Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evil West için Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Uzun zamandır geliştirilen batı temalı nişancı aksiyon macera oyunu Evil West için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Flying Wild Hog tarafından oyunculara sunulan olan Evil West için beş dakikalık bir oynanışa genel bakış fragmanı yayınladı.
 
Evil West için Oynanışa Genel Bakış Fragmanı 
 
 
 
Evil West için yayınlanan oynanışa genel bakış fragmanında oyun içi sinematik sekanslar, bazı dikkat çekici ortamlar, karakterin yürüme, koşma, tırmanma animasyonları, düşman tasarımları, bitirici vuruşlar ve daha fazlası gösteriliyor. Kan ve vahşetin bol bol yer aldığı bu yapımda aksiyon hiçbir zaman hız kesmeyecek gibi görünüyor.
 
Evil West'te vampir avcısı Jesse Rentier karakterinin rolünü üstleneceksiniz. Oyunu tek başınıza veya bir arkadaşınızla birlikte co-op olarak oynayabileceksiniz.
 
Öte yandan oyun geldiğimiz noktada önceden planlanan 20 Eylül çıkış tarihinden 22 Kasım'a ertelenmişti. Evil West artık 22 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Şu anda ön sipariş verebilirsiniz. Oyunun Steam fiyatı ise 550,00 TL.
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış genel bakış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Evil West Focus Home Interactive Flying Wild Hog Aksiyon Oyunu
Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse'in Çıkış Tarihi Belli Oldu Bulmaca Macera Oyunu Myst'in Devamı Riven'ın Remake Sürümü Duyuruldu

BSC Misafiri

31.10.2022 18:29:10

0
NCK: Grafikleri, oynanışı güzel amma açık dünya değil, çizgisel bir oyun, 550 tl etmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evil West ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız