Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Embracer Group, Perfect World Entertainment'i satın aldı

 
 
Embracer Group, bu hafta MMO yayıncısı Perfect World Entertainment dahil olmak üzere birden fazla şirket satın aldı.
 
Şirket, Perfect World Europe'dan 125 milyon $ karşılığında Perfect World North America Corporation ve Perfect World Publishing olmak üzere iki yan kuruluşu satın aldı. Buna ayrıca Neverwinter ve Star Trek Online gibi MMO'lar ile tanınan Cryptic Studios da dahil oldu.
 
Satın alma işlemini Embracer'ın kendisi yapmış olsa da, bu şirketler ve 237 çalışanı, bu yılın başlarında 1,3 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın alınan Gearbox Entertainment'a entegre edilecek.
 
Embracer, Perfect World Entertainment'ın 2021'de Cryptic'in yeni MMO Magic: Legends oyununun iptali ve yayın planındaki bir boşluk nedeniyle işletme zararları gördüğünü kaydetti. Ancak grup, liderliği altında PWE Publishing ve Cryptic'in faaliyetlerine "güçlü finansal katkıda bulunacağından" emin olduğunu söylüyor.
 
Bu satın almaların Gearbox'ın yayıncılık operasyonlarını güçlendirmesi ve Embracer'ın portföyüne MMO'lar eklemesi bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Embracer Group Perfect World Entertainment
Arena of Valor International Championship 2021'in Kazananı 400 Bin Dolar ödülün Sahibi Oldu Epic Games'in Bugünkü Ücretsiz Oyunu Belli Oldu: Mutant Year Zero: Road to Eden

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız