Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Speed Duel GX: Duelists of Shadows ile rakiplerinizi alt edin!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun (TCG) yepyeni kutusu Speed Duel GX: Duelists of Shadows'un Avrupa ve Okyanusya'da satışa sunulduğunu duyurdu.
 
Shadow Riders, Speed Duel'e indi ve Yu-Gi-Oh! GX animasyon serisinden diğer kötü karakterlerle güçlerini birleştirdiler. Destesini kullanarak ortalığı kasıp kavuracağınız Gölge Düellocunuzu seçin ve kudretli Kutsal Canavarlara (Sacred Beasts) hükmedin.
 
Speed Duel GX: Duelists of Shadows, önceden oluşturulmuş ve oynamaya hazır 8 Hızlı Düello Destesi ile gelen “hepsi bir arada” (all-in-one) bir kutu. Her kutuda aralarında yepyeni kartların yanı sıra birbirinden güçlü kartların yeniden basılmış versiyonları da olmak üzere toplam 200 Speed Duel kartı yer almakta.
 
 
 
Bu kutu seti, maksimum 8 oyuncunun bir araya gelerek ister önceden oluşturulmuş 8 Desteyle ister önceden oluşturulmuş bir Desteyi alıp diledikleri gibi özelleştirerek oynamalarına olanak sağlıyor. Kutulardaki 24 kartlık setlerde aralarında Uria, Lord of Searing Flames, Hamon, Lord of Striking Thunder, ve Raviel, Lord of Phantasms’ın da bulunduğu 8 Secret Rare varyant kartın yanı sıra 5 adet rastgele ekstra Secret Rare Kart yer alıyor.
 
Kutuda toplam 20 Skill (Beceri) Kartı bulunmakta; önceden oluşturulmuş Desteler için 8 ana Skill, bu Destelerin her biri için onu beğeninize göre özelleştirmenize izin veren ek bir Skill ve kendi Destelerinizi oluşturmak için kullanabileceğiniz 4 Skill Kartı daha.
 
Her Speed Duel GX: Duelists of Shadows kutusu, 200 Common Kart, 20 Skill Kartı, 8 (24 adetten) Secret Rare Kart olmak üzere tamamı Speed Duel'de kullanılabilen toplam 228 kart içerir. Daha fazla bilgi için adresimiz: https://www.yugioh-card.com/eu/product/speed-duel-gx-duelists-of-shadows/
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Speed Duel GX: Duelists of Shadows yu-gi-oh
Epic Games'in gelecek hafta vereceği ücretsiz oyun sızdırıldı Xbox Live Gold Nisan ayı ücretsiz oyunları açıklandı: 2023

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız