Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda rol yapma macera oyunu Doki Doki Literature Club Plus'ı ve zindan temelli rol yapma oyunu Lost Castle'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 15 Şubat Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Doki Doki Literature Club Plus!
 
 
 
Romantizm ve korku dolu bir dünyada yer aldığımız yapımda, görsel roman niteliğinde bir deneyim bizlere aktarılıyor ve oyunda yaptığımız seçimlerle ilerleyebiliyoruz. Sayısız yeni özelliğin ve ek paketlerin bulunduğu yapımda, iç içe geçmiş hikayelerle ilerlemeye çalışıyor ve sevilen bir psikolojik korku deneyimine adım atmak için hazırlanabiliyorsunuz. Her seçimin önemli olduğu yapımda, platonik aşk hikayelerinin olduğundan da bahsedebiliyoruz.
 
 
Lost Castle 
 
 
 
Roguelite bir yapıyı bünyesinde barındıran ve rastgele zindanlar içerisinde kendinizi bulabileceğiniz yapımda, aksiyon ve rol yapma unsurları ön plana çıkıyor. Retro tarzı yapısı ile beraber aynı zamanda modern dokunuşları bir araya getiren oyunda, mizahi unsurların ve ilgi çekici ortamların yer aldığını söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Vampir Temalı Aksiyon Oyunu EvilVEvil Bu Yaz Geliyor Co-op Aksiyon Oyunu Ready, Steady, Ship! Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız