Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evil West'in Çevrimiçi Co-Op Modunu Gösteren Fragman Yayınlandı

 
 
Bir süredir geliştirilen batı temalı nişancı aksiyon macera oyunu Evil West için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Flying Wild Hog tarafından oyunculara sunulacak olan Evil West için yeni yayınlanan fragman oyunun çevrimiçi co-op modunu tanıtıyor.
 
Evil West'i tek başımıza veya co-op olarak oynayabileceğiz
 
 
 
Vahşi Batı'yı kurtarmak için atılacağımız büyük macerayı konu alan Evil West'te bir vampir avcısının rolüne bürünecek ve üçüncü şahıs aksiyon deneyimi yaşayacağız. Oyunu tek başımıza veya bir arkadaşınızla birlikte co-op olarak oynayabileceğiz.
 
Evil West online co-op fragmanı 
 
Evil West için yayınlanan yeni fragman, Vahşi Batı'yı kurtarmak için çevrimiçi co-op modunda arkadaşımızla beraber neler yapabileceğimizi gösteriyor. Oyunda iki oyuncu bir araya gelebilecek ve oyunun belirli bölümünde arkadaşınızı davet edebiliyorsunuz. Co-op modunda ayrıca arkadaşınızla beraber tüm görevleri yapabiliyorsunuz.
 
Evil West için yayınlanan fragmanda arka planda yapımcı konuşurken oyunun ortamları, efektleri, düşmanlar, karakterimiz ve daha fazlası gösteriliyor. 
 
Evil West, 22 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Şu anda ön sipariş verebilirsiniz. Oyunun Steam fiyatı ise 550,00 TL.
 
Steam sayfası
 
 
İşte fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Evil West Focus Home Interactive Flying Wild Hog Aksiyon Oyunu
Netflix, Gears of War Filmi ve Animasyon Dizisi Projelerini Duyurdu Dragon Ball Xenoverse 2 için Yeni Güncelleme 10 Kasım'da Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evil West ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız