Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Emre "Riv9" Kayır, Futbolist Takımına Transfer Oldu!

 
     Ülkemizin başarılı FIFA elektronik spor oyuncularından Emre "Riv9" Kayır, Futbolist takımına transfer olduğunu açıkladı. Emre "Riv9" Kayır konu ile ilgili sosyal medya üzerinden;
 
"Bu süreçte ilgi gösteren tüm takımlara teşekkür ederim. Kendimi en amaçlı hissettiğim, en çok ilgi gördüğüm takım @FutbolistCo ile yoluma devam etme kararı aldım. @isopowerr ile birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için birbirimize katacağımız çok şey olacak. Galatasaray’la ilgili çok fazla mesaj aldım. Galatasaray benim çocukluk aşkım ve reddetmek benim haddim değil. Futbolist yönetimi Türkiye’deki en iyi yönetimlerin başında geliyor ayrıca İsmail ile daha yükseğe çıkacağıma inandığım için böyle bir tercih yaptım. Elbet bir gün :)"
 
     Açıklamasında bulundu. Emre "Riv9" Kayır bundan sonra Futbolist takımında İsmail Can "isopowerr" Yerinde ile birlikte FIFA 19'da mücadele edecek. Riv9 daha öncesinde Space Soldiers espor takımı bünyesindeydi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 19 FIFA EA Sports FIFA Şampiyonlar Ligi
Far Cry New Dawn için 8 Dakikalık Oynanış Videosu Epic Games Store Açıldı, Her Ay İki Ücretsiz Oyun Verecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 19 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız