Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts, Nike'ın Yeni NFT Platformuyla Ortaklık Kurdu

 
Electronic Arts ve Nike, Nike markalı NFT'lerin gelecekte EA Sports oyunlarına dahil edilmesini sağlayacak yeni bir anlaşmanın imzaladığını duyurdu. Bu sanal içerikler, Nike'ın Web3 platformu Swoosh tarafından oluşturulacak.
 
EA Sports oyunlarında NFT anlaşmasına varıldı
 
 
 
Electronic Arts ve Nike bu anlaşmayla beraber özel NFT içeriklerini oyunlara dahil edecek ve kullanıcılara benzersiz içerikler sunacak. Farklı ve benzersiz öğelerin sunulmasını hedefleyen sistem için Nike bir basın açıklamasında şunları bildirdi:
 
"EA Sports ile olan ortaklığımız yeni ve sürükleyici deneyimler oluşturmaya ilk adımımız. Bu kapsamda EA Sports ekosisteminde yepyeni ve benzersiz özelleştirmeler sunacağız. Gelecekteki EA Sports oyunlarında kullanıcılara ve oyunculara kendini ifade edecekleri yaratıcı içerikleri aktaracağız." 
 
Açıklanana göre bu ortaklık EA Sports tarafından "yeni ve sürükleyici deneyimler" oluşturmak için kullanılacak. Ayrıca EA Sports oyuncuları için yeni oyun içi özelleştirme sistemi sunulacak. 
 
Öte yandan duyuruyla beraber hangi oyunlarda bu içeriklerin olacağı açıklanmadı. Diğer taraftan özellikle bu içeriklerin "NFT" olacağından bahsedilmiyor ancak bu ortaklıkla beraber işlerin oraya doğru gittiği açık. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Electronic Arts Nike NFT
Final Fantasy VII Rebirth için Yeni Açıklama: Geliştirme Sorunsuz ilerliyor Super Mario Bros. En Çok Kazandıran İkinci Animasyon Filmi Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız