Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everybody’s Gone to the Rapture 2014'ü Kaçıracak


     Sony ve The Chinese Room'un Playstation 4'e özel olarak hazırladıkları birinci kişi bakış açısına sahip macera oyunu Everybody’s Gone to the Rapture'ın 2014'te çıkmayacağına yönelik ilk sinyal Sony İngiltere'den gelmişti. Şimdi de geliştiriciler benzer bir açıklama yaptılar.
 
     The Chinese Room yetkilileri Twitter üzerinden yaptıkları açıklamada oyunun 2014'te çıkmasının gerçekçi olmadığını söylediler. Yani oyunun 2015'te piyasaya çıkacağı kesinleşti diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the chinese room dear esther everybody's gone to the rapture amnesia bağımsız indie
Destiny'den İki Yeni Ekran Görüntüsü Miyamoto: Super Smash Bros Yıl Sonunda Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamer-x

2.2.2014 18:22:40

0
adamlar farklı yenilikçi oyunlar yapıyorlar hersene çıkan call of dutyler need for speedler gına gelmedimi hala bence beklenir

Alpier

2.2.2014 14:18:00

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nedir neyin nesidir yahu bu oyun. Oyun yapımcılarına en çok bekledikleri oyun soruluyor cevaplar arasında "Everybodys Gone to the Rapture" , sağda solda paso "Everybodys Gone to the Rapture" ... Şimdide 2014-2015 durumu mesele olmuş. Nedir bu oyunu bu kadar özel kılan ?
Chinese Room’un daha önce Dear Esther ile fırtınalar estirmesi.

BSC Misafiri

2.2.2014 10:31:35

0
Nedir neyin nesidir yahu bu oyun. Oyun yapımcılarına en çok bekledikleri oyun soruluyor cevaplar arasında "Everybodys Gone to the Rapture" , sağda solda paso "Everybodys Gone to the Rapture" ... Şimdide 2014-2015 durumu mesele olmuş. Nedir bu oyunu bu kadar özel kılan ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everybody's Gone to the Rapture
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız