Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bugün Hangi Oyunu Ücretsiz Verecek?

 
 
Epic Games platformunda yıl sonuna ve yılın ilk haftasına kadar her gün bir ücretsiz oyun verilmeye ve dağıtılmaya devam ediyor. Bu kapsamda ortaya çıkan bilgilere göre bugünün oyununun hızlı aksiyon sahneleri ile beraber karşımıza çıkan Ghostrunner olacağı bildiriliyor.
 
Epic Games oyun dağıtmaya devam ediyor 
 
 
 
Twitter platformu üzerinden yayınlanan bir gönderide Epic Games'in bundan sonraki ücretsiz oyunları tamamen sızdırılmış durumda. Bugünün oyununun ise Ghostrunner olacağı belirtiliyor. Oyun temelinde hızlı aksiyon içeriklerini bünyesinde barındırıyor ve gelecek temasıyla beraber bizleri karşılıyor.
 
Burada karakterimizin becerileriyle beraber düşmanların üzerine atılabiliyor, duvarlarda yürüyebiliyor, yukarılardan aşağıya doğru hızlı bir şekilde zıplayabiliyor ve sürekli olarak birilerini ortadan kaldırabiliyoruz. Hack and slash tarzı ile beraber bizlere sunulan yapımda kule şehrine ilerlemeye başlıyoruz. Farklı kaynakları burada kullanabiliyor ve düşmanları farklı donanımlarla beraber yok edebiliyoruz.
 
Oyun ayrıca 169 Türk lirasından karşımıza çıkıyor. Yeni oyun 19.00'da belli olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Astortion Bulmaca Odaklı Platform Deneyimi Sunuyor Şuana Kadar Yayınlanan WWE Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız