ama en kaliteli oyunlarda bu cihazlardan çıkıyor hocam yaa.. Ondan dolayı her zaman PC'min yanına konsol çekerim..Sen PS5 neslini bırak, Daha PS4 nesli kalitesinde oyun yapmıyorlar..PS4'ün ilk yıllarındaki oyunları hatırlıyorum The Order 1886, İnfamous second Son, Killzone shadow Fall, Driveclub falan.. Konsolun son zamanlarında çıkan oyunları bırakın daha ilk zamanlarında çıkan oyun seviyesinde gözüken oyunlar yok..Çıldıracam.. O zamanki ilerlemeye bakarsak şuan CGI Grafikler görmemiz lazımdı.. Adamlar 1,84 Tflops'luk konsoldan neler çıkardı, God of War'lar, RDR 2'ler, Last of us'lar, Horizon Forbidden Westler.. Ve bu oyunların çoğu PS4'ten çok daha güçlü PC'ye çıktılar ve inanılmaz şekilde PC'de bulunan en grafikli oyunlar arasındalar, PC'de o kadar güç olmasına rağmen..İşte sahipsiz Platform olunca böyle oluyor..

BSC Misafiri

29.8.2022 11:25:55

0
Ellerinize sağlık çok güzel haber olmuş. -Serial Cleaners -There Is No Light -Moonscars -Airoheart(Türkçe dil desteği ile geliyor) -Han'yo -No Place for Bravery -Wayward Strand -Stones Keeper(Türkçe dil desteği ile geliyor) Bu oyunlar baya güzel yapımlara benziyor, ben Steam istek listeme attım bakmanızı tavsiye ederim.

BSC Misafiri

29.8.2022 11:25:23

0
Alın size Sanatsal tarz oyunlar, Bu oyunları alanlar yüzünden Gerçekçi oyun oynayamaz olduk...Benim PC almamın tek olayı 1000 FPS oyunmu oynamak...60 olsun çok gerçekçi olsun istiyorum yaa..İnşallah Rockstar Games PS4'ü nasıl RDR 2 ile sonuna kadar kullandıysa PS5'ide aynı şekilde GTA 6 ile öyle kullanırda donanımlarımızın hakkı verilir.. RTX 4000 serisi gelecekmiş ulan banane kullanacak oyun olmadıktan sonra...

Babblebabble

29.8.2022 04:18:06

+1
Son iki yıldır hep içimden geçenler bunlar ya Sistem aldık ama resmen oynayacak oyun yok. 4-5 numunelik haricinde hep eskileri çeviriyorum. Son steam yaz indiriminde de bir sürü eski oyun topladım.

Antikaruh

29.8.2022 03:09:20

+2
Aga bu oyun camiasına ne oldu ya ... Yaw 5-6 ay sonra çıkacak kartlarda 100 tflops'luk hesaplama güçlerinden bahsediliyor. Hali hazırda 3060 ve üzeri kartlar neredeyse 20 tflops ve üzerine tekabül ediyor. Konsollar 10 tflops barajını aştı. Yav ne oluyor yav ? Niye hepsi cartoon, cell shade, pixel grafik aga bunların ? Delireceğim. Oyun motoru mu yok ? Sanatçı mı yok ? Yazılımcı mı yok ? Lan oğlum grafik yapsanıza lan ! Lan buldunuz kolayı, adına da yapıştır "sanat" etkiketini, çat çut sat 2-3 tane koy parayı cebe. Lan oyun yapın oyun ! Lise de yazılım projesi değil ! Yine kaldık Sony exc.lerine ! La havleeeee ! Steam'in %75'i pixel oyun, Xbox Gamepass oyunları indie kaynıyor, 2-3 kişilik ekipler acıklı hikayeler eşliğinde sayıları 1000'i geçmeyen izlenmelerle dram kasıp oyun projesi satıyor. Aga yeter ! Zaten büyük proje pazarı F2P, Looter Shooter, Survival, Game as a Service modeli ile 1 tane oyun yapıp 3-5 yıl tongayı vurmaya çalışıyor... AAA ter temiz, hikayeli, metrajı, kadrajı kalın olan, görselliği üzerine prodüksiyon mavalinde para harcanmış oyun için 5-6 sene bekler olduk. Allah sizi kahretsin şu indie oyun sevicileri. Mahvettiniz piyasayı. Zamanında uyardık, Trend buraya kayarsa kötü olur dedik, dinlemediniz, boyadınız gözleri pembeye dolandınız tatlı sözlerle sokaklarda. Al sana indie oyun. Pühhhh !

BSC Misafiri

29.8.2022 00:38:45

0
Gloomwood, Moonscars, Metal Hellsinger

Zebercet

29.8.2022 00:11:50

0
Eline saglik kral.

aminoasit

28.8.2022 23:59:54

0
90lar sonu oyun dergisi ön bakış-tanıtım yazıları aklma geldi. Güzel olmuş bu.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Listeleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız