Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bugünkü Ücretsiz Oyunu Belli Oldu: Mutant Year Zero: Road to Eden

 
 
Yıl sonuna kadar her gün bir oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunan Epic Games'in bugünkü hediyesi Mutant Year Zero: Road to Eden oldu. Oyunu yarın saat 19:00'a kadar ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyun şu anda Steam'de 89 TL'den satışta. Epic'te de ücretsiz sunumdan sonra aynı fiyattan satışta olacak.
 
Mutant Year Zero: Road to Eden; sıra tabanlı savaşı gerçek zamanlı keşif, hikâye, gizlilik ve stratejiyle harmanlayan, taktiksel bir macera oyunudur. 
 
İklim değişikliği, nükleer savaş ve salgınların insanoğlunun kökünü kazıdığı insanlık sonrası bir Dünya’yı keşfet. Mutant takımın Zone’da hayatta kalabilecek mi?
 
Epic Games sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Mutant Year Zero: Road to Eden macera strateji oyun ryo rpg rol yapma kıyamet sonrası
Embracer Group, Perfect World Entertainment'i satın aldı Blitz: Rise of Heroes, 40 Milyon İndirme Sayısına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.12.2021 09:51:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Epic de bu sene daha önce verdiği oyunları veriyor paso. Girip bir bakıyorum, kütüphanede yazısı karşıma çıkıyor. Bari daha önce hiç vermediğiniz oyunları verin.
Benim için de aynı şekilde sanırım sadece 1 tane oyun alabildim ya da 2 ama hiç yoktan iyidir ülkemizin şartları düşünülecek olursa gene her türden oyun verdiler strateji fps retro, her türün severi için güzel zaman geçirebileceği oyunlar var.

BSC Misafiri

22.12.2021 21:14:54

+3
Epic de bu sene daha önce verdiği oyunları veriyor paso. Girip bir bakıyorum, kütüphanede yazısı karşıma çıkıyor. Bari daha önce hiç vermediğiniz oyunları verin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mutant Year Zero: Road to Eden ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız