Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çok Oyunculu Aksiyon Oyunu Divine Knockout'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Hi-Rez Studios ve geliştirici Red Beard Games tarafından bir süredir geliştirilen üçüncü şahıs platform dövüş oyunu Divine Knockout'un çıkış tarihi açıklandı. Oyun, 6 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Divine Knockout'un iki farklı sürümü bulunacak: Founders Edition ($24.99) ve Ultimate Edition ($49.99). Founder Edition içerisinde tam oyun (tüm haritalar ve modlar), Profil Kartı, Stormy Chibi Susano kostümü, SMITE'ta özel bir bonus alacaksınız (Yalnızca bu Sürümü satın aldığınız platformda kullanılabilir), The Epic Biohazard Sol kostümü, ses paketleri ve daha fazlası yer alacak.
 
Ultimate Edition sürümünde ise yukarıdaki sayılanların haricinde dört Tanrı için Token (Seçtiğiniz herhangi bir Tanrı'nın kilidini açmak için kullanılır), 1000 Rün, Epic Darkheart Athena kostümü ve dahası bulunacak.
 
Divine Knockout bizlere neler sunacak? 
 
 
 
Tanrılar ve Mitoloji ile biçimlendirilmiş bir dünyada geçen bu üçüncü şahıs dövüş oyununda arkadaşlarını alt etmen gerekecek. Oyun içerisinde King of the Hall ve Oddball gibi 3'e 3 oyun modları, 1'e 1 düellollar ve daha fazlası yer alacak.
 
Oyunda karmaşık bir kontrol sistemi yer almayacak. Basit kontroller ile çeşitli karakterleri alabilir, özel yetenekler kullanabilir ve rakipleri arenada alt edebilirsiniz.
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Divine Knockout
Eski CD Projekt RED Geliştiricilerinin Kurduğu Rebel Wolves, NetEase Games'ten Yatırım Aldı Hikaye Odaklı Bilim Kurgu Macerası The Invincible için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Divine Knockout
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız