Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in gelecek hafta vereceği ücretsiz oyun sızdırıldı

 
 
Her hafta kullanıcılara ücretsiz oyun ve oyunlar dağıtan Epic Games'in gelecek hafta sunacağı oyun sızdırıldı. Gelecek haftanın oyunu normal şartlarda bugün TSİ 18:00'de duyurulacak. Ancak görünüşe göre resmi bir duyuru yapılmadan önce açığa çıktı.
 
Doğru sızıntılarla tanınan billbil-kun tarafından 
 
 
 
Güvenilir sızıntılarla ön plana çıkan Twitter kullanıcısı billbil-kun, bu sefer gelecek haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunuyla karşımıza çıkıyor. Billbil-kun'a göre haftaya kullanıcılara Dying Light: Enhanced Edition verilecek. Kullanıcılar bu oyunu 6-13 Nisan tarihleri arasında ücretsiz bir şekilde Epic kütüphanesine ekleyebilecek.
 
2016 yılı içerisinde piyasaya sürülen Dying Light: Enhanced Edition, orijinal Dying Light oyununu, The Following hikaye genişlemesini ve bir dizi DLC'yi içeriyor. 
 
Öte yandan oyuncular bugün TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak Chess Ultra'yı ve World of Warships - Starter Pack: Ishizuchi paketini talep edebilir. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Witchfire için yeni oynanış fragmanı büyü sistemini gösteriyor Speed Duel GX: Duelists of Shadows ile rakiplerinizi alt edin!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız