Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Enis Kirazoğlu'nun Başında Olduğu Anomaly Agent'ın Türkiye Fiyatı Belli Oldu

 
 
Enis Kirazoğlu'nun başında bulunduğu Phew Phew Games tarafından geliştirilme aşamasında bulunan aksiyon macera platform oyunu Anomaly Agent'ın Türkiye fiyatı belli oldu. Steam platformu üzerinden yayınlanmayı bekleyen oyun 4,99 dolar olarak satışa sunulacak. Ayrıca çıkışa özel yüzde 20 indirimle beraber 3,99 dolara satın alabileceksiniz.
 
İlgi çekici platform öğelerine sahip bir yapım 
 
 
 
Cyberpunk teması ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan ve Türk yapımı olan Anomaly Agent oyunu içerisinde müzikler eşliğinde çatışmalara girebiliyorsunuz. Hikaye üzerinde etki edebileceğimiz ve çeşitli seçim anları ile beraber karşılaşabileceğimiz yapımda, platform odaklı bir aksiyon macera deneyimi sunuluyor.
 
Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca özel ekipmanlar kullanabiliyor, karşınıza çıkan düşmanları ortadan kaldırabiliyor, bizleri kovalayan düşmanlardan akrobatik bir şekilde kaçabiliyor, olayların gidişatına yön verebiliyor ve ilgi çekici karakterlerle beraber karşılaşabiliyoruz. Akıcı hareketlerin ve kombinasyonların yer aldığı yapım, 24 Ocak tarihinde Türkçe dil desteği ile beraber çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Anomaly Agent
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi 20 Ocak'ta Başlıyor! Milli Sporcumuz Mete Gazoz, FUT Esports Yatırımcısı Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.2.2024 23:40:32

0
O kadar fazla Turk yapimi oyun var ki artik, bir sirketin kendisini biz turkuz bak diye turk yapimi oyun yaptik alin yardim edin bize diye reklamini yapmasi hic ama hic degil hatta itici. bize ne turk yapimiysa? ben oyuna bakarim aga sirf turk yapimi diye satin alacak gidip metacriticte 10 yildiz verecek degilim ki yorumlardan anladigim kadariyla daha turkce sayfasi bile yok oyunun. (normal sartlarda steam dil seceginiz ne ise ve o dilde sayfa varsa steam size onu gosterir) steame turkce sayfa eklemeyi bile cok gorup turk yapimi diye reklam yapmak hic hos degil hic.

S.T.A.L.K.E.R.

17.1.2024 01:42:49

0
örnek verebilir misiniz

Johnny Silverhand

16.1.2024 12:12:31

0
eğer pazarlama dersi görmediyseniz üstteki cahiller gibi düşünmeniz çok mümkün.

einhander

11.1.2024 12:42:19

0
umarım çok satar

lextor

9.1.2024 14:11:40

+1
Yolları açık olsun. Özellikle Türkiye'de oyun editör geçmişi olanların bizatihi işin mutfağına girmesi çok daha iyi şeyler görebileceğimizin habercisi. Bkz Sinan Akkol, Faruk Akıncı gibi gibi.

BSC Misafiri

9.1.2024 11:43:06

0
NCK: Umarım başarılı olurlar. Yerli ve milli akıl ve sermayeyle yapılan her ürün Türkiye için bir başarıdır. Dış pazara satış ülkeye dolar girişini arttırır. Türkçe arayüz ve dil desteği de var oyunun. İngilizce adının yanına, Türkçe adı da eklenebilirdi.

adanavalısi

9.1.2024 10:57:16

0
Hocam, mount and blade de Türk yapımı ama aynı şartları o da taşıyor. Önemli olan firmanın Türkiye'de konumlanması ve katma değer sağlaması, geri kalanı tabeladan ibaret.

Mütercim Bey

9.1.2024 10:10:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: alex59 Bunu bende her zaman söylüyorum. Sözde Türk oyunu yapımcıları Türk ama firma adı Phew Phew Games oyun adı Anomaly Agent sonra çık bu Türk oyunu diye yuttur millete.
Bu sığ düşünce hala yaşıyor mu ya? Oyunu Türkçe isimle çıkarırsa ancak Türkiye pazarında satabilir ve Türkiye pazarında oyunu Steam'den satın alabilecek kişi sayısı da malumunuz Steam dolara geçtiği için ciddi ölçüde düştü. Ayrıca hangi dünyada yaşıyorsunuz siz, adı Türk olacakmışmış da o zaman ancak Türk oyunu olacakmış. İlk oyundan iflas eder tarihin tozlu sayfalarında bile yer edinemezsin bu kafayla. DÜNYA GLOBALLEŞTİ, mağaralarınızdan çıkıp dünyaya mı baksanız biraz!

wassuplaying

8.1.2024 22:41:29

+2
Şu yorumlara bak. İnternet aleminde düşük zekalı ve dar görüşlü insanlardan kaçmak mümkün değil. Adamlar Türkiye'ye değil, dünyaya hitap ediyor. Neden dünyada herkes oyununu İngilizce tanıtıyor? Dünyadaki bütün geliştiriciler İngiliz mi? Şu sonuca kendi başınıza ulaşmak bu kadar zor mu? Mantığınız on yaşından sonra gelişmeyip yerinde mi saydı nedir yani?

BSC Misafiri

8.1.2024 16:18:32

0
Aklı selim hiçbir oyun geliştiricisi Türkiye pazarını hedefleyip oyununu geliştirmez.(tabi bu Erzurum-like bir oyun değilse) TL olarak kazandığın para ile de anca ulaşım ve karnını doyurma masrafını çıkarırsın.

BSC Misafiri

8.1.2024 12:23:12

0
Tanıtım Türkçe olsaymış onu geçtim usd ile almak bana çok saçma geliyor

BSC Misafiri

8.1.2024 12:23:11

0
Adamlar sadece Türkiyede satışa koymuyacak tabi tanıtım ingilizce olacak. Türkçe dil desteği herhalde vardır.

BSC Misafiri

8.1.2024 12:23:05

+3
Adamlar oyunu globalde satsın diye yapıyorlar zaten. Türkiye pazarına hitap edecez diye başlamadılar sonuçta. Bence doğru bir strateji. Siz istiyorsunuz ki her şey Türk ve Türkçe olsun. Bu şekilde bir arpa boyu yol alamazlar. Onlarda bunu bildiğinden globale oynuyorlar bu kadar basit.

alex59

8.1.2024 11:25:48

+2
Bunu bende her zaman söylüyorum. Sözde Türk oyunu yapımcıları Türk ama firma adı Phew Phew Games oyun adı Anomaly Agent sonra çık bu Türk oyunu diye yuttur millete.

MaeglinElendil

8.1.2024 07:08:51

+4
Kanka bu benim uzun zamandır forumda gördüğüm en boş mesaj tebrik ederim seni

BSC Misafiri

7.1.2024 22:33:22

+1
şu oyundan bin kat daha iyi duran geliştirme aşamasındaki türk oyunları var ve hiçbir yerde adları dahi geçmiyor...

Rexroth

7.1.2024 21:56:07

+2
Türk yapımı ama videonun başlığında, açıklamasında bir tane Türkçe yazı yok. Yemişim öyle Türk yapımı oyunu. Sen her şeyini, tanıtımını, lansmanını falan ingilizce yap, ondan sonra gel Türk yapımı oyun de. Bu kadar da yabancı sevdalısı olmayın ya. Reklamını, tanıtımını Türkçe yap ki, yabancı insanlarda desin; vay be Türkler ne güzel oyun yapmış falan. Ama bu oyunun Türk yapımı olduğunu bir kendisi bir de benim gibi buradan okuyanlar biliyor. Bilmeyen Türkler bile anlamaz Türk yapımı olduğu ki yabancılar nereden bilsin. Ver coşkuyu..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız