Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA'dan Mass Effect 3 İçerik Tepkisine Yanıt


     Mass Effect 3'ün çıkışıyla beraber yayınlanan From Ashes indirilebilir içeriği bildiğiniz gibi ortalığı bir hayli karıştırdı. Sabah saatlerinde yaptığımız bir haberde bu karışıklığa yer vermiş ve bir oyun severin oyunun bu içeriğinin dvd içerisinde olduğunu belirttiği iddialara yer vermiştik. Bu haber ve sonrasında meydana gelen oyuncu tepkileri sonucu EA Games konu ile ilgili bir açıklama yaptı.
 
     From Ashes, 600 MB'tan daha fazla boyuta sahip yeni bir içerik. Eden Prime görevi ile birlikte yeni diyaloglar, Javik konuşması, yeni sinematikler, Protheansilahı ve tüm grup üyelerine yeni görünümler (kostümler) içeriyor. Tüm bu içerikler oyun tamamlandıktan sonra oluşturulmuş ve diskin içerisinde yer almamaktadır.
 
     Daha önce de belirtildiği gibi bu içerik paketi Javik ile beraber diğer karakter modellemelerini de disk içerisindeki bilgilerden kullanmaktadır. Benzer bir uygulamayı Mass Effect 2'deki Zaeed ve Kasumi içeriklerinde de kullanmıştık.
 
     Kısacası EA Games, içeriğin disk içerisinde yer almadığını fakat karakter modellemeleri başta olmak üzere bazı detayları asıl oyundan kullandığını dile getirmiş. Bu yeni açıklamanın olaya bambaşka bir boyut getirdiği gerçek.... Yorum tabi ki gene sizlerin..
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
David Cage: Oyunların Mekanikleri Değişmeli Bioshock: Infinite'e İlk Günden Move Desteği Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oyuncu_ME3

15.3.2012 13:07:10

0
ME 2 nin sayabildigim kadarıylan 22 dlcsi vardı.Kurması bile epey zaman alıyordu.Bioware'nin dlclerini takip etmek artık yetenek isteyen birşeye dönüştü,dragon age serisinde de bir ton içerik yayınlandı.Aldığın oyunun artık adam gibi oynıya bilmek için bi 10-40 dolar fark vericen.İşin kötüsü acaba ne eksik neyi kaçırıyorum neler farklı olabilir diye adamı tirbe sokuyolar. DLC olayı;oyun bitince yeni görev eklenir biraz da oyun süresi artar sıradaki yapımı beklerken huzursuzlugun yatışır şeklinde olması gerekiyoken yeni oyunların hepsi eksik yayınlanmaya başlandı mileti sömürmenin yeni yollarını arıyıp dururken oyunların ruhunu katletmektende geri kalmıyolar. Oyunun zenginleştirilmesine evet,para göz şekilde işin suyunun çıkarılmasına hayır Şu erken sipariş olayıda sinir bozucu oyuna farklı bitat katıcak olan itemleri görmek için de uğraşvericen. Bunların hepsine artı olarak tenezül edip oyunları TÜRKÇE yayınlamıyan tüm yapımcılara isyanım.Orjinal oyun ve yazılım pazarırnın gelişemedine şaşmamaklazım bakalım zaman ne göstericek

Leftist Pony

13.3.2012 14:02:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk Oyunun .exe sinde hex editor ile yapılan ufak bir değişiklik bütün "From Ashes" dlc sinin oynanmasına izin veriyor. Herşey diskin içerisinde.
saçmalıyorsun dostum. ea nında dediği gibi cd içinde sadece kostüm içerikleri var dlc den eser yok. ayrıca videoda da görevler filan yoktu :)yani birşeyin açıldığı filan yok ama yinede oyun ile aynı anda yaptıkları birşeyi oyuna eklemeden satmaya çalışmaları çok yanlış. hadi oyun yazıldıktan sonra satışa açıldıktan sonra yazdıkları yeni dlc olsaydı ona birşey diyemem :D bu yaptıkları çok yanlış ve cd nin içinde böyle birşey yok görevleri filan açılmıyor. ben denedim.

yaselvuz

12.3.2012 22:35:39

0
şu sonlar ile ilgili bir açıklama yapsınlarda rahatlayalım artık

senseman62

12.3.2012 19:51:50

+1
kıvırmanın alemi yok ! diskin içinde olan uygulamayı 10 20 dolar fazla verip neden alınsın bir önceki konudada yazdım...ac serileride böle..zaten dlc diskin içinde..neden 15 dolar fazla verilip collector edition alınsın ki ? DLC unlocker akar
quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk Oyunun .exe sinde hex editor ile yapılan ufak bir değişiklik bütün "From Ashes" dlc sinin oynanmasına izin veriyor. Herşey diskin içerisinde.

big daddy kunteper

12.3.2012 19:46:44

+2
EA'ye geçmeden önce BioWare dop dolu içeriklere sahip muhteşem expansion packler çıkarırdı, EA'ye geçtikten sonra oyunu bölüp DLC manyağı yapmaktan öte kostüm pakedi silah pakedi satmaya başladılar. dağıtımcı firmalar bu kadar etkiliyor işte yapımcıları. ha gerçi mecbur alıyoruz tabi. yapacak bişi yok. korsan kullanmaktan iyidir yine.

BSC Misafiri

12.3.2012 19:41:52

0
hayatim da dlc almam ben hee Gta nin ki haric :)

BSC Misafiri

12.3.2012 19:41:45

0
583 mb dlc (ps3)

zero2900

12.3.2012 19:31:52

-1
Eskiden bu tür içerikler oyun bittiğinde oyunların bonus kısımlarında ücretsiz olarak aktivde edilirdi. Bir süre sonra bunu kaldırdılar. Bonusu satmaya başladılar. Şimdi ise oyunu bölüp parça parça satıyorlar. Bizede extra diye yutturuyorlar. Pes doğrusu gerçekten pes.

emiLL

12.3.2012 17:43:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk Oyunun .exe sinde hex editor ile yapılan ufak bir değişiklik bütün "From Ashes" dlc sinin oynanmasına izin veriyor. Herşey diskin içerisinde.
disorderpunk kanka seni takip ediyorum bana gayet faydan dokunuyor

söny

12.3.2012 17:33:55

0
Daha fazla para kazanıcam dıye dlc lerı sacma sapan bı hale getırdıler ındırebılırlık ıcerık koyuyorsun dvd ye fakat para vermeden kullanamıyorsun fırmalar ıyıce costu hadı bakalım hayırlısı

disorderpunk

12.3.2012 16:55:37

0
Oyunun .exe sinde hex editor ile yapılan ufak bir değişiklik bütün "From Ashes" dlc sinin oynanmasına izin veriyor. Herşey diskin içerisinde.

oktay575757

12.3.2012 16:53:50

-1
zaten dlc lerin mantığı bu . anormal olan bişey yok.

arda529

12.3.2012 16:49:53

+4
Bu EA kadar paragöz yok oyun çıktıktan sonra dlcde hazır adamlarda sür dlc yi al parayı sür dlc yi al parayı , hataları düzeltme yok , müşteri hizmetleri yok. Gelecekte olacakları söylüyorum oyunun single'ın yarıda kesip dlc sattırıcaklar , op silahlar koyup dlc sattırıcaklar , yakında patchleride parayla satarlar simdiden söyleyim
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız