Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski CD Projekt RED Geliştiricilerinin Kurduğu Rebel Wolves, NetEase Games'ten Yatırım Aldı

 
 
Şubat ayında eski CD Projekt RED geliştiricileri tarafından Polonya'da kurulan oyun stüdyosu Rebel Wolves, azınlık hissesini satın alan NetEase Games'ten stratejik bir yatırım aldığını duyurdu. Rebel Wolves, şu anda bağımsız bir ekip olarak kalacak. Bunun yanı sıra tam oyun geliştirme ve oyun haklarını da kendisinde tutacak.
 
Rebel Wolves kurucu ortağı, CEO ve oyun yönetmeni Konrad Tomaszkiewicz bir basın yatırım hakkında şunları söyledi: "NetEase Games'i yeni hissedarımız ve ortağımız olarak ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Önde gelen küresel oyun şirketlerinden birinin hedeflerimize ortak olması, ekip içerisinde büyük bir güven artışı sağladı. NetEase tarafından bizlere sağlanan bu yatırım, tam gaz devam etmek için lazım olan son eksik parçaydı. Şu anda birinci sınıf bir AAA oyunu geliştirmek için tüm kaynağa sahibiz."
 
Rebel Wolves şu anda aksiyon rol yapma oyunu geliştiriyor
 
 
 
ski The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 çalışanları tarafından kurulan Rebel Wolves şu anda Unreal Engine 5 motoru ile bir AAA, hikaye odaklı, karanlık fantezi temalı rol yapma oyunu geliştiriyor. Bu stüdyonun ilk oyunu olacak ve yeni nesil konsollar ile PC için mevcut olacak. 
 
Stüdyonun web sitesine ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rebel Wolves
Dragon Ball Z: Kakarot - Bardock Alone Against Fate Oynanış Fragmanı Çok Oyunculu Aksiyon Oyunu Divine Knockout'un Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.11.2022 16:41:42

+1
Bakalım CD Project'in UE5 ile yapılacak olan yeni Witcher oyunları mı daha kaliteli olacak yoksa bu Çalışanların UE5 oyunları mı? Ona göre CD Project den umudu keseriz ya da kesmeyiz artık .d

JaReD22

23.11.2022 16:15:40

0
Witcher 1 remake için bunlarla mı işbirliği yapacak cdpr
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız