Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Escape From Tarkov hilecilere geçit vermek istemiyor

 
 
Battlestate Games tarafından geliştirilen hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Escape From Tarkov, hilecilere geçit vermek istemiyor. Dönem dönem hilecilerin arttığı her çevrimiçi oyunda olduğu gibi Escape From Tarkov da uzun zamandır hileciler ile başı dertte. FPS türüne yeni bir dokunuş getirdiği için çıkışından bu yana belli bir oyuncu kitlesine sahip olan bu yapım, 2017 yılında çıkış yaptı.
 
Escape From Tarkov'da hilelerin önüne geçilebilecek mi?
 
 
 
Battlestate Games ekibi içerisinde yer alan COO, hile konusu ile detaylı bilgi vermek için Reddit platformunu kullandı. Reddit'te şu ifadeler kullanıldı: "bBr hile ortaya çıktığı zaman oyuncular bizim umursamadığımızı düşünüyor. Ancak durum böyle değil. Hileciler genellikle genellikle dalgalar halinde geliyor. Bunları önlemek için her zaman tetikte oluyoruz ve çeşitli hamleler yapıyoruz. Bu kapsamda Battleye adlı hile programımızı güncellemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz."
 
Ekibin COO'su bunlara ek olarak Battleye adlı hile programını geçtiğimiz hafta dört kez güncellediklerini ve hileler konusunda aktif olarak baş etmeye çalıştıklarını belirtti. Bu açıklamalar oyuncular tarafından pek hoş karşılanmadı. Oyuncular oyun içerisinde binlerce hilecinin olduğunu ve bu durumun biraz göz ardı edildiğini belirtiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Escape from Tarkov Battlestate Games MMO FPS TPS PC
Resident Evil Village: Shadow of Rose - İnceleme Mart 2023'te yeni nesil konsollara çıkış yapacak oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

romedon

28.2.2023 10:38:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sen önce bir tam sürüm çıkar ve steam yada epic gibi güvenilir yerlere getir. Sonra insanlar alır oyunu, hileye gelince o zaten pc tarafında kaçınılmaz birşey. Ne anlarlar oyunda hile yaparak oynamaktan hala anlamadım,kendini kandırmaktan başka birşey değil. Ezik insanlar için geçerli.
Kaçınılmaz birşey değil. Fortnite bu konuda aşırı dikkatli. 1 tane hile bulamazsın mesela. Yapçam diyen yapıyor

BSC Misafiri

27.2.2023 17:18:01

0
Sen önce bir tam sürüm çıkar ve steam yada epic gibi güvenilir yerlere getir. Sonra insanlar alır oyunu, hileye gelince o zaten pc tarafında kaçınılmaz birşey. Ne anlarlar oyunda hile yaparak oynamaktan hala anlamadım,kendini kandırmaktan başka birşey değil. Ezik insanlar için geçerli.

ezicioyuncu

27.2.2023 16:09:33

0
nikita oyun ilk çıktığında asla hile olamaz, bu oyunda kimse hile yapamaz demeseydi hilecilerin bu kadar önü açılmazdı hadi şimdi engelle bakalım :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Escape from Tarkov
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız