Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA ve Marvel Games Üç Yeni Oyun Geliştirmek için Anlaşma Yaptı

 
 
Battlefield, FIFA gibi oyun serileriyle ön plana çıkan yayıncı ve geliştirici firma Electronic Arts, yeni bir işbirliğine vardı. Bu kapsamda Marvel Games ile uzun vadeli bir anlaşma yaptığını duyurdu. Bu anlaşmaya göre Electronic Arts, her biri Marvel evreninde geçen ve kendi hikayesi olan en üç yeni aksiyon macera oyununu konsollara ve PC'ye getirecek. Bu anlaşmanın ilk meyvesi ise şu anda Motive tarafından geliştirilen ve Eylül ayında duyurusu yapılan Iron Man oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Electronic Arts ve Marvel Games en az üç oyun için anlaşmaya vardı
 
 
 
Electronic Arts yaptığı bu anlaşma ile Marvel evrenine yeni oyunlar getirmek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda EA COO'su Laura Miele bir basın açıklamasında konu hakkında şunları söyledi: "Uzun süredir Marvel hayranlarıyız ve bu temadan oldukça etkileniyoruz. Bu nedenle bu anlaşma geliştiricilerimiz, oyuncularımız ve hayranlarımız için gerçekten de önemli. Bu işbirliğinin oyuncularımız için olağanüstü deneyimler yaşatacağını biliyoruz. Iron Man rolünü üstlenerek maceraya atılacağınız bu ilk oyunda tepkilerinizi görmek için sabırsızlanıyoruz." 
 
Marvel Games ile iş birliği içinde geliştirilen ilk oyun, Iron Man'in zengin geçmişine dokunacak, Tony Stark'ın yaşantısını, karizmasını ve yaratıcı dehasını sunacak. Oyuncular bu oyun sayesinde gerçekten Iron Man olarak oynamanın nasıl bir şey olduğunu hissedecek. Oyun orijinal bir hikayeye sahip olacak. 
 
Öte yandan Iron Man oyununu geliştiren ekip, Marvel’s Guardians of the Galaxy gibi geçmiş Marvel oyunları üzerinde çalışan Olivier Proulx tarafından yönetiliyor. Ekip içerisinde Ian Frazier, Maëlenn Lumineau ve JF Poirier gibi isimler de yer alıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Netflix, Oyun Stüdyosu Spry Fox'u Satın Alıyor Wanted: Dead için 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.11.2022 21:57:50

0
NCK: Avengers: Infinity War ve Endgame filimleri öncesinde veya sırasında veya arasında şöyle Thanos ve adamlarıyla savaşabileceğimiz bir oyun yapsalardı, ne güzel olurdu.

BSC Misafiri

1.11.2022 19:27:26

0
Bekliyoz. Güzel bir şeyler geliyor EA dan. NFS Marvel oyunları...

ezicioyuncu

1.11.2022 16:54:54

0
Ea'dan kaliteli bir şey çıkacağını sanmam. Sony'i falan da sevmem ancak marvel sony stüdyoları ile böyle bir anlaşma yapsaydı en azından düzgün bir şey gelirdi.

Sarohan

1.11.2022 13:35:32

0
Black Panther oyununu atlamışsınız. İlk meyvesi Iron man değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız