Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts İki Farklı Organizasyona Ayrılıyor: EA Entertainment ve EA Sports

 
 
Oyun sektöründe önemli bir yere sahip olan Electronic Arts yeni bir hamle ile iki farklı organizasyon şeklinde tekrardan yapılanıyor. Bu kapsamda şirket EA Entertainment ve EA Sports olarak iki farklı organizasyona ayrılıyor. EA Entertainment, Technology & Central Development'ın başkanı olarak atanan Laura Miele tarafından yönetiliyor.
 
Yapılanmanın amacı daha hızlı bir şekilde hizmet vermek
 
 
 
İki farklı organizasyon şeklinde tekrardan yapılanan Electronic Arts içerisinde yer değişiklikleri de başladı. Bu doğrultuda Respawn'ın kurucu ortağı Vince Zampella, Apex Legends, Star Wars ve Battlefield oyunlarından sorumlu EA stüdyolarına liderlik edecek. Samantha Ryan, rekorlar kıran tek oyunculu projeleri yönetirken Jeff Karp ise mobil oyun bölümünden sorumlu olacak.
 
Diğer taraftan EA Sports tarafı şirketin spor ve yarış oyunlarından sorumlu olacak. Bu kısım Cam Weber tarafından yönetilecek.
 
İki farklı kısma ayrılan Electronic Arts'ın bu kapsamda daha hızlı bir şekilde hizmet vermesi hedeflenecek. Hem geliştirme hem de pazarlama tarafında daha iyi işler yapılacağı belirtiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
DON’T NOD Ekibinin Geliştirdiği Tırmanma Oyunu Jusant için Demo Yayınlandı Call of Duty: Modern Warfare 3'ün İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nForcer

22.6.2023 01:04:14

+1
2001-2005 yılları arasında çıkan EA oyunlarında "EA Games" ve "EA Sports" markaları ön plandaydı. Benzer bir markalaşma girişimi tekrar hayata geçiyor sanırım.

Dhalsim

21.6.2023 19:28:51

0
EA Sports '' If It's In the Game, It's In the Game.''
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız