Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elden Ring'in Steam Fiyatı Zamlandı! Yüzde 40'tan Fazla Fiyat Artışı

 
 
FromSoftware tarafından 2022 yılında oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring zamlardan nasibini almaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte 699 TL'den satılan oyun yüzde 40'tan fazla zam alarak 999 TL'ye ulaştı. Bu fiyat oyunun standart sürümü için geçerli.
 
Oyunun her iki sürümü de zamlandı
 
 
 
Soulslike oyunu Elden Ring'in her iki sürümü de fiyat artışına maruz kaldı. Standart fiyatı 999 TL olurken Deluxe sürüm ise 1.299 TL'ye ulaştı. Yaşanan olumsuz fiyat artışları yavaş yavaş etkisini göstermeye devam ediyor ve ilerleyen süreçte de birçok oyuna zamlar bekleniyor.
 
Öte yandan yakın zamanda birçok oyuna zam geldi. 17.70 TL'den aldığımız Dying Light'ın şu andaki fiyatı 349 TL. Oyunun indirimsiz normal fiyatı 59 Türk Lirası'ydı. Bunun dışında birçok eski Disney oyununa farklı oranlarda zamlar uygulandı. 
 
 
 
Oyunculara tavsiyemiz istediğiniz oyun varsa bunları bir an önce kütüphaneye eklemeniz. Şu anda aldığınız oyunların yakın zamanda bu tarz fiyat artışlarına maruz kalması muhtemel. Dolayısıyla istediğiniz oyunları yakından takip etmeye devam edin. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Elden Ring From Software Hidetaka Miyazaki George R.R. Martin fantezi aksiyon RPG macera oyunu
Epic Games Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz Oyunlar Listesi: 2023 Square Enix, Forspoken Oyunundan Denuvo Korumasını Kaldırdı

mehmetalpertr

26.7.2023 00:06:32

0
olan bize, biz oyunculara oluyor.. çok üzücü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elden Ring
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız